Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ümidini yitirme henüz çok erken çok sıvı alımı yapma bazen 7. Yada 8. Gün çıkıyor bazen hiç çıkmıyor kanda çıkıyor sakın ümitsiz olma Allahtan ümit kesilmez 🤲💕
Ben çok su içerim normalde ama bilmiyorum artık yarın deniyecem bidaha ilk idrarla bakalım çıkarsa belli olur bence 7.günde çıkmazsa da sağlık olsun deriz 28inde gider kan veririm hayırlısıyla ikinciye hazırlık yaparım napayım 😕

Ben çok su içerim normalde ama bilmiyorum artık yarın deniyecem bidaha ilk idrarla bakalım çıkarsa belli olur bence 7.günde çıkmazsa da sağlık olsun deriz 28inde gider kan veririm hayırlısıyla ikinciye hazırlık yaparım napayım 😕

Canım dur hemen ümitsizliğe kapılma olacak inşallah bende içerim ama sabahları önce tiroit ilacı içtiğim için tüketmiyorum birşey ondan sonra yiyip içiyorum sen gönlünü ferah tut Allahım yüzüne baksın inşallah Amin 🤲🫶

Çok teşekkür 😍 ederim kuzum Allah razı olsun bende çok teredüttülü yaptım dedim bu defa tedavim farklı oldu bunda ilk defa test yaptım normalde yapmazdım bugün 6. Gün transfer sonrası hatta yaparken kendimi teselli ettim diyorum çıkmasa daha erkendir moralimi bozmam hemen çıkınca şok 😮 oldum hamdusenalar olsun inşallah Amin 🤲🥹 darısı senin başına inşallah dilerim senin de güzel haberlerini almak nasip olsun Amin 🤲😍
Çok şükür Mayalam🥰💕💕💕💕. Şuan iş yerine geldiydim ama müjdeli haberlerinizi takipteyim canım benim. Darısı tüm bu başlıkta bekleyen tüm hem cinslerimin başına.. Şöyle kardesimden müjdeli haber duyar gibi mutlu oldum🤲🏻🥰🧿

Çok şükür Mayalam🥰💕💕💕💕. Şuan iş yerine geldiydim ama müjdeli haberlerinizi takipteyim canım benim. Darısı tüm bu başlıkta bekleyen tüm hem cinslerimin başına.. Şöyle kardesimden müjdeli haber duyar gibi mutlu oldum🤲🏻🥰🧿

Canım benim Amin diyorum bu güzel dualarına 📿 inşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Allahım seni de evlat müjdesiyle müjdelesin inşallah Amin 🤲🥹💕işe başladın mı canım 🫠

Yarın doktor ultrasona çağırdi erken değil mi kese görmek için cuma gelsem olur mu dedim kızmaz inşallah 😅 erkenden gitmek istemiyorum görmezse bu sefer durduk yere stres olacam

Eklentiler

• IMG_2344.webp
    IMG_2344.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 45
Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼
Canım maşallah subhanallah çok sevindim senin adına 😇🥰 insallah hayırlı haberlerin devamını bekliyoruz 🥰

Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼
Maşallah rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah hamilelik sürecin su gibi aksın gitsin çok mutlu oldum mayalam birbirimiz için o kadar dua etmemize vesile oldun rabbim seninde yüzünü güldürdü şükür 💖

Back
X