- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.281
Ay kıyamam ya inşallah bu sefer tutunur kucağınıza alırsınız bebişiniziCanım seni anlıyorum şuan süreci bildiğim halde benimde kalbim pır pır ama korkma. Ben düşükte yaşadım 6-7 haftalık yani düşük kanaması böyle olmuyor baya yoğun ve ağrılı oluyor yani düşen parçalara onlar nerden çıktı diye düşünüp şoka giriyorsun
Teşekkür ederim canımCanım öncelikle çok geçmiş olsunama benim bildiğim kadarıyla senin embriyoların pgt li idi. Erken dönem risklerini oldukça eliyor diye biliyorum ben, gönlünü ferah tut alacaksın miniğini kucağına inşallah
İns. Canım Allah razı olsunAy kıyamam ya inşallah bu sefer tutunur kucağınıza alırsınız bebişinizi
Korkma kuzum Allahın izniyle bişey olmayacakDün akşam yazmıştım bidaha yazmadım canım doktoruma. Yani bende eski kan diye içimi rahatlatiyorum. Bı teyzem aradı şimdi 2 çocuğunda da öyle lekelenme olmuş korkma dedi. Artık Allah'a emanet
Hakikaten garantisi olmuyormuş ama yüreğini ferah tut, benim de yakınlarımın çoğu çok uzun süre hatta 3 aydan sonra bile kanaması oldu ama hepsi doğdu, kocaman şimdiTeşekkür ederim canımYok canım pgtli değil dondurulmuştu buna yaptirmamistim. Benim ilk transferim pgtliydi o 7. haftada düşük olmustu. Hicbiseyin garantisi yok ya elimizden geleni yapıp teslim oluyoruz işte
Kızlar bence bu progestan ödem ve kilo yapıo bıraktığımızda iner bence ödemimiz
ben yarın birdaha kan vericem doktor ehralde yarınki değere göre şu gün gel der. Eğer yarın da değerim güzel çıkarsa inşallah bence haftaya hafta başı çağırırEvet canim çok normal özellikle bu aylarda sen ne zaman gideceksin doktora
Beta 95 çıktıHadi inşallah dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur pozitif haberler verirsin bizlere inşallah Amin
Beta 95 çıktıHadi hayırlısı inşallah. Hemen yaz bize, renk koyulaştıysa değerin 20-25 bandında çıkar diye düşünüyorum. Hemen yaz bize
RABBIM tez zamanda kucağını doldurup gönlünü ferahlatsın inşallah@siyahkalpli Canim çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum gönül isterki herkes hamileliği tatsin ama bazen böyle sonuçlarda alabiliyoruzcanim benimde ilkim kimyasaldi. Büyük ihtimalle buda kimyasal adetle atılıyor kuzum maalesef adetimi bekliyorum bende rabbim en kisa sürede güzel sonuçlar almamizi nasip etsin inşallah
Hadi inşallah canım genelde 1 hafta sonra çağırıyorlar evetben yarın birdaha kan vericem doktor ehralde yarınki değere göre şu gün gel der. Eğer yarın da değerim güzel çıkarsa inşallah bence haftaya hafta başı çağırır
ooo kaçıncı günündü bu gün daha 6 değil mi? beta 95 çok şahane bir değer 6.gün için o kadar sevindim ki... İnşallah katlaya katlaya devam eder, senin bu değerini 10.günde görüyor insanlar ki hatırlarsan benm 115 çıktı 10.gün. 2 gün sonra birdaha vericeksin eğer en az 2 katına çıktıysa muhtemelen bir daha beta baktırmadan seni haftaya keseye çağırır bu hızla maşallah nazar değmesinBeta 95 çıktıÇarşamba tekrar kan verdiler yükselirse yolundaymis düşerse kimyasal gebelik olur dediler ,kardeşim bundan sonraki süreç nasıl ilerlyck
Ayy inşallah canım ya iki haftada iki kilo aldım ki yediklerime dikkat etmeme rağmenKızlar bence bu progestan ödem ve kilo yapıo bıraktığımızda iner bence ödemimiz
Hay massallah seninki tutunmaya dünden razıymis canımBeta 95 çıktıÇarşamba tekrar kan ver dediler eğer yükselirse yolunda ,düşerse kimyasal gebelik olur dediler
Amin İnşallah canımmmİns. Canım Allah razı olsunrabbim hepimizin yüzünü güldürsün ins.
Ben de o kadar şaşkınım ki çünkü cumartesi test yptim çok silik bı çizgi gördüm pazar hiç bsy çıkmadı ,bugün baya koyu çıkınca hastaneye gttim hemen ,çok şaşırdım geride başka embiryomda yoktu ,bu ilk ve son denemem olacaktı sağlık sorunlarım nedeniyle,o kadar sevindim ama süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum düşer mi çıkar mı yaşım 41 eşim 49,Allah'ım bana ,mayalaya,burada yazan okuyan dua eden bekleyen herkese nasip etsin eğer hakkımızda hayırlısı iseooo kaçıncı günündü bu gün daha 6 değil mi? beta 95 çok şahane bir değer 6.gün için o kadar sevindim ki... İnşallah katlaya katlaya devam eder, senin bu değerini 10.günde görüyor insanlar ki hatırlarsan benm 115 çıktı 10.gün. 2 gün sonra birdaha vericeksin eğer en az 2 katına çıktıysa muhtemelen bir daha beta baktırmadan seni haftaya keseye çağırır bu hızla maşallah nazar değmesin
İnşallahKızlar bence bu progestan ödem ve kilo yapıo bıraktığımızda iner bence ödemimiz
gönlünü ferah tut, tadını çıkar, kimseye söyleme. Kalp atışını duyana kadar, allah etsin sağlıkla kucağınıza almayı. Sevin en doğal hakkın ama her zaman küçük de olsa olumsuz bir ihtimal olduğunu unutma yeter. İnşallah kalp atışını da duycan, kucağına da alcaksın. Yani değerin gerçekten güzel böyle de devam etsin. Bize de nasip olursa yaşıt çocuklarımız olcak, aynı zamanlarda doğum yapcaz hep burdan derleşcez birlikte büyütcez evlatlarımızı inşallah. Ağlıcam şimdiBen de o kadar şaşkınım ki çünkü cumartesi test yptim çok silik bı çizgi gördüm pazar hiç bsy çıkmadı ,bugün baya koyu çıkınca hastaneye gttim hemen ,çok şaşırdım geride başka embiryomda yoktu ,bu ilk ve son denemem olacaktı sağlık sorunlarım nedeniyle,o kadar sevindim ama süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum düşer mi çıkar mı yaşım 41 eşim 49,Allah'ım bana ,mayalaya,burada yazan okuyan dua eden bekleyen herkese nasip etsin eğer hakkımızda hayırlısı ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?