- Konu Sahibi mayala katar
- #17.241
CanımDur canım hayırlısıyla bu sefer nasip olacaktır Allah’ın izniyle sen şimdi başka şeyler düşünme Allahım yardımcın olsun yüzüne gülsün inşallah Amin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanımDur canım hayırlısıyla bu sefer nasip olacaktır Allah’ın izniyle sen şimdi başka şeyler düşünme Allahım yardımcın olsun yüzüne gülsün inşallah Amin![]()
3. Gün 3 adet embriyom var doktorum değişti çok iyi bi doktor embriyolari cozdurup 5 güne götürmeyi deneyecekmis teslimiyet diyip susacağım bakalim haftaya cuma transfer tarihi belli olacakCanımsın çok teşekkürederim Amin Allah razı olsun darısı başına inşallah Amin
Maşallahcanım çok sevindim sürecin hayırlı olsun dilerim bebişin sıkı sıkı tutunsun Amin Allahım yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
bizi de haberdar edersin inşallah
![]()
Ben de Perşembe transfer oldum ilk üç gün wc disinda kalkmadim ama zaten kullandığım ilaçlar yapior saniyormsaat olmadan terar geliyorCanım çok şükür doktorum Salı çarşamba için rapor verdi perşembe zaten resmi tatil böylece cumaya kadar işe gitmeyeceğim. Bugün tuvalet harici kalkmadım şimdiye kadar. Siz nasıl yapmıştınız? Yarın evde kısa yürüyüşler yapayım mı?
3. Gün 3 adet embriyom var doktorum değişti çok iyi bi doktor embriyolari cozdurup 5 güne götürmeyi deneyecekmis teslimiyet diyip susacağım bakalim haftaya cuma transfer tarihi belli olacak
Canımmayala katar iyi ki umut var, inanç var. Yoksa zor olurdu. Hatta şu aralar eşim iş sorunlarını cözer gelecek ay ben de gerilmem. Daha rahat olurum. Sade şuan o sıkıntı da firması kurulsun vs.. ve bu seferligi karşılayacak kenarda birikmişim var Allah tan. Hani manen yanımda olabilecek iç huzurunu bulur inşallah
![]()
. Başka bir beklentim yok.
Yok canım kusura bakma bi yanlışlık yaptım yazarkenBen mi canım?
3. Gün 3 adet embriyom var doktorum değişti çok iyi bi doktor embriyolari cozdurup 5 güne götürmeyi deneyecekmis teslimiyet diyip susacağım bakalim haftaya cuma transfer tarihi belli olacak
Ya 7 embriyomun 5 adeti 3 günde dondurulmustu iki tanesi 5.gune gitmemişti denendi yani.eve geldim düşünüyorum taşınıyorum kafamı çok taktım yine gitmezse diyeAklıma takıldı canım bu kadar embriyon oluşmuş neden risk alıp ilk başta 5. Güne götürmemişler enteresan![]()
mayala katar balım nasıl gidiyor tekrar yazamadım bende kanla falan uğraştım hep inanılmaz yorgun oluyorum enerjim yok asla soramadım seni.. Nasıl hissediyorsun değerin mükemmel çıkmıştı
![]()
Tamam canımYok canım kusura bakma bi yanlışlık yaptım yazarken![]()
Ya 7 embriyomun 5 adeti 3 günde dondurulmustu iki tanesi 5.gune gitmemişti denendi yani.eve geldim düşünüyorum taşınıyorum kafamı çok taktım yine gitmezse diye
İnşallah canım Mayalam Rabbim cümlemize o güzel duyguyu tattirsinÇok şükür hamdolsun dilerim bu tedavinde mucizene kavuşursun inşallah Rabbim kolaylıkla seni yormadan sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah Amin
Çok iyi düşünmüşsün kafanız sakinleşsin tedavine full konsantre ol ve pozitif ol moralin yüksek olsun şanssenden yana olsun inşallah Amin
![]()
İnşallah canım Mayalam Rabbim cümlemize o güzel duyguyu tattirsin![]()
Bende sen gibiyim geceleri yanıyorum vücuduma dokunamıyor eşim gün içinde bi üşütme tutuyor anlatamam , oğluşta böyle değildim ama çok şükür her şeyden çok memnunum. Kanları tekrar ettik baya çok şükür güzel arttı değerlerim 10 gün sonra ultrasona çağırdıÇok teşekkürederim canım Allah razı olsun hamdolsun iyi gidiyor
arada kramplar hafif yokluyor gidiyor bel ağrım var arada üşüyorum ısınıyorum
şu an sanki bir rüyadayım hayal
gibi geliyor sağlıcakla büyüdüklerini görürsem o zaman artık rüyadan uyanırım inşallah
senin kan sonuçlar nasıl iyi çıktı mı inşallah canım
![]()
Canım inan gelemiyorum çok ama gelince msjlara üstdende olsa bakıyorum. Aklımda ve duamdasinizAmin Ecmain inşallah Rabbim seni müjdelesin inşallah dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz takipteyiz inşallah Amin![]()
Sakin ol en azından acın hafifleyene kadar ne iyi geliyorsa onu yap uyumak istiyorsan uyu kimseyle konuşmak istemiyorsan konuşma. Kafanı toplarladığın zaman tüm detayları düşün, Allahım bol sabır versin her şerde bi hayır vardır ve mutlaka zamanını bekliyordurMerhaba kızlar ,
Dün kan verdim ve testim negatif çıktı maalesef psikolojim çok kötü oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama etrafımdaki kimseyi görmek konuşmak istemiyorum sanki dünyam yıkıldı daha ilk denemede ne yapmalıyım bilmiyorım kafamda senaryolar kurmalara başaldım acaba doktor mu hatalı yoksa ben mi diye şimdi sormak istediğim bu süreçte uyku hapı vs alınması öneriliyor mu sanki bir tek uyurken unutscakmışım gibi geliyor![]()
Canimm ben 6. Gün kan verdim 28 çıktı. 10. Gün 288 oldu sana tavsiyem bekle 10. Gün ver direkt kanKan vermişmiydiniz çok heyecanlıyım ya elim titriyor kaç ay bekledim kaç kez bu testi yapıp hayal kırıklığına uğradım şuan çok mutluyum şaşkınım ya hepimiz iyi haberler alalım inşallah aslında daha net ama siteye yükleyince kalitesi düşmüş![]()
Canım inan gelemiyorum çok ama gelince msjlara üstdende olsa bakıyorum. Aklımda ve duamdasinizRuhum sizi çok sevdi
![]()