Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya 5+1 de bebek de göründü yani maaşallah subhanallah inşaallah benim de görünür
Valla canım 5. Gün embriyosuydu. Başıma çok fazla şey geldi beta yanlış ölçüldü iki hastanede de falan derken erken gittik aslına bakarsan mecburiyetten. Ama çok şükür Rabbim korktuğumuzda uğratmadı. İnşallah görürsün senin transfer tarihi, son adet tarihi neydi

Bilmiyorum aşkım aşağı belim bugün çok ağrıyor korkuyorum regl olucam diye arada kramplar giriyor geri gidiyor belirti mi değil mi bilmiyorum yarın daha erken olabilir erken gebelik testi almam lazım bugün heryer kapalı hele de cesaretin var mı

Kızlar birde tüp bebekte geç döllenme denen şey tamamen hurafeymiş burda insanları rahatlatmak için söylenen doğru bilinen yanlış, çünkü mantıken bize döllenmiş embriyo koyuyorlar zaten, 5 günlük veya 3 günlük, örnek veriyorum ben 7 nisan transfer oldum 5.gün embiryo, bu hesaba göre 2 nisan benim döllenmem oldu gibi baz alman lazım

Aşkım benimde ikizlerde belim kopacakmış gibi ağrıdı diyorum ya belirtiler x2 oluyor, aşkım ben gır gır yapıyorum test yapma tabi sabır edebilirsen direk kanla öğren

Aşkım benimde ikizlerde belim kopacakmış gibi ağrıdı diyorum ya belirtiler x2 oluyor, aşkım ben gır gır yapıyorum test yapma tabi sabır edebilirsen direk kanla öğren

Amin amin inşallah en az bir 8 yada 9 günü göreyim o an ki moduma bağlı sabır konusunda çok sabırlıyım kana kadar beklerim sıkıntı yok yeter ki pozitif çıksın ben sonradan bol bol test yaparım

Selam canım. Banada aynı şekilde ilk negatif oldu ikinci denemende çift yapalım dedi ama dediğin gibi son dakika cayabilir doktorlar. Çünkü ayrı ayrı dondurulmuş. Sen ne istiyorsan doktoruna bunu uygun dille ilet bence. İki transferde şans daha yüksek diye okudum bende hep. Bol şans

Sonucunuz ne oldu peki dilerim pozitif çıkmıştır

Cano her hamilelik bir değil kendini nazar edecen ne güzel işte rahat geçirirsin totonu kaşı bakim
Aşkım her şey yolundaysa ben durumumdan memnunum
Amin amin inşallah en az bir 8 yada 9 günü göreyim o an ki moduma bağlı sabır konusunda çok sabırlıyım kana kadar beklerim sıkıntı yok yeter ki pozitif çıksın ben sonradan bol bol test yaparım
Helal ossun sana aşkom 9.gün kan ver ya senin dr ikiz birde 5.gün olmasına rağmen biye 12.gün test isteyip bizi hışır kesiyor burda hiç sevmedim onu

Sat 14 Mart transfer 3 Nisan 5.gün embriyosu canım amin inşaallah

Handan2212 canım senin bulantın devam ediyormu
morceylan bir gün arayla transfer olduk bulantın var mı?
Bende hiç yok geçen sefer bu zamanlarda yemek yiyemiyordum bu sefer tık yok
Yok kuzum benim 7. Gün ve 8. Gün çok oldu sonra geçti .sadece uzun süre aç kalırsam hafiften bulanıyor gibi oluyor

Aşkım her şey yolundaysa ben durumumdan memnunum

Helal ossun sana aşkom 9.gün kan ver ya senin dr ikiz birde 5.gün olmasına rağmen biye 12.gün test isteyip bizi hışır kesiyor burda hiç sevmedim onu

Kız herşey yolunda ben kızım da hiç kusmadım çok güzel geçmişti o konuda her gebelik bir olmuyor kimi hastanelerde geçiriyor kimi dışarda düğünlerde ama en güzeli rahat konforlu gebelik herşey yolunda sen rahat ol

Ah canım güldürdün beni 10. Gün cumartesiye denk geldiği için o gün çalışmıyorlar onun için pazartesi günü uygun dedi

Arkadaşlar progestan ve estrofem kullanıyorum herhalde ilk 3 ay kullanicaz bu şekilde ama kan sulandirici yazmamıştı doktor kan pıhtılaşma gibi bir sorun olur mu uzun süre kullandığımız için?
Ben ilk günden beri kullanıyorum canım hem hap hem iğne. İçin rahat etsin diye sor istersen doktoruna ya da hemşireye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…