• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar yarın 14.00’te transferim var, sizler ilk günlerde nelere dikkat ettiniz? Klinikteyken transfer sonrası ne zaman tuvalete gittiniz mesela? Transfere idrara çok sıkışık mı girdiniz? Ben ilkinde öyle yapmıştım ama transfer sonrası 15 dakika bile zor dayanabildim hemen tuvalete girmiştim. Bu sefer o kadar sıkışık girmesem mi diye bile düşünüyorum yanlış mı sizce?

Kızlar yarın 14.00’te transferim var, sizler ilk günlerde nelere dikkat ettiniz? Klinikteyken transfer sonrası ne zaman tuvalete gittiniz mesela? Transfere idrara çok sıkışık mı girdiniz? Ben ilkinde öyle yapmıştım ama transfer sonrası 15 dakika bile zor dayanabildim hemen tuvalete girmiştim. Bu sefer o kadar sıkışık girmesem mi diye bile düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum sizce?

Kızlar yarın 14.00’te transferim var, sizler ilk günlerde nelere dikkat ettiniz? Klinikteyken transfer sonrası ne zaman tuvalete gittiniz mesela? Transfere idrara çok sıkışık mı girdiniz? Ben ilkinde öyle yapmıştım ama transfer sonrası 15 dakika bile zor dayanabildim hemen tuvalete girmiştim. Bu sefer o kadar sıkışık girmesem mi diye bile düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum sizce?
Transferiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah size sıkı sıkı tutunsun miniğiniz ♥️🙌
Transfer günü istirahat yeterli diyor benim dr, yarım saat sonra tuvalete çıkabilirsiniz, ben hastaneye gittiğimde su içmeye başlamıştım 1 lt içtim transfere kadar, o kadar yeterli oluyor çünkü çok sıkışınca bu sefer 1-2 karton bardak boşaltmak zorunda kalıyorsunuz 🙁

Güzel haberlerin gelir inşallah🥰 Benim de 7 yaşında bir oğlum var o kadar çok kardeş istiyor ki o böyle istedikçe ben daha çok duygulanıyorum.

Amin canım hep beraber güzel haberler alalım inşallah 🤲😍
Maşallah 🧿 Rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin inşallah dilerim hayırlı sağlıklı bir kardeşi olsun Allah’ın izniyle Amin 🤲🥰 benim kızım da aynısı ne zaman kardeşim olucak benim niye önceden ablam olmadı 😁 ben yalnız mı kalacağım vs baya kafamızı doldurdu dilerim Rabbim yüzlerine bakar güzel sağlıklı kardeşleri olsun Amin 🤲🥹

Kızlar yarın 14.00’te transferim var, sizler ilk günlerde nelere dikkat ettiniz? Klinikteyken transfer sonrası ne zaman tuvalete gittiniz mesela? Transfere idrara çok sıkışık mı girdiniz? Ben ilkinde öyle yapmıştım ama transfer sonrası 15 dakika bile zor dayanabildim hemen tuvalete girmiştim. Bu sefer o kadar sıkışık girmesem mi diye bile düşünüyorum yanlış mı sizce?

Bende ikinci transferde çok sıkışıktım kendimi zor lavaboya attım bunda da vardı ama çok sıkışık değildim yarım saat uzandım hemşire geldi artık yeterli dedi sonra kalktım ilk lavaboya gittim çok ağır işlerden uzak dur ilk üç gün istirahat et evin içinde yine yürü kan dolaşımı için Allahım yüzüne baksın sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥰

transfer sonrası kalkmadan sürgüye tuvaletimi yaptım ben..sonrasında yarım saat dinlendim kalktım.

Back
X