- 23 Ekim 2024
- 1.273
- 1.780
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.961
Ay aşkım gerçekten onların relax’lığına ben stres yapıyorum bana ne oluyorsaBurda öyle herşey sakinilerleyiyor no panik ondan adamlar 100 yaşına kadar sağlıklı yaşıyor bizde stres topu gibi 30 da çöktük
Gırgır yapıyoruz beybisiWalla ben bilmiyordum bilsem dermıydim ☺
Kız sendekide ne sabır akşam 6ya kadar aramadan durmuşsun helal ossun, ben 6 kere gitmiştim ya hastaneye senin yerinde olsam
Kız kimin umrunda onların ne dediğiKesin bana derlerdi bu kadın normal değil ruh hastanesini ararlardısana dedim ben çok sabırlıyım ama içim içimi yemişti
mayala katar canım bu gün senin güzel haberlerini alalımda bir süre buralara girmicem ya detoks yapacam, çok bağımlı oldum sürekli elimde
Kız kimin umrunda onların ne dediğibir daha nerde görücem onlar nerden biliyor bizim ne çektiğimizi konuşması kolay
Aşko cinsiyet partisine kadar gelirim, 1 hafta kadar en azından bırakayım girmeyide, yakında kor olacam yoksaAy nereye kuzum bak küserim ha oraya gelirimbiz sensiz ne yaparız kim beni güldürecek yok olmaz oyun bozanlık istemem daha dur ikiz mi tekil mi cinsiyet partisi yapacağız aaa sende olur mu
Aşko cinsiyet partisine kadar gelirim, 1 hafta kadar en azından bırakayım girmeyide, yakında kor olacam yoksa
Aaa baş köşeye koy beni senden sonra tamam mı yeni topikteHa 1 hafta sorun değil gez gel ama gitme sensiz olmaz daha topik açacağız
Aaa baş köşeye koy beni senden sonra tamam mı yeni topikte
Aşkım bunlar bence bu günde 6da söylicekler sana
Bugün tekrar aradılar 6.gune gideni dondurmuslar. 4bb mis kalitesi. Şuan en iyi kalite o. Bitanesi 5.gun 4bc, bitanesi 5.gun 3bb diğeri de3. Gün 8 hucreli. Yani toplam 4 var şuan. 6.gun en iyi kalite sanırım. Ama o da 6 olması biraz düşünduruyirÜzülme canm benim de 5. güne 2 embriyo ulaşti. Zaten hamilelik için bir tane de yeterli öyle düşün
Çoğu yer genel anestezi altında yapıyor zaten. Lokali bile ilk defa duydum ben. Hiçbir şey hissedilmiyor yani sonrasinda çok hafif adet sancısı gibi bir sancı oldu bende. Ağrı kesici bile icmedim
Ha 1 hafta sorun değil gez gel ama gitme sensiz olmaz daha topik açacağız
Ay inşallah sürece başlarız kuzum sen opu ben transfer bakalım nolucak çok gerildim.mayala katar 'mm 4 gözle sonucunu bekliyoruuumm.
Vignette canım bende bu sabah kahverengi lekem geldi. Muhtemelen başlıyor regll. 30ûna randevu aldım süper denk geldi. Bugün regl olursam 3. günüm olmuş oalcak. Sende regl olmuşsun randevun varmış bugün çok sevindim. Haberdar et hemencecik bizii.
Kuzum başlamazsan diğer ayı mı bekleyeceksin?Kızlar şu kararsızlığıma bi çare bulun. Sabah gittim doktora iki folikül duruyor bugün adetimin 4. Günü. İlk gün 9 mm idi bugün de 9 mm çıktı. Doktor istersen düşük dozlu ilaçla başlayalım dedi. Geçen ay bi foliküldü o da boş çıkmıştı. Bu ay da aynı hüsran olur diye tırsıyorum. Bi de başlayalım deneyelim dediği bize 150 bine mal olcak. İşin maddi kısmı da var. Ben hiç yumurtalarımın doğal olarak ne kadar büyüdüğünü bilmiyorum. Kontrol edilmedi yani. Geçen ay ilaçla çok zor büyümüştü gerçi o zaman 5 mm idi. Rahim filmide hiç çekilmedi gerek duymadılar sanırsam. Herkes neden çektirmedim diye soruyorlar. Yani bunu doktorun önermesi gerekir herhalde. Off kafam çok karışık.
Amh düşüklüğüyle tedavi oluyorsun belli ki ama rahim filmi de istenmeli.Neden istemediler acaba....Sonuçta az da olsa yumurtan var.Döllenme ihtimali var...Tüplere bakılsa daha iyi olmaz mıydı baştan?Kızlar şu kararsızlığıma bi çare bulun. Sabah gittim doktora iki folikül duruyor bugün adetimin 4. Günü. İlk gün 9 mm idi bugün de 9 mm çıktı. Doktor istersen düşük dozlu ilaçla başlayalım dedi. Geçen ay bi foliküldü o da boş çıkmıştı. Bu ay da aynı hüsran olur diye tırsıyorum. Bi de başlayalım deneyelim dediği bize 150 bine mal olcak. İşin maddi kısmı da var. Ben hiç yumurtalarımın doğal olarak ne kadar büyüdüğünü bilmiyorum. Kontrol edilmedi yani. Geçen ay ilaçla çok zor büyümüştü gerçi o zaman 5 mm idi. Rahim filmide hiç çekilmedi gerek duymadılar sanırsam. Herkes neden çektirmedim diye soruyorlar. Yani bunu doktorun önermesi gerekir herhalde. Off kafam çok karışık.
Amin amin kuzum kolaylıkla geçsin inşallah günlerimiz de kavuşalım. Çok heyecanlıyım inan ki 30'u içinn. 3. gün olması sıkıntı yaratmaz herhalde tüp bebeğe başlamam için değil mii. Döngüm 30 gün reglim 5-6 gün sürüyor çünküüAy inşallah sürece başlarız kuzum sen opu ben transfer bakalım nolucak çok gerildim.
Öyle valla kuzumKız işte hep insan tedirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?