Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım mayalam amin benim temmuzda istemem eşim yıllık izinde en azindan kizimin okul getir götür derdi olmaz evde bizimle ilgilenir diye düşünüyorum. Bende daha rahat tedaviye odaklanirim. İnşallah kuzum ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu yoldaki herkesin sonucu pozitif ciksin herkes kucağına alsin bebeklerini İnşallah

Arkadaslar merhaba ben de 21 nisanda transfer oldum 3. Transferim, ama bugin istanbuldaki deprem beni çok korkuttu,transferimin ikinci günü evde tek başıma yatarken depreme yakalandım bütün gün dışarıda kalmak zorunda kaldim sizce olumsuz etkilenmiş miyimdir

İçinı ferah tutmaya calis canim bende sakarya dayim hissettim baya sallandik ama bence nasipte varsa her turlu olur. Allah beterinden korusun.

Evet canım bizde de oluyor tortu gibi atıyor o zaten görevini yapıyor kalıntılarını atıyor için rahat olsun canım
Bir de Progestanı tam 8 saat aralıklarla mı aldınız sabah 7 akşam beş gece 1 gibi almak düzensiz mi sizce

benim sadece geceleri ama diğer kızlar 8 saatte düzenli aldığını söylediler

İnşallah canım herşey güzel sağlıklı ilerlesin Amin

Merhaba canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah dilerim bir daha yaşanmaz inşallah Amin
İnşallah birşey olmaz sen gönlünü ferah tut nasibi varsa o zaten tutunur kendini üzme Allahım pozitif güzel haberler alıp seni sevindirsin inşallah Amin

Çok şükür iyiyim hamdolsun iyi gidiyor aynen ya zaman bu sefer sanki bana hızlı geçti gibi Allahım sağlıklı güzel haberler almamı nasip eylesin inşallah Amin
Sana çok inanıyorum ben okuduğun o kadar dualar aldığın dilek ve dualar boşa değil kuzum Rabbim bu sefer güldürecek yüzünü eminim pamuk prensesim de çok güzel abla olacak da hangisiyle uğraşacak ne yapacak bilemem o sizin bileceğiniz iş

İnşallah artık kaderimizde varsa olur heralde aman korku geçmiyor, ya tekrar olursa korkusu gözümü bile kapatamıyorum

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım benim darısı senin başına olsun inşallah sağlıklı güzel gebeliklerimiz sağlıklı hayırlı güzel evlatlarımız olsun inşallah Amin
Benim kız 1 taneye razı ikinci gelirse süpriz olur hepimize bazen diyorum kızım yerden şunu kaldır sleppy le evin tozunu aldırıyorum anne diyor sanki karnın çok mu büyük daha karnın çıkmamış dedim kızım ondan değil şu an dikkat ediyorum Allahtan bu iki hafta okul tatildi Paskalya tatili vardı pazartesi günü açılıyor bana bulaşık makinesi boşaltıp elime veriyor ben diziyorum bana çok faydası oldu abla olmak kolay değil

Pozitf kese için randevu verildi

Arkadaşım ben de çalıştığım için şöyle yaptim belki fikir olur ,sabah 7.30 da öğleden sonra 17.00 da ve gece 12 de koyuyorum her gün aynı saatte ,hemşirem şu sekilde dedi kullanımını ,koyduktan sonra oturur vaziyette bacak bacak üstüne at bacaklarini sıkıca kenetle 15 dk bekle oturur vaziyette hemen eriyip kabuğunu attığını göreceksin

Anladım canım allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Ben de dört gün yattım ara ara kalktım evin içinde yürüyüş yaptım ,ilk denemem olduğu icin tabi hem bilgisizlik hem tedirginlik çok oluyor ,4. Günden sonra rutinime döndüm ise basladim ,ayakta çok kalmam gerektgi durumlar oldu kendimi dinlendirmek için elimden geleni yptim ,bol Akdeniz usulü beslenme,kabak çekirdeği avakado tükettim ,balık tavuk et orantılı yedim hayırlı uğurlu olsun inşallah

Merhaba arkadaşım ben 5. Gün yptim sadece benim gördüğüm eşimin gormekte zorlandığı hayalet çizgiyi gördüm ,6. Gün hicbisey çıkmadı biraz üzüldüm ,7. Gün hem pridector hem de kaset test aldım aynı anda yaptım beli belirsz birinde çıktı birinde net çıkmadı ,kan verdim pozitifi gördüm 8. Gün betam yüksek olduğu halde yine idrar yptim yine negatif çıktı ,kısaca idrar testleri gerçekten yanıltıcı olabiliyor moralini asla bozma eğer bir testle yapcaksan pridector ile yap en güvenilir marka denilen o ben de ilk silik onda görürken öteki markalarda hiç çıkmadı

Canım fitil bende de öyle atıyor dışarıya. Ama bende bugün kendim için değilde akrabalarim için çok korktum şoka girdim haber alana kadar çok şükür Allah korudu başka bir açıklaması yok
E er38 karin agrisi da var mi acaba ayni sizin gibi oldum bu sabah kizlar acik sari kahverengi gibi. Bende dun depremden cok korktum ondqn mi acaba dedim. Bu gun 10. Gunum transferimin iki gun once test pozitifti

Beni de ekler misiniz? Yaş 31. Dondurulmuş 5 embriyom var kasım ve aralık aylarından. Regl bekliyorum transfer için bu önümüzdeki 3-4 gün içinde olacak. İlk denememiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…