- 4 Aralık 2024
- 5.285
- 5.794
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.821
Amin canım inşallah diğer tedavilerimin etkilerinden daha yeni yeni kurtuluyorum böyle biraz zamanımı ağrısı sızısı stressiz geçirmek istiyorum iki tedavi üst üste bana biraz ağır geldi şimdi yeniden başlamaya cesaret edemiyorum
Anladım canım allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahSağlıkla tutunsun bebeğin inşaallah ben 2.gün normal hayatıma döndüm çalışmaya başladım canım
İnşallah canım Allah razı olsun sen nasılsın transfer mi oldun yeniÇok haklısın canım biraz kafanı ve vücudunu toparla kendini ne zaman hazır hissedersen başla canım Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla doldursun sağlıklı güzel gebeliklerin olsun inşallah Amin
Amin canım inşaallah ben pek dikkat etmedim açıkcası sadece ilk zamanlar eğilmeme kalkmama dikkat ettim .bir de psikolojikmen ister istemez ilk bir kaç gün yürüyüşüm etkilenmişti daha yavaş sakın yürümeye çalışıyordum koruma iç güdüsüyle sanırımAnladım canım allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Ben de dün opu oldum kaç yumurta toplandı yarın bilgi verirler dediler uyanınca.. bugün de 23 nisan erken çıkmış embiriyologlarGünaydın kızlar ben de dün opu oldum. 10 yumurtam toplandı. 1 tanesi işleme alinmamis. 9 yumurtadan 8 i dollenmis az önce aradılar. Şimdi heycanla bir sonraki aramayı bekliyorum. O da 3.gun olacak galiba. Umarım az kayıp olur. Umarım isteyen herkes kucağına bebisini alır. Zor süreçler, hepinize kolay gelsin
İnşallah canım Allah razı olsun sen nasılsın transfer mi oldun yeni
Canim fitil ve Progestani biraktiktan 3 4 gün içinde oluyorsun. Ben c.tesi akşamı biraktim ilaçları bugün 4. Günüm ve bugün adet oldum.Kuzum bugün progestan fitilin son günü. Yarından itibaren adaçayı içmeye başlasam olur mu adet olmak içinmayala katar
Ben de dün opu oldum kaç yumurta toplandı yarın bilgi verirler dediler uyanınca.. bugün de 23 nisan erken çıkmış embiriyologlaryumurtalarımın akıbetini öğrenemedim
Amin canım inşaallah ben pek dikkat etmedim açıkcası sadece ilk zamanlar eğilmeme kalkmama dikkat ettim .bir de psikolojikmen ister istemez ilk bir kaç gün yürüyüşüm etkilenmişti daha yavaş sakın yürümeye çalışıyordum koruma iç güdüsüyle sanırım
evet haklısın canım amin inşaallah Rabbime emanetlerAslında nasip işi eğer rızkı kısmeti varsa tutuyor yine de insan kafasında soru işaretleri kalmasın diye dikkat ediyor Allahım korusun bize bağışlasın inşallah Amin
Evet ya zaten stresli bi beklenti.. sabah kaltım saate bakıp durdum en son ben aradım 11 de ama çıkmışlarSabah aramaları gerekirdi her ne olursa olsun sonuçta sizin haber beklediğinizi biliyorlar sanki onlar kutlamaya gitmiş tövbe
Ayni fikirdeyim. Bu ne sorumsuzluk ilk gün haber vermeleri lazim. Alti üstü 2 dk bilgi vereceksin ara öyle çık dimi ?Sabah aramaları gerekirdi her ne olursa olsun sonuçta sizin haber beklediğinizi biliyorlar sanki onlar kutlamaya gitmiş tövbe
Evet ya zaten stresli bi beklenti.. sabah kaltım saate bakıp durdum en son ben aradım 11 de ama çıkmışlar
Ayni fikirdeyim. Bu ne sorumsuzluk ilk gün haber vermeleri lazim. Alti üstü 2 dk bilgi vereceksin ara öyle çık dimi ?
İnsallah mayalacım güzel haberler alırım 2. Güne gelmiş olacaklar tabi olmuşsaCanım ya vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum insan bu durum karşısında aşırı siniroluyor bu kadar rahatlık pes yani bir telefon açma zahmetinde bulunmuyorlar insanlar o kadar emek vermiş neyse canını sıkma inşallah dikerim yarın hayırlı güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle Amin
Aynen öyle ilk gün önemli döllenip döllenmediler mi diye aileler merak ediyor. Gerekirse diğer günler haber vermezsin. Ama ilk gün bunu yapamazsın ay ben sinir oldum burdaYani gören diyecek 10 saat konuşacak 2 dk toplasan sürmüyor hadi üç olsuninsan demez mi haber edelim öyle çıkalım sanki öğretmenler onların gösteriye katılması gerekiyor
İnsallah mayalacım güzel haberler alırım 2. Güne gelmiş olacaklar tabi olmuşsa
Bu arada seni de tebrik ederim umarım güzel ilerler sürecin
Aynen öyle ilk gün önemli döllenip döllenmediler mi diye aileler merak ediyor. Gerekirse diğer günler haber vermezsin. Ama ilk gün bunu yapamazsın ay ben sinir oldum burda
Amin canım benim vallahi çok zor tüm İstanbul’daki kardeşlerime geçmiş olsun,az önce lekelenmem başladı ama açık sarı kahve gbi belki içerdeki fitiller atıyordur anlamadmCanım çok geçmiş olsunRabbim bir daha yaşatmasın inşallah Amin
İnşallah sevindirici bir cevap alırım yarın zaten 4 5 yumurtam vardı opu öncesi.. Bu daha da merak ettiriyor sonucu.. Antalya memorial daAmin canım benim Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah Aminyarın bizi de haberdar et canım merak ettim şimdi hangi hastane yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?