• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım sen hangi gün doktora gidecektin bu hafta mıydı senin randevun dilerim sağlıcakla bebişini görürsün inşallah Amin 🤲❤️

Canım senin sonucuna bakmaya girdim hayırlı uğurlu olsun çok güzel gelmiş değerin Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🥰🥰

Hoşgeldin 🤗 canısı nasılsın biraz toparladın mı inşallah 🤲 Çok teşekkür 😍 ederim canım benim Allah razı olsun darısı en kısa zamanda senin başına inşallah dilerim Rabbim kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲🥹

morceylan morceylan nasılsın? Benim bugün bi tık kasıklarıma ağrı girdi ama normal mi bilemedim tedirgin oldum her zamanki gibi. Sende durumlar nedir?
Canım bence normal bu zamanlarda benimde ara ara giriyor . Zaten bi o bi de göğüs hassasiyeti var başka bisey yok bi de sık idrara çıkma. Sen de başka belirti var mi mide bulantısı filan ?

Hoşgeldin 🤗 canısı nasılsın biraz toparladın mı inşallah 🤲 Çok teşekkür 😍 ederim canım benim Allah razı olsun darısı en kısa zamanda senin başına inşallah dilerim Rabbim kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲🥹
Hosbuldum canım iyi olmaya çalışıyorum nasıl olayım 😔 hiç böyle olacağını düşünmemiştim yani ama insanın başına her şey gelebiliyor işte.🥲 Allah razı olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsin ben uzun bir süre ara vereceğim 😔

herkese merhaba.28 yaşındayım. eşimdeki genetik hastalık nedeniyle bize direkt genetikli tüp bebek tedavisi önerildi 3 yıllık evliyiz ve hep korunduk çocuk istemimiz yoktu.tedaviye kasım ayında başladık 3 kere opu yapıldı. genç olmama rağmen embriyolarım hep orta kalite geliyor malesef.ilk opuda 13 yumurta toplandı 2 si 5bb şeklinde donduruldu. 2. opuda 24 toplandı ve 5 tanesi 5. güne ulaştı ve kaliteleri 5bc idi. 3. opu yeni yapıldı ve daha embriyolar hakkında bilgim yok. bu şekilde embriyosu hep orta kalite çıkan oldu mu ve gebe kalabildiniz mi? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
bu arada bir sürü takviye kullandım yumurta kalitem artsın diye.Q10, folik asit, balık yağı

Hosbuldum canım iyi olmaya çalışıyorum nasıl olayım 😔 hiç böyle olacağını düşünmemiştim yani ama insanın başına her şey gelebiliyor işte.🥲 Allah razı olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsin ben uzun bir süre ara vereceğim 😔

Çok zor bir süreç canımsın sana sımsıkı sarılıyorum ne zaman kendini hazır hissettiğin zaman başlarsın inşallah ilk sefer de Rabbim yüzünü güldürsün bu yaşadıklarını unutursun inşallah Amin 🤲🥺 zaman herşeyin ilacıdır canım benim Allahım gönlüne göre versin 🤲💕

Çok zor bir süreç canımsın sana sımsıkı sarılıyorum ne zaman kendini hazır hissettiğin zaman başlarsın inşallah ilk sefer de Rabbim yüzünü güldürsün bu yaşadıklarını unutursun inşallah Amin 🤲🥺 zaman herşeyin ilacıdır canım benim Allahım gönlüne göre versin 🤲💕
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir süreç gerçekten 🤲❣️

herkese merhaba.28 yaşındayım. eşimdeki genetik hastalık nedeniyle bize direkt genetikli tüp bebek tedavisi önerildi 3 yıllık evliyiz ve hep korunduk çocuk istemimiz yoktu.tedaviye kasım ayında başladık 3 kere opu yapıldı. genç olmama rağmen embriyolarım hep orta kalite geliyor malesef.ilk opuda 13 yumurta toplandı 2 si 5bb şeklinde donduruldu. 2. opuda 24 toplandı ve 5 tanesi 5. güne ulaştı ve kaliteleri 5bc idi. 3. opu yeni yapıldı ve daha embriyolar hakkında bilgim yok. bu şekilde embriyosu hep orta kalite çıkan oldu mu ve gebe kalabildiniz mi? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
bu arada bir sürü takviye kullandım yumurta kalitem artsın diye.Q10, folik asit, balık yağı

Merhaba canım hoşgeldin sürecin hayırlı güzel geçsin inşallah dilerim inşallah Altın embriyondur hepsi bazen orta kalite yada kötü kalite dedikleri tutuyor buna takılma bence nasibi olursa zaten tutunacaktır inşallah dilerim her şey gönlünce olsun Amin 🤲🥰

Merhabalar beslenme duzeniniz ile de desteklemenizi tavsiye ederim. Bununla ilgili çalışan diyetisyenler var bir bakın isterseniz. Çok kolay gelsin Allah yardımcın olsun

Bende öyleyim ara ara hatırlatma yapmak zorunda hissediyorum kendime 😂😂 R Resunrise
Dönüşte yapmadı kese görmeye gidecekti
Merhaba😍asıl randevum cumartesi ama doktor belki görürüz diye bugün çağırdı ,ikiz değilmiş tek kese oluşmuş ama detayları cumartesi bakarız dedi inşallah güzel haberler verebilirim kese biraz aşağıda dedi cumartesi daha iyi yorum yapablrz dedi

Back
X