Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım benim sen bebişi görmeye gittin mi
Ay sorma gülüm yarın gidecem çok heyecanlıyım , 5+3 yarın benim hesabıma göre, vajinal baktırırım muhtemelen yolk falan oluşmuşmu bebek ordamı rahat görülsün diye, çünkü benim diğer randevum daha 8 mayısta tüp bebek doktoruna, o zaman kadar bekleyemem 8 doğururum

Hadi inşallah dilerim hepsini görürsün Allah’ın izniyle inşallah Amin aynen vajinal baktır bizimkiler direk alt kısmını çıkart diyorlar karından bakmazlar çünkü

Kız geçen sefer kv vajinal bakınca düşük oluyor dese ben cahil baktırmadım ya

Kız olur mu Almanya’da hep vajinal vallahi karından bebek 3 aylık olduktan sonra geçiyorlar tabi yine alttan eliyle kontrol ediyorlar açılma vs varmı diye ben kızımda hep vajinaldı büyüdü karnıma geçtiler

Aşkım biliyorum benim tüp bebek dr dedi bana ben niye sana zarar verecek şeyleri yapayım kimseyi dinleme diye bu sefer karından desede ben bacaklarımı açarım

P Pinky34 canım nasılsın hala devam ediyor mu lekelenmen ?
Kuzum korkudan geri kaçtı heralde dün olmadı çok şükür Allah acıdı galiba 7 kat merdiven indim yatıyorum ama sürekli sol tarafımda batma var.ay senin 18. Kat nasıl saklanmıştır düşünemiyorum Allah'tan tatildi ve eşim kardesim evdeydi anneme taşındık onun evi 3 katlı evde 20kisi var çok sıkılıyordum bana renk geldi töbe estağfurullah

Ay canım dilerim kanamanda kesilir inşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz Amin iyi yapmışsın böyle durumlarda az katlı evler daha iyi oluyor yüksek katlarda oturamam vallahi balkona bile çıkamam ki korkudan sepidenin 17. Katmış Abo hayatta oturamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…