Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim 4 ay önce çekilmiş bir hsg raporum var, Dr. Onu baz alıyor ve kürtaj sonrası gerek yok diyor. Bana da tuhaf geldi tekrar gittiğimde yine soracağım sağ olun.
Rahim filmi normalde 6 ay geçerli diyorlar.Doktordan daha iyi bilecek değiliz ama yine de insan düşünüyor…Sonuçta işlem geçiriyorsun baktırmak daha faydalı değil midir ? Doktorun cevabını ben de bekliyorum:)

marmelad01 marmelad01 kuzum naptın sürecin nasıl gidiyor regl oldun mu, merak ettim seni?
Yok kuzum ya daha olmadım birkaç gün gecikmem var bende bekliyorum. Bazende doktora kızıyorum neden 2 adet dönemi rahim dinlendirme verdi diye sonra bir bildiği vardır diyip oturuyorum. Sen ne durumdasın

Yok canım öyle olsa yazmazlar mı 😌 emin ol benim dr yazardı kan pıhtılaşması için trombofili paneli test yaptırmama rağmen her gittiğimde başını yiyorum o olurmu bu olurmu o yaparmı pıhtı bu yaparmı diye, rahat ol
Tamam canim insan düşünüyor her şeyi valla🙈 yine de sormak istedim ilk denemen ve herhangi bi kan sorunun olmadığı için yazmıyim demişti de şimdi uzun kullanacağım aklima gelince merak ettim . Sen ne yaptin keseyi görmeye gittin mi ?

Tamam canim insan düşünüyor her şeyi valla🙈 yine de sormak istedim ilk denemen ve herhangi bi kan sorunun olmadığı için yazmıyim demişti de şimdi uzun kullanacağım aklima gelince merak ettim . Sen ne yaptin keseyi görmeye gittin mi ?
Benimkide bana inatla yazmıyor 🥹😂
Yok canım cuma gideceğim inşallah kese için. 😝 cuma 5+3 oluyorum benim hesaplamama göre, hani o sıralarda gideyim belki yolk sac görürüm diye düşündüm

Benimkide bana inatla yazmıyor 🥹😂
Yok canım cuma gideceğim inşallah kese için. 😝 cuma 5+3 oluyorum benim hesaplamama göre, hani o sıralarda gideyim belki yolk sac görürüm diye düşündüm
Ben de cuma gideceğim inşallah 🥰 nereden hesapladin ben chatgbtden hesapladım 8 nisan da olmuştum 5. Gün embriyosuydu bugun 5+4 gunluksun diyor ama bu kadar çabuk olabilir mi acaba

Ah kuzum yaa benimde ilk transferim seninki gibiydi 😔 Allah yardımcımız olsunn🙏🏼 Vardır herşeyde bi hayır en yakın zamanda ikimizde pozitifi görürüz inşallah kuzum🙏🏼
Allah razı olsun nazlı kızım amin inşallah 🤲🤲 öyle diyorum vardır mutlaka bir hayır Rabbim erteliyorsa güzelleştiriyordur 🤲🤲🥰🥰

Bence de çünkü öbür türlü uymuyor 8 nisanda transfer olan 5+3 se benim 7 ye yaklaşmam lazım mümkün değil sat ı daha 1 hafta geçti ki 14 Nisandı satım . Siz keseyi kaç haftalık gördünüz ?
Benim son adet tarihim 14 mart
Transfer tarihim 29 Mart
Keseyi son adet tarihime göre 5+1 de gördüm.
Transfer tarihine göre hesaplanan gebelik ile son adet tarihine göre hesaplanan gebelik arasında benim 4 gün oynuyordu.

Benim son adet tarihim 14 mart
Transfer tarihim 29 Mart
Keseyi son adet tarihime göre 5+1 de gördüm.
Transfer tarihine göre hesaplanan gebelik ile son adet tarihine göre hesaplanan gebelik arasında benim 4 gün oynuyordu.
Yolk sac da görünmüş müydü peki bir de bebeği ne zaman gördünüz keseden sonra

Back
X