- Konu Sahibi mayala katar
- #17.001
Ben bugün transfer oldum kızlar içimde çok güzel bi his var bu 3. Transferim dualarınızı eksik etmeyin 



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah annesini bırakmasın sıkı sıkı tutunsunBen bugün transfer oldum kızlar içimde çok güzel bi his var bu 3. Transferim dualarınızı eksik etmeyin![]()
Valla miyom ameliyatı olmuştum Eylül ayında ondan sonra ben bir kaç doktora gittim kimse rahim filmi demedi. Tüp bebek doktorumda demedi geçen söyledim ona gerek yok dedi ama istersen yapalım dedi. Yani bizim istememizle mi olur onu da bilemedim.Amh düşüklüğüyle tedavi oluyorsun belli ki ama rahim filmi de istenmeli.Neden istemediler acaba....Sonuçta az da olsa yumurtan var.Döllenme ihtimali var...Tüplere bakılsa daha iyi olmaz mıydı baştan?
Bide şunu sorcam başlangıçta 9 mm folikül için büyüklük iyi mi ?Kuzum başlamazsan diğer ayı mı bekleyeceksin?
Ayrilma zaten nereye ben boşuna mi bakip duruyorumCinsiyeti söylemeden bana burdan ayrılmamı istemedi kanka![]()
Hayırlı olsun balımmKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa![]()
Allahimmmmmmmmm sana çok şükürler olsun sayfayi yenilemekten bir hal oldum. Birde şuan ki gözyaşlarımın sebebi sensin mayalamKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa![]()
Hayırlı olsun balımm![]()
Allahimmmmmmmmm sana çok şükürler olsun sayfayi yenilemekten bir hal oldum. Birde şuan ki gözyaşlarımın sebebi sensin mayalamikiz olacağından zaten emindik hepimiz
Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin çok şükür ya çok şükür
![]()
mayala katar canım gözün aydın, malumun ilanı Allahın izniyle
twinssss, çok sevindim canım benim, bu sefer Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın kucağına bebekleriniKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa![]()
Hayırlı olsun çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın kucağına bebeklerini![]()
Biz birşey yapmadik ki sen kendi kalbinin güzelliğinin karşılığını aliyorsun kuzumCanımsın benim size ne kadar teşekkür etsem azdır hamdolsun Rabbime bugünleri bana gösterdi sana sımsıkı sarılıyorum inşallah darısı başına yarabbim sağlıklı bir şekilde nasip eylesin inşallah Amin![]()
Biz birşey yapmadik ki sen kendi kalbinin güzelliğinin karşılığını aliyorsun kuzumçok şükür Rabbim devamını da göstersin. Amin kuzum dualarını eksik etme hamişlerin duası kabul olurmuş çok inanıyorum buna
pozitif alanlara sözünü unutma halay vardı seni şöyle piste alalim al mendil de benden geç şöyle başa geç geç geç
![]()
Amin canim benimAmin canım benim dualarım seninle ve herkesle Allah razı olsun canımsın darısı başına inşallah
Tamam canım aha geçiyorum![]()
Aşko ne ihtimalıCanım benim çok teşekkürederim Allah razı olsun dualarınızı desteklerinizi eksik etmediniz hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah Amin
doktor demiş 12. Güne göre değer çok yüksek ikiz olma ihtimali yüksek onun için iki hafta sonra direk ultrasona gelsin demiş
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah Amin![]()