- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.861
Canım fitil bende de öyle atıyor dışarıya. Ama bende bugün kendim için değilde akrabalarim için çok korktum şoka girdim haber alana kadar çok şükür Allah korudu başka bir açıklaması yokAmin canım benim vallahi çok zor tüm İstanbul’daki kardeşlerime geçmiş olsun,az önce lekelenmem başladı ama açık sarı kahve gbi belki içerdeki fitiller atıyordur anlamadm
Fitili görmüorum aşkım leke duruşu gbi ama rengi çok açık kahverengi.gerçekten Allah korudu inan nasıl uyuycgmı düşünüyorum cuma dr olmasa ben giderdim yakında bir yerlere valla orda kalırdım ama yolda yapmak istemiyorumCanım fitil bende de öyle atıyor dışarıya. Ama bende bugün kendim için değilde akrabalarim için çok korktum şoka girdim haber alana kadar çok şükür Allah korudu başka bir açıklaması yok
Amin amin canım inşallahbenim de iki kez Negatif oldu ya acaba üçüncüde eğer ki kalırsa çift embriyo transferi olabilir miyim sanki öyle bir şeyler duymuştum
İnşallah canım bakalım Mayıs'ta görüşmeye gideceğim seni haberdar ederimEvet canım iki negatiften sonra çift yapıyorlar inşallah bu sefer çok güzel kaliteli yumurtaların kaliteli sağlıklı çok sayıda embriyoların olsun inşallah Amin
İnşallah canım bakalım Mayıs'ta görüşmeye gideceğim seni haberdar ederim
Genel olarak iyiyim canım merak etmeÖyle vallahi
Sen nasıl oldun Maral’ım biraz toparladın mı doktorunla görüştün mü durumunla ilgili inşallah bu sefer herşey gönlünce olsun canım benim
Tabii ki, hamile kalabildiğini görmek en önemisi. Embriyo kaynaklı oluyor genelde tutunma sorunu. Bence de genetik yaptır, benim de hep düşük oluyordu pgt ile hamile kalabildim tutundu bend
Hayırlı olsun rabbim bebiş nasip etsin hepimizeŞimdi transferden çıktım kızlar o kadar garip ve heyecanlıydım ki.. 5 mayıs test vereceğim
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun rabbim bebiş nasip etsin hepimize
Hayırlı olsun bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah cnm benimMerhabalar bende dün transfer oldum 22 Nisansa transfer olan arkadaşlarım var mı
Bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallan 16 benimMerhabalar bende dün transfer oldum 22 Nisansa transfer olan arkadaşlarım var mı
Sağol kuzum hayırlısı bakalımCanim fitil ve Progestani biraktiktan 3 4 gün içinde oluyorsun. Ben c.tesi akşamı biraktim ilaçları bugün 4. Günüm ve bugün adet oldum.
Adet tarihinle hesapladı sonra bebeği ölçtü ilk keseyi sonra bebeği ölçtü öyle hesaplandı canımCanım sen sanırım hamilesin cok takip edemedim acaba doktorun kaçıncı haftada olduğunu nasıl hesapladi adet tarihinle mi transfer tarihinle mi
Genel olarak iyiyim canım merak etmedoktorumla görüştüm çok umutluydum senden dedi embriyo çok kaliteliydi dedi hiç boyle olacağını düşünmemiştim falan dedi ama genetigini bilmediğimiz için birşey diyemiyorum dedi. Bu ay dinlen dedi. Hocam sadece bu ay değil temmuza kadar düşünmüyorum ama amh düşük ya bi sıkıntı olur mu zaman açısından dedim. Yok embriyomuz var sıkıntı olmaz ama fazla da geç kalmayalım ne zaman kendini hazir hissedersen haber ver dedi. Ha birde seyi sordum. Hocam pihtilasma ve bagisiklikla ilgili bi sıkıntı var mi yada önereceğiniz bir test var mi dedim yok dedi olsa mutlaka iğne v.s. mudahale ederdik herseyin çok iyidi zaten bir doğum yaptigin için birçok şeyi ekarte etmişsin dedi. Ama benim yine de içime sinmiyor şu katil hücre testlerini falan yaptirmayi düşünüyorum bakalım. Şuanlik arastiriyorum hakkimizda hayırlısı
Merhabalar bende dün transfer oldum 22 Nisansa transfer olan arkadaşlarım var mı
Kızlar bu pazar günü bende test vereceğim dualarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim normal test yaptım bu gün ama çıkmadı belkide henüz idrara geçmemiştir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?