Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mayala evde test yapıp silik çizgi mi gördün🥹 ben arada kaçırıyorum mesajları görmedim mi acaba

Ben 6. Gün yaptım evet canım testim şu an hamilesin diyo bana pazartesi günü kan test günüm o gün artık hep beraber öğreneceğiz inşallah Amin 🤲🥹💕 darısı senin başına inşallah canım Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah 🤲🥰

Ben bugün tekrar kan verdim ve çok şükür 2080 gördü değerim.. Doktorum haftaya cuma gününe çağırdı,sanırım biraz geç ama eğer ki her şey yolundaysa belki kalp atışını da duymak istiyordur. Artık kan verme dedi. İnşallah her şey yolundadır ve sağlıklı gelişir. morceylan morceylan senin de yarındı demi doktor randevun
Evet canim yarin randevum geç olduğu daha iyi olabilir dediğin gibi kalp atışıyla keseyi aynı anda görüp rahatlarsın insallah🫠 senin baska belirtilerin olmaya başladı mi

R retikuler mayala katar mayala katar yaaa çok sevindim her şey yolunda gitsin sağ salim kavuşun inşallah bebeklerinize🌸🌸🌸 Pazartesi de benim transferim var dua eder dua beklerim 🤲🏻 ❤️

Amin canım benim Allah razı olsun dualarım seninle inşallah Rabbim yardımcın olsun bebeğinin sıkı sıkı tutunması için yardım etsin inşallah dilerim vakti gelmiştir sonunda mucizene kavuşmak dileğiyle inşallah Amin Ecmain 🤲🥹😍

Kızlar genelde kaçıncı günde gebelik testi yapıyorsunuz ve yaptığınız testler erkem gebelik testi mi ? Biz normal test yaptık ama negatif pek bilgim yok hangi testi almalıyım ?

kızlarım Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin herkesi Rabbim bol bol dua 📿 edelim birbirimize kimin duası kabul olunur bilinmez inşallah Rabbim buradaki bekleyen tüm kardeşlerimin yüzünü güldürsün inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲💕

Sen doktora gittin mi canım doktor mu kalkma dedi nasılsın şimdi
Yani ben 8 haftalık kontrole gittim, şimdi 10 haftalikta gidicem nasip olursa. Kanama için gitmedim bu sefer akışına bıraktım. Bende servikal yetmezlik var dikisliyim ben ama yinede doktor biraz takip edeyim öyle karar verelim dedi.o yüzden sürekli yatmak zorundayım. Kanamadan dolayı değil yani 😊

Hoşgeldin 🤗 canım transferin hayırlı olsun
Bebişin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah Amin 🤲🥰
Tabi ki eklerim canım transfer tarihin belli olunca tekrar yazarsan sevinirim canım 🫶🏼
Tabii onu da yazarım.bugün akşam regl tam olarak olmadım da bi kaç parça gibi şey geldi.yarın doktora gidicem yine de reglin ilk günü diye. Bu süreçte buralarda olacağım🌸

Merhaba ben birşey sormak istiyorum. Yeniden sürece başladım ama şunu merak ediyorum. Mesela ikinci günü folikül sayıyorlar ya 6 tane saydı diyelim sadece 6 yumurta mı büyüyecek demek yoksa o her bir folikülden birden fazla yumurta çıkabiliyor mu
Her bir folikül sıvısı içinde bir yumurta var demek.ama bazen folikül boşta çıkabiliyor. Ama bir folikülde 3-5-10 yumurta yok yani. Ya 1 ya hiç.

Kandaki değerle ultrasondaki aynı değil. Kanda birin altına düşmüştü ama ultrasonda 10 folikül sayıyorlardı ve doktorum 35 yaşındayım yaşınla folikül orantılı demişti. Geçen defa 10 saydı ama 6 tanesi toplanacak büyüklüğe gelmişti onunda 5 i olgunmuş 5 i de döllenmişti ama 5. Güne 3 ü gitti sadece. bu sefer 6 tane dedi sol tarafımı iyi göremedi doktor işte fsh ım da aynı 7-8 ama olmadıkça galiba tereddüt de artıyor
Benim doktor bana evet yaşla orantılı bunu da söyledi ama zaten normal bi kadında 10 kadar yumurta olması lazımmış.10 un altı düşükmüş ama aile öyküsünü genetiği de önemli dedi.Mesela benim annem 38-39 da menopoza girmiş. Ben 31 yaşındayım kasımda 6 tane sayıyordu.3 tane dolu çıkmış.ama 3 ü de en iyi kalitede döllendi ve donduruldular. Aralıktaki opude 7 tane sayıyordu 6 sı dolu çıktı 5i döllendi.ama 2 tanesi 3.günde donduruldu. Yani önemli olan sayı değil kalite canım. Ben kendi sürecimde bunu anladım.tabi ki gönül isterdi tek opu işleminde 10-20 tane toplansın embriyo olsun,donduralım😇 bu arada bana amh bakmadı ama fsh LH bi de ea2 diye bi değer vardı normaldi bunlar.ama yaşına göre az dedi yumurta sayın🤷🏻‍♀️

Back
X