• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar selam bugün 9. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu bugüne kadar 3 tane kaset test yaptım hep silik çıktı markasına emin olamadım internette yanlış çıkarıyor diye de yorumlar görünce bugün iyi olan testlerden aldım bitane onda da böyle çıktı yorumunuz nedir 5. Gün embriyosunda 9. Gün bu kadar silik olan var mı aranızda

Belki geç tutunmuştur inşallah sağlıcakla ilerlesin istersen bir kan tahlili yaptır Allahım gönlündekini nasip etsin inşallah Amin 🤲💕 bizi de haberdar edersin inşallah 🫶🏼

Belki geç tutunmuştur inşallah sağlıcakla ilerlesin istersen bir kan tahlili yaptır Allahım gönlündekini nasip etsin inşallah Amin 🤲💕 bizi de haberdar edersin inşallah 🫶🏼
Canımmm çok teşekkür ederim ❤️ bugün kan da verdim yarın 11 den sonra çıkar dediler inşallah hemen paylaşırım sonucu sizinlede🥰

Günaydın canlarım 🌸🌺🌸
Kan verdim sonuçları artık bekleyeceğiz inşallah hayırlısı olsun Allahtan 🤲💕
Canım mayalam günlerdir senin için bakıyorum buraya 🥰 tabiki diğer arkadaşların pozitifletiyle seviniyor negatif alan arkadaşlarla bende üzülüyorum 😰 bugün senin günün, bugun bizim senden gelen güzel haberle coşma günümüz 🥰 hadi bir kere daha mutluluktan ağlat bizi 🥰🥰🥰 dualarım seninle kuzum. Senden gelecek güzel haberle bu sayfayı kapatıp yeni sayfalar açicam bende belki orda buluşuruz 🥰🥰 seni çok öpüyorum bu şans öpücüğü olsun 😘😘😘

Canım mayalam günlerdir senin için bakıyorum buraya 🥰 tabiki diğer arkadaşların pozitifletiyle seviniyor negatif alan arkadaşlarla bende üzülüyorum 😰 bugün senin günün, bugun bizim senden gelen güzel haberle coşma günümüz 🥰 hadi bir kere daha mutluluktan ağlat bizi 🥰🥰🥰 dualarım seninle kuzum. Senden gelecek güzel haberle bu sayfayı kapatıp yeni sayfalar açicam bende belki orda buluşuruz 🥰🥰 seni çok öpüyorum bu şans öpücüğü olsun 😘😘😘

Amin çok teşekkür 😍 ederim canımın içi Allah razı olsun 🤲🥹 darısı senin başına inşallah kız dur daha buralardayız senden güzel haberler almadan gitmek yok 🤲😍 bende seni kocaman öpüyorum 💋

Günaydın canım 🥰 bende yeni verdim sayılır son 1 saat heyecanlı anlar inşallah çok güzel sonuçlar alırız 🤗
E enguzelumut Bugün verecekti sanki benimle transferi aynıydı

Hadi inşallah dilerim hepimiz sonunda mucizelerimize kavuşuruz Allah’ın izniyle Amin 🤲🥲🫶🏼 herkes sonucunu yazsın testini tekrar edenler de birbirimizden haberdar olalım inşallah ❤️

Merhaba arkadaşlar bende transfer oldum test gününü bekliyorum inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz 🌸🙏🏻 bir şey sormak istiyorum transfer öncesi prgestan dex ve ve fitil kullanımına başladım ama transfer öncesi rahimde kasılmalarım olmuyordu kullandığımda şimdi transfer sonrası kullanınca iğne ve fitili rahmimde Kasılmalar oluyor sanki. Normali mi ya transfer öncesi olmuyordu hiç. Yaş 29
İlk denemem transfer 3. Günü.

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 transferin hayırlı olsun dilerim bebeğin annesine sıkı sıkı tutunmuştur inşallah Amin 🤲💕
Evet canım hepsi normal bebiş yerleşince de kasılmalar oluyor sen gönlünü ferah tut dilerim hayırlı güzel haberler alırsın inşallah Amin 🤲❤️

Back
X