Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay ağladım resmen canım benimmmm çok mutlu oldum çok sevindin hadi inşAllah canım bnm inşAllahhhhhhhh

Canımsın sana sımsıkı sarılıyorum öpüyorum
Amin Allah razı olsun bacımsu sağlıcakla gelsin minik mucizeler bunlar sevinç gözyaşları Allah’ıma şükürler olsun hamdusenalar olsun ne kadar şükretsem azdır

Namazını hala oturarak mı kılıyorsun canım normal mi kılıyorsun
Ay kızlar ben böyle şeyler yapmadım doktor hiç etkilemiyor yarım saat burda dinlendikten sonra normal rutininize devam edebilirsiniz dedii. Çıkışta biz eşimle yemeğe gittik ertesi gün banyo yaptım yemeğimi vs yaptım dün markete vs çıktım normal şekilde devam ettim namazımı da normal kıldım sizce çok etkili mi?

Çok şükür bacım benm hamdolsun Sağlıkla ilerlesin sağlıkla büyüsün inşAllah Rabbim çok büyük çok şükür bende size kocaman sarılıyorum canım benm

İnşallah çok teşekkür ederim güzel moraliniz ve dilekleriniz için çok moral oldu bana inşallah olursa mutluluğumu paylaşıcam sizinle Allah sizinde yavrularınızı kucağına sağlıkla almanızı nasip etsin hep mutlu olun

Amin Ecmain inşallah çok sağol canım dilerim güzel haberlerle gelirsin inşallah Amin

Merhaba 3. Gün embriyosu olup 7. Günde karın krampları mide bulantısı ve halsizliği sürekli uyku isteği olan var mı kaç gündür yoktu transfer sonrası 7. Günde böyle başladı

Merhaba canım hoşgeldin
Hadi inşallah diyelim bebiş tutunmuştur Amin

Vallaha mı ?şok mu olur ? Aman boşver de ki Vallahi hocam dayanamadım yaptım Ne yapayım

AA çok sevindim canm Allah tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…