Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Şu an rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor hepsi çok normal elinden geldiğince uzan dinlen kendini çok yorma stres yapma hamileliğin ilk üç ayı regl olacak gibi krampların olması normal 😍
Evet evet sanki adet olucam gibi sancım da var 🥰içimi rahatladın bebeğim korkuyorum baya ama rahatlamaya çalışıyorum kendimi strese sokmak istemiyorum❤❤

Keseniz kaç mm ölçüldü acaba bende bugün keseyi gördüm karından baktı bı ölçümde 6 çıktı tekrar farklı açıdan ölçtü 7 mm çıktı kaç haftalık söylemedi ama son adet tarihimden hesaplarsam bugün 5+0 10 gün sonra tekrar gidecem 🤍
Tam 7mm çıktı
Maşallah maşallah cnm 🥰Ya benimki 5 . Haftada kese bile görünmedi Ama bu hafta gideceğim Sence görülür mü kesin çok endişeliyim de şuan 6 haftama bir gün kaldı
canım benim şimdi seninkiler ikiz olduğu için keseler o tarihte küçüktür, birde sanırım sen vajinal baktırmadın, bendede karında baktığında nokta kadar göründü, ama vajinal baya detaylı yolk sac kadar göründü çok şükür, o yüzden endişe etme inşallah bir dahaki gittiğinde hem keseyi hem beneği görürsün Allahın izniyle 🤩

Tam 7mm çıktı

canım benim şimdi seninkiler ikiz olduğu için keseler o tarihte küçüktür, birde sanırım sen vajinal baktırmadın, bendede karında baktığında nokta kadar göründü, ama vajinal baya detaylı yolk sac kadar göründü çok şükür, o yüzden endişe etme inşallah bir dahaki gittiğinde hem keseyi hem beneği görürsün Allahın izniyle 🤩
Öyle mi dersin ay tmm bekliycem bklm nolucak cnm benim teşekkürler cevap verdiğin için🤗🤗 🌺

Bugün 3 kez kan verdim 12 gün 1.106 15 gün 3.703 olmuş başka kan vermeye gerek yoktur herhalde yeter

Maşallah 🧿 canım çok güzel artık vermene gerek yok kese göründükten sonra önemi kalmıyor sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin 🤲🥹😍

Tam 7mm çıktı

Ay ne güzel görmüşsün canm Allah tamamına erdirsin 🤲🏻 keşke vajinal baksaydi belki görürdüm bende hiç bakmak istemedi direk karından baktı tabi varsada göremedik neyse sağlıklı olsunda ben beklerim ❤️🌼

Ay ne güzel görmüşsün canm Allah tamamına erdirsin 🤲🏻 keşke vajinal baksaydi belki görürdüm bende hiç bakmak istemedi direk karından baktı tabi varsada göremedik neyse sağlıklı olsunda ben beklerim ❤️🌼

Normal de bebeğin daha küçük vajinal bakması gerekiyor senin içinin de rahat olması için artı kendi de emin olması gerekiyordu zorla yapıyorsa orada oturmasın yani gerçekten 😧🥵

Normal de bebeğin daha küçük vajinal bakması gerekiyor senin içinin de rahat olması için artı kendi de emin olması gerekiyordu zorla yapıyorsa orada oturmasın yani gerçekten 😧🥵
Hiç sorma bişey de diyemiyorum biraz ketum yorum yapsam benden daha mı iyi biliyon oluyor o yüzden şimdilik 🤐 zor günleri geride bırakalım başka doktor arayışına gececem 🤷🏻‍♀️😃

Hiç sorma bişey de diyemiyorum biraz ketum yorum yapsam benden daha mı iyi biliyon oluyor o yüzden şimdilik 🤐 zor günleri geride bırakalım başka doktor arayışına gececem 🤷🏻‍♀️😃

İnşallah canım Rabbim iyi anlayışlı merhametli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah Amin 🤲🥰

Back
X