- 3 Nisan 2021
- 1.165
- 962
- 73
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.521
Evet canm sağlıkla ilerler inşallah aminGözün aydın canımm çok sevindim Çift embriyo mu
Ay Adına çok sevindim canım benimKızlar bugün tekrar kan verdim 12 gün transferin beta 1106 çıktı çok şükür
Ben çok su içerim normalde ama bilmiyorum artık yarın deniyecem bidaha ilk idrarla bakalım çıkarsa belli olur bence 7.günde çıkmazsa da sağlık olsun deriz 28inde gider kan veririm hayırlısıyla ikinciye hazırlık yaparım napayımÜmidini yitirme henüz çok erken çok sıvı alımı yapma bazen 7. Yada 8. Gün çıkıyor bazen hiç çıkmıyor kanda çıkıyor sakın ümitsiz olma Allahtan ümit kesilmez
Ben çok su içerim normalde ama bilmiyorum artık yarın deniyecem bidaha ilk idrarla bakalım çıkarsa belli olur bence 7.günde çıkmazsa da sağlık olsun deriz 28inde gider kan veririm hayırlısıyla ikinciye hazırlık yaparım napayım
Çok şükür MayalamÇok teşekkürederim kuzum Allah razı olsun bende çok teredüttülü yaptım dedim bu defa tedavim farklı oldu bunda ilk defa test yaptım normalde yapmazdım bugün 6. Gün transfer sonrası hatta yaparken kendimi teselli ettim diyorum çıkmasa daha erkendir moralimi bozmam hemen çıkınca şok oldum hamdusenalar olsun inşallah Amin darısı senin başına inşallah dilerim senin de güzel haberlerini almak nasip olsun Amin
Çok şükür Mayalam. Şuan iş yerine geldiydim ama müjdeli haberlerinizi takipteyim canım benim. Darısı tüm bu başlıkta bekleyen tüm hem cinslerimin başına.. Şöyle kardesimden müjdeli haber duyar gibi mutlu oldum
mayala katar o kadar sevindim ki, sağlıkla kucağına al inşallah. Gözlerim dolu dolu
Merhaba canım hoşgeldin
Hadi inşallah diyelim bebiş tutunmuştur Amin
Eki Görüntüle 3580950Yarın doktor ultrasona çağırdi erken değil mi kese görmek için cuma gelsem olur mu dedim kızmaz inşallaherkenden gitmek istemiyorum görmezse bu sefer durduk yere stres olacam
Çook silik varmı benmi yanılıyormAmin Ecmain inşallahçok sağol canım dilerim güzel haberlerle gelirsin inşallah Amin
Canım maşallah subhanallah çok sevindim senin adınaÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
1000 üzeri için çağırıyorlar beni de erken çağırdılar Perşembe gideceğimYarın doktor ultrasona çağırdi erken değil mi kese görmek için cuma gelsem olur mu dedim kızmaz inşallaherkenden gitmek istemiyorum görmezse bu sefer durduk yere stres olacam
Kaçıncı günün canım transferden sonraYarın doktor ultrasona çağırdi erken değil mi kese görmek için cuma gelsem olur mu dedim kızmaz inşallaherkenden gitmek istemiyorum görmezse bu sefer durduk yere stres olacam
Maşallah bence var canim ben de böyle öğrenmiştim
Ama kese görünmez diye düşünüyorum cuma gidecem tmm dedi. Hadi arka arkaya sağlıkla keseleri görelim canm1000 üzeri için çağırıyorlar beni de erken çağırdılar Perşembe gideceğim
12 günüm bugün canm 10 günde kan vermiştim onda 423 çıkmıştıKaçıncı günün canım transferden sonra
Çizgi net görünüyor canm kaçıncı günün 5 gün embriyosu mu
Maşallah rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah hamilelik sürecin su gibi aksın gitsin çok mutlu oldum mayalam birbirimiz için o kadar dua etmemize vesile oldun rabbim seninde yüzünü güldürdü şükürÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
İnşallah ya stresten ölücem vallaMaşallah bence var canim ben de böyle öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?