- 17 Ağustos 2021
- 410
- 228
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.141
Ya 5+1 de bebek de göründü yani maaşallah subhanallah inşaallah benim de görünürGittiğim keseyi, yolk sac ve embriyoyu gördük canım. Doktor bir hafta sonraya randevu alın dedi kalp atışı için. Cumartesi günü gördük daha.
Selamün aleyküm kızlar
Eşim dün akşam daha fazla dayanamadı kalk gidiyoruz dedi gittik kan verdim sonucum 316.90 çıktı çok şükür
Valla canım 5. Gün embriyosuydu. Başıma çok fazla şey geldi beta yanlış ölçüldü iki hastanede de falan derken erken gittik aslına bakarsan mecburiyetten. Ama çok şükür Rabbim korktuğumuzda uğratmadı. İnşallah görürsünYa 5+1 de bebek de göründü yani maaşallah subhanallah inşaallah benim de görünür
Kizlar 7. Gunum bugun gecen pazartesi transfer oldum 3. Gun embriyo 1 tane bu gun prodoktor diye test yaprim negatif malesef
Eki Görüntüle 3580020
Beni tek hayal kırıklığına uğrattığı şey nihat hoca tam hesaplayamıyorBen de cuma gideceğim inşallahnereden hesapladin ben chatgbtden hesapladım 8 nisan da olmuştum 5. Gün embriyosuydu bugun 5+4 gunluksun diyor ama bu kadar çabuk olabilir mi acaba
mayala katar sen nasılsın canım benim var mı belirtiler artık yarın test yaparsın nazlanma hadi
@Pinky34 geçmiş oslun canım benim korkularını anladım ve hissettim burdanbu gün nasılsın, sana neden sadece fitil verdi yücel hoca, göbekten progestan dex yazmadımı ?
Kızlar bugün transferin 10. Günü kan testim 6.74 çıktı varmı gebelik ya çok heyecanlıyım düşük ama
Aşkım benimde ikizlerde belim kopacakmış gibi ağrıdı diyorum ya belirtiler x2 oluyor, aşkım ben gır gır yapıyorum test yapma tabi sabır edebilirsen direk kanla öğrenBilmiyorum aşkımaşağı belim bugün çok ağrıyor korkuyorum regl olucam diye arada kramplar giriyor geri gidiyor belirti mi değil mi bilmiyorum yarın daha erken olabilir erken gebelik testi almam lazım bugün heryer kapalı hele de cesaretin var mı
Aşkım benimde ikizlerde belim kopacakmış gibi ağrıdı diyorum ya belirtiler x2 oluyor, aşkım ben gır gır yapıyorum test yapma tabi sabır edebilirsen direk kanla öğren
Selam canım. Banada aynı şekilde ilk negatif oldu ikinci denemende çift yapalım dedi ama dediğin gibi son dakika cayabilir doktorlar. Çünkü ayrı ayrı dondurulmuş. Sen ne istiyorsan doktoruna bunu uygun dille ilet bence. İki transferde şans daha yüksek diye okudum bende hep.Embriyolar ayrı ayrı dondurulmuş onun için farklı zamanlarda transfer edebiliriz dedi doktorum. Ben iki istiyorum dediğimde de ama ikisi de tutarsa riskli gibi bir şeyler söyledi çok açıklama da yapmadı açıkçası. Hemen biz tek transfer yapalım diyip kapadı konuyu. Tekrar söyleyip ters düşmek de istemiyorum doktorla ama kendimi de hazırlamıştım açıkçası.
Handan2212 canım senin bulantın devam ediyormu
morceylan bir gün arayla transfer olduk bulantın var mı?
Bende hiç yok geçen sefer bu zamanlarda yemek yiyemiyordumbu sefer tık yok
Selam canım. Banada aynı şekilde ilk negatif oldu ikinci denemende çift yapalım dedi ama dediğin gibi son dakika cayabilir doktorlar. Çünkü ayrı ayrı dondurulmuş. Sen ne istiyorsan doktoruna bunu uygun dille ilet bence. İki transferde şans daha yüksek diye okudum bende hep.Bol şans
Aşkım her şey yolundaysa ben durumumdan memnunumCano her hamilelik bir değil kendini nazaredecen ne güzel işte rahat geçirirsin totonu kaşı bakim
Helal ossun sana aşkomAmin amin inşallah en az bir 8 yada 9 günü göreyim o an ki moduma bağlı sabır konusunda çok sabırlıyımkana kadar beklerim sıkıntı yok yeter ki pozitif çıksın ben sonradan bol bol test yaparım
Neyseki yalnız değilmişimHandan2212 canım senin bulantın devam ediyormu
Sat 14 Mart transfer 3 Nisan 5.gün embriyosu canım amin inşaallahValla canım 5. Gün embriyosuydu. Başıma çok fazla şey geldi beta yanlış ölçüldü iki hastanede de falan derken erken gittik aslına bakarsan mecburiyetten. Ama çok şükür Rabbim korktuğumuzda uğratmadı. İnşallah görürsünsenin transfer tarihi, son adet tarihi neydi
Yok kuzum benim 7. Gün ve 8. Gün çok oldu sonra geçti .sadece uzun süre aç kalırsam hafiften bulanıyor gibi oluyorHandan2212 canım senin bulantın devam ediyormu
Aşkım her şey yolundaysa ben durumumdan memnunum
Helal ossun sana aşkom9.gün kan ver ya senin dr ikiz birde 5.gün olmasına rağmen biye 12.gün test isteyip bizi hışır kesiyor burda hiç sevmedim onu
Ben ilk günden beri kullanıyorum canım hem hap hem iğne. İçin rahat etsin diye sor istersen doktoruna ya da hemşireyeArkadaşlar progestan ve estrofem kullanıyorum herhalde ilk 3 ay kullanicaz bu şekilde ama kan sulandirici yazmamıştı doktor kan pıhtılaşma gibi bir sorun olur mu uzun süre kullandığımız için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?