- 4 Aralık 2024
- 5.247
- 5.756
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.501
Ay ağladım resmen canım benimmmm çok mutlu oldum çok sevindin hadi inşAllah canım bnm inşAllahhhhhhhh
Canım şaşırdın galiba 24 Nisan değil değil mi
Şimdi transferden çıktım kızlar o kadar garip ve heyecanlıydım ki.. 5 mayıs test vereceğim
Ay kızlar ben böyle şeyler yapmadım doktor hiç etkilemiyor yarım saat burda dinlendikten sonra normal rutininize devam edebilirsiniz dedii. Çıkışta biz eşimle yemeğe gittik ertesi gün banyo yaptım yemeğimi vs yaptım dün markete vs çıktım normal şekilde devam ettim namazımı da normal kıldım sizce çok etkili mi?Namazını hala oturarak mı kılıyorsun canım normal mi kılıyorsun
Çok şükür bacım benm hamdolsun Sağlıkla ilerlesin sağlıkla büyüsün inşAllah Rabbim çok büyük çok şükürCanımsın sana sımsıkı sarılıyorumöpüyorum
Amin Allah razı olsun bacımsu sağlıcakla gelsin minik mucizelerbunlar sevinç gözyaşları Allah’ıma şükürler olsun hamdusenalar olsun ne kadar şükretsem azdır
İnşallah çok teşekkür ederim güzel moraliniz ve dilekleriniz için çok moral oldu bana inşallah olursa mutluluğumu paylaşıcam sizinle Allah sizinde yavrularınızı kucağına sağlıkla almanızı nasip etsin hep mutlu olunCanım benim stres yapma tutunma olunca da o belirtiler oluyor benim dünden beli belim sanki kopacak gibi ve karnıma kramplar girip gidiyordu hatta regl olucam dedim yani çok normal gönlünü ferah tut inşallah bebeğin seninledir Amin
4 mayis elim surştu heyecandan
İnşallah çok teşekkür ederim güzel moraliniz ve dilekleriniz için çok moral oldu bana inşallah olursa mutluluğumu paylaşıcam sizinle Allah sizinde yavrularınızı kucağına sağlıkla almanızı nasip etsin hep mutlu olun
Merhaba 3. Gün embriyosu olup 7. Günde karın krampları mide bulantısı ve halsizliği sürekli uyku isteği olan var mı kaç gündür yoktu transfer sonrası 7. Günde böyle başladı
Vallaha mı ?şok mu olur ? Aman boşver de ki Vallahi hocam dayanamadım yaptım Ne yapayımÇok teşekkürederim güzelim Allah razı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin
Çok şükür hamdusenalar olsun Rabbime ne kadar şükretsem azdır Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
Kan testimi bekleyeceğim kuzum burada önden yapmazlar bekle diyecekler doktorum duysa evde test yaptım şokolur
Vallaha mı ?şok mu olur ? Aman boşver de ki Vallahi hocam dayanamadım yaptım Ne yapayım
Tm cnm sen nasıl istersenYok bilmiyormuş gibi davranacağım
Çooook sevindim hayırlı olsun devamı gelsinÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
Çooook sevindim hayırlı olsun devamı gelsin
Sandalyede oturarak kılıyorum canım ,sen ?Namazını hala oturarak mı kılıyorsun canım normal mi kılıyorsun
AA çok sevindim canm Allah tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesinÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
AA çok sevindim canm Allah tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin
Gözün aydın canımm çok sevindim Çift embriyo muKızlar bugün tekrar kan verdim 12 gün transferin beta 1106 çıktı çok şükür
Kızlar bugün tekrar kan verdim 12 gün transferin beta 1106 çıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?