Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim de tranferin 10 günü bugün canım beta 423 progesteron 8 olunca üzüldüm gebeliğim ilerlemez diye korkuyorum

Tebrik ederim 🥳 canım sağlıcakla gelsin minik mucize 🤲 Maşallah 🧿 çok güzel çıkmış değerin sen önlemleri al Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin 🤲🥰

Canım benimde transferden bi gün önce 8 kusur çıkmıştı doktor o gün kalcadan igne yaptır demişti transfer günü sormuştum bi sorun olur mu diye yok igne 2 katı arttırıyor 7 de düşük olsaydı bu ay yapmazdım zaten dedi şuanda da 3 günde bi igne yaptırıyorum ve fitile devam sen de doktoruna güven bu arada donmus embriyo transferiydi benimki
Benim dondurulmuş embriyo transferi oldu ve bu süreçte progesteron bakılmadi.burada okuyunca stres oluyorum neden bakılmadi diye.gün aşırı kalçadan iğne ve günde 3 fitil kullanıyorum. .normalde her transferde bakılıyor mu🤔

Benim dondurulmuş embriyo transferi oldu ve bu süreçte progesteron bakılmadi.burada okuyunca stres oluyorum neden bakılmadi diye.gün aşırı kalçadan iğne ve günde 3 fitil kullanıyorum. .normalde her transferde bakılıyor mu🤔
Genelde bakılıyor benim bildiğim canım ama takma kafana biz de onları kullanıyoruz ama tabiki de doktoruna sor istersen neden bakilmadi diye

Ben de iyiyim canım ara ara göğüslerim ve kasiklarim ağrıyor cumayı bekliyorum kese için bakalim🙈 ama çok korkuyorum ya ilk gebeliğim ve bir şey olur da düşer kaybederim diye çok korkuyorum 🥹🥹
Hassas olman çok normal ama asla kötü olumsuz düşünüp negatifi çekme üzerine. Her şeyin hayırlısı sağlıkla kolaylıkla geçicek 😍

Ya insan bilmiyor ne süprizler bekliyor inşallah geçici olsun kadın doktorunla görüş izin veriyorlarsa bir görün dişçiye hamile olduğunu bildikleri zaman ona göre işlem yaparlar İnşallah çabucak atlatırsın Amin 🤲🥺
Aynen canım hersey sürpriz bizim hamileliklerde😔 yani internette 16-28 haftalar arası müdahale ediliyor diye yazıyor. Zaten istemiyorum ilaç alayım 😔 dayanamazsam soracağım zaten doktoruma artık yaoacak bişey yok🤷‍♀️

Ben bugün devlet hastanesinin aciline gittim gitmişken beta'da yaptırayım dedim triaj'dan sordum artık yapılmıyor dediler araştırmaya gittim belki orda yaparlar diye doktor uygun görürse ister dedi sıra aldım önümde 56 hasta vardı 1 saatten fazla bekledim hâlâ 50 kişi vardı baktım olacak gibi değil çıktım eve geldim sinir oldum ya 😡
insanlar mecbur kalıp özele gidip Bi ton para versinler diye kasıtlı yapıyorlar bence
alt tarafı Bi tahlil yani neden artık yapılmaz ki Soyup soğana çevirdiler bizi yaaa 😡😥

Tebrik ederim 🥳 canım sağlıcakla gelsin minik mucize 🤲 Maşallah 🧿 çok güzel çıkmış değerin sen önlemleri al Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin 🤲🥰

Progesteron kaç çıkması gerekiyor ?

Back
X