Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım benim vallahi çok zor tüm İstanbul’daki kardeşlerime geçmiş olsun,az önce lekelenmem başladı ama açık sarı kahve gbi belki içerdeki fitiller atıyordur anlamadm
Canım fitil bende de öyle atıyor dışarıya. Ama bende bugün kendim için değilde akrabalarim için çok korktum şoka girdim haber alana kadar çok şükür Allah korudu başka bir açıklaması yok🙏

Canım fitil bende de öyle atıyor dışarıya. Ama bende bugün kendim için değilde akrabalarim için çok korktum şoka girdim haber alana kadar çok şükür Allah korudu başka bir açıklaması yok🙏
Fitili görmüorum aşkım leke duruşu gbi ama rengi çok açık kahverengi.gerçekten Allah korudu inan nasıl uyuycgmı düşünüyorum cuma dr olmasa ben giderdim yakında bir yerlere valla orda kalırdım ama yolda yapmak istemiyorum

Amin amin canım inşallah 🌹💐🤲 benim de iki kez Negatif oldu ya acaba üçüncüde eğer ki kalırsa çift embriyo transferi olabilir miyim sanki öyle bir şeyler duymuştum

Evet canım iki negatiften sonra çift yapıyorlar inşallah bu sefer çok güzel kaliteli yumurtaların kaliteli sağlıklı çok sayıda embriyoların olsun inşallah Amin 🤲🫶🏼

Öyle vallahi 🤲🥹
Sen nasıl oldun Maral’ım biraz toparladın mı doktorunla görüştün mü durumunla ilgili inşallah bu sefer herşey gönlünce olsun canım benim 🤲😍
Genel olarak iyiyim canım merak etme 🥰 doktorumla görüştüm çok umutluydum senden dedi embriyo çok kaliteliydi dedi hiç boyle olacağını düşünmemiştim falan dedi ama genetigini bilmediğimiz için birşey diyemiyorum dedi. Bu ay dinlen dedi. Hocam sadece bu ay değil temmuza kadar düşünmüyorum ama amh düşük ya bi sıkıntı olur mu zaman açısından dedim. Yok embriyomuz var sıkıntı olmaz ama fazla da geç kalmayalım ne zaman kendini hazir hissedersen haber ver dedi. Ha birde seyi sordum. Hocam pihtilasma ve bagisiklikla ilgili bi sıkıntı var mi yada önereceğiniz bir test var mi dedim yok dedi olsa mutlaka iğne v.s. mudahale ederdik herseyin çok iyidi zaten bir doğum yaptigin için birçok şeyi ekarte etmişsin dedi. Ama benim yine de içime sinmiyor şu katil hücre testlerini falan yaptirmayi düşünüyorum bakalım. Şuanlik arastiriyorum hakkimizda hayırlısı 🤲🤲🤲

Tabii ki, hamile kalabildiğini görmek en önemisi. Embriyo kaynaklı oluyor genelde tutunma sorunu. Bence de genetik yaptır, benim de hep düşük oluyordu pgt ile hamile kalabildim tutundu bend

Herşeyin vakti zamanı var ben elimden geleni yapayım da sonrasından keşke yaptırsaydım demem pgt sonrasından çok umutluyum bende

Genel olarak iyiyim canım merak etme 🥰 doktorumla görüştüm çok umutluydum senden dedi embriyo çok kaliteliydi dedi hiç boyle olacağını düşünmemiştim falan dedi ama genetigini bilmediğimiz için birşey diyemiyorum dedi. Bu ay dinlen dedi. Hocam sadece bu ay değil temmuza kadar düşünmüyorum ama amh düşük ya bi sıkıntı olur mu zaman açısından dedim. Yok embriyomuz var sıkıntı olmaz ama fazla da geç kalmayalım ne zaman kendini hazir hissedersen haber ver dedi. Ha birde seyi sordum. Hocam pihtilasma ve bagisiklikla ilgili bi sıkıntı var mi yada önereceğiniz bir test var mi dedim yok dedi olsa mutlaka iğne v.s. mudahale ederdik herseyin çok iyidi zaten bir doğum yaptigin için birçok şeyi ekarte etmişsin dedi. Ama benim yine de içime sinmiyor şu katil hücre testlerini falan yaptirmayi düşünüyorum bakalım. Şuanlik arastiriyorum hakkimizda hayırlısı 🤲🤲🤲

Amin canım benim bu sefer herşey ummadığın kadar güzel olsun inşallah canım aynen çokta geciktirme insan vakit geçtikçe başka şeyler önüne çıkabiliyor bu ay negatif oldu diğerinde Allah’ın izniyle pozitif olur Demek ki nasibi yokmuş olsaydı emin ol her şekilde tutardı Allahım kucağını boş bırakmasın gönlündekini hayırlısıyla kolaylaştırsın inşallah Amin 🤲🥲😘

Sizin de Progestan fitiliniz akıyor mu çamaşırınıza yani kalkınca tuvalette bile parçalarını görüyorum çamaşırım zaten beyaz beyaz kalıntı oluyor hep ben mi yapamıyorum diye düşünüyorum iyice de içeri itmeye çalışıyorum halbuki

Back
X