• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhabalar,ben varim,4 dusuk yasadim ve 5 yil sonunda katil hucrelerim yuksek oldugunu ogrendik.Iki sekilde test var birtanesi kan testi ama o tam guvenli degil ve ikinci ben yaptigim gibi histeroskopi ile ufak parca endometriyumun alip patolojiye gonderdiler ve sonuc 2 gun once cikti,sonuc 14 gun bekledim.Normalde 4% normal orani diyorlar bizim doktorlar-bu arada yabanciyim Sirbistanda yasiyorum,benim sonucum %15 cikti.Baya yuksek yani.
Bu arada her gebeligim 8 veya 9 hafta sonuclandi embrionun kalbi durdu her zaman ayni oldu,her seferde embrio normal buyuyordu tam hafta ve gun olduyordu kalbi her zaman normal atiyordu ve hep bir anda duruyordu.Bu arada butun testler yaptim ve herseyi yolindaydi hic problem yoktu,tiorid vesayre ,hic bir rahatsizim yok sadece Mtfhr var o da dusugun sebebi olamaz.Doktor bana terapi yazacak,o da klasik intralipid serum degil ve size detajlari bilgilenidrebilirim.

Merhaba canım çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 kayıpların için dilerim Rabbim yüzüne gülsün bu sefer sağlıklı hayırlı güzel bir şekilde ilerlesin bebişini kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin 🤲

Amin amin aminn canım benim bende baya heyecan sarmaya başladı zaten bu 2 gün nasıl geçecektir bilmiyorum 🌸🥰

Oy oy seni heyecanını yerim 🥰 geçiyor kuzum ya ben daha ilk tedaviye başlamadan diyordum beni uyutsunlar herşey bitsin pozitif olsun uyandırsalar 😁 bu vakit geçer mi dedim bitti bile çok şükür 🙌 Allahım yeter ki sonunda müjdeli haberler almamızı nasip eylesin inşallah 🤲 Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🥹

Kızlar selam bugün 9. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu bugüne kadar 3 tane kaset test yaptım hep silik çıktı markasına emin olamadım internette yanlış çıkarıyor diye de yorumlar görünce bugün iyi olan testlerden aldım bitane onda da böyle çıktı yorumunuz nedir 5. Gün embriyosunda 9. Gün bu kadar silik olan var mı aranızda
Selam aleykum benim boyleydi kax kez bu pozitif tebrik ediyorum size,silik da olsa gorunuyor ikinci cizgi.

Merhaba canım çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 kayıpların için dilerim Rabbim yüzüne gülsün bu sefer sağlıklı hayırlı güzel bir şekilde ilerlesin bebişini kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin 🤲
Cok tesekkur ederim canim benim,insallah hepimiz icin guzel seyler olucak,kadinlar zaten cok guclu ne kadar kayiplari da yasarlarsa vazgecemiyorlar,bende 5 yil ugrastim sebebi bulmaya ve sonunda ogrendim Allah buyuk,oyuzden kimse vazgecmesin Allah goruyor cabalarmizi,ve herkeze hakketigini yasatacak.Umarim anliyorsunuz yazdiklarimi Turkcem harika degil kusura bakmayin.

Cok tesekkur ederim canim benim,insallah hepimiz icin guzel seyler olucak,kadinlar zaten cok guclu ne kadar kayiplari da yasarlarsa vazgecemiyorlar,bende 5 yil ugrastim sebebi bulmaya ve sonunda ogrendim Allah buyuk,oyuzden kimse vazgecmesin Allah goruyor cabalarmizi,ve herkeze hakketigini yasatacak.Umarim anliyorsunuz yazdiklarimi Turkcem harika degil kusura bakmayin.

Amin inşallah 🤲 yok gayet anlaşılıyor yazınız 🥰
İnşallah bu sefer herşey gönlünce olsun en güzeli her Daim pes etmemek lazım sonunda mucizene kavuşursun inşallah Amin 🤲❤️

Back
X