Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet canım bizim için çok özel ve zor bir süreç, bazen gerçekten cehalet mutluluk diyorum. Çok da takılmamak lazım ama ne mümkün çok teşekkür ederim canım sana da çok güzel bir süreç diliyorum

Şu an çok küçük dedi Sıkıntı olmaz dedi karın ultrasonla görünmüyor dedi bir hafta ya da iki gün üç gün sonra gel dedi Tekrar bakalım Çok kötüyüm ben ya şu an
Canım benim 8 haftalikti hala karından görünmüyordu mesela hala alttan muayene ediyor görebilmek için doktor. Seninki daha çok küçük aklına kötü bişey getirme

Benide eklemisiniz yas 40 3 cu deneme ilkinde ikizlerim oldu yarın transferim var 6.gun 3 embriyo transferi yapılacak.

Sigara da bize yediriyor bence yani ben bıraktığım için boşluktan yiyorum eee bende hiç harekette yok tuvalet dışında bende vinçle çıkarım evden heralde sen naptın sigara işini bırakabildin mi?
Azalttım 4 5 içiyorum valla hem evde otur hem öyle valla kafayı yerim ben birde antidepresan kullanıodum yıllardır onuda bıraktım..

Benide eklemisiniz yas 40 3 cu deneme ilkinde ikizlerim oldu yarın transferim var 6.gun 3 embriyo transferi yapılacak.

Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun ikizlerin inşallah hayırlı sağlıklı güzel kardeşleri olsun Amin Tamam canım eklerim şimdiden hayırlı olsun transferin sağlıcakla tutunsunlar inşallah Amin

Azalttım 4 5 içiyorum valla hem evde otur hem öyle valla kafayı yerim ben birde antidepresan kullanıodum yıllardır onuda bıraktım..
İyi azaltmissin en azından.peki hiç miden bulanmadi mi kuzum ben kokusuna tahammül edemiyorum şuan evde oturmak zor malesef yatmak ayrı zor. Bende temizlik yapmayı o kadar özledim ki anlatamam Rabbim cektiklerimizin mükâfatını versin ins.

Birşey olmaz aşkım iyi enerji ️ depolayın bebişler olunca çok efor sarf edilecek o zaman temizliğe saçını toplamaya bile zaman kalmıyor hayırlısı ile o günleri görürsün inşallah Amin

Birşey olmaz aşkım iyi enerji ️ depolayın bebişler olunca çok efor sarf edilecek o zaman temizliğe saçını toplamaya bile zaman kalmıyor hayırlısı ile o günleri görürsün inşallah Amin
Amin kuzum Bir dogurabilsem bakacak insan çok bana kalmaz iki tarafta da sulalede ki en küçük çocuk 18 yaşında dayım kafayı yemiş gibi arayıp hergun yeni isim buluyor bide kız olacağına kendini inandırmis millet yıllardır doğurmami bekliyor yani ben tembel çıktım

Hadi inşallah Amin canım benim ya onu merakla bekleyen sevenleri var minik kuşum benim sağlıcakla gelsin inşallah evin küçük üyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…