- 26 Nisan 2024
- 347
- 343
- 23
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.941
Aynı merkezde mi vermiştin tüm bu değerler içinCanım 9. Gün 204 11. Gün 632 geldi senin kacinci gunun
Ayy hadi bakalım inşallah 2 3 kat artar bebeğin sımsıkı tutunmuş olur
Canım sadece ilk gün farklı yerde verdim diğerleri aynı yerde toplam 3 kere verdim sen verdin mi ne yaptin bugun çok bakamadım burayaAynı merkezde mi vermiştin tüm bu değerler için
Masallah canimSelam kızlar napıyosunuz bklmiyimisiniz ben bugün yine kan verdım emın olmak için ve sonucum çok iyi çıktı 16 Nisan'da 545,22 çıkmıştı18 nidan da 1419,41 20 nısan 3588,66 çıkıktı sizce ikiz olma ihtimali var mı allahıma binlerce şükür aşlah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤
Biraz hüzünlüyüm kuzum sabah aradılr 8 embriyo da hala yaşıyormuş ama gelişim göstermemişler imha edildiNerde benim kızçeler pazar miskinliğimi çöktü
Burada dün hava güllük gülistanlıktı şu an rüzgâr yağmurdevam ediyor bir kış bir yaz oluyor
İnşallah canım çok teşekkür ederimAyy hadi bakalım inşallah 2 3 kat artar bebeğin sımsıkı tutunmuş olurçok sevindim maşallah
Ben 5 tane aldım test bugün başladım
Biraz hüzünlüyüm kuzum sabah aradılr 8 embriyo da hala yaşıyormuş ama gelişim göstermemişler imha edildi
Ben 5 tane aldım test bugün başladımtabiki çok erken etkilemeyeceğimi bildigim için tahlil gününe 6 gün var zaten hergun bir tane yaparım diye düşündüm bugün tık yoktu tabiki
Hiççççç birseycik yoktu canım mis gibi tek çizgiBirşey göründü mü bari kıyıdan köşeden
Ben bugün çok mayışığım valla gecede uyumadım öküz gbide şişmişim herhlde yani bu progestanları bırakınca biraz ödem gder herhldeNerde benim kızçeler pazar miskinliğimi çöktü
Burada dün hava güllük gülistanlıktı şu an rüzgâr yağmurdevam ediyor bir kış bir yaz oluyor
Hiççççç birseycik yoktu canım mis gibi tek çizgi
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım10.günümdü. teşekkür ederim
Ben bugün çok mayışığım valla gecede uyumadım öküz gbide şişmişim herhlde yani bu progestanları bırakınca biraz ödem gder herhlde
Bir umut kıyıdan köşeden dedimNormal canım henüz çok erken tutunma daha yeni bitmiştir yani tutundularsa minnoşlar ancak yavaş yavaş beta salgılar en az 7. Günde silik çıkmaya başlar tabi idrara hiç yansımadan kanda pozitif görende var tutunsunlarda sağlıklı bir şekilde kanda görelim inşallah Amin
Ödem mi kilo mu bilmiyorum ama bende çok sistim ilaclardan galibaEstagfurullah bacımsu hepsi ödem yapıyor maalesefiyi yapmışsın uyu tadını çıkar
Aynen valla bugün kalkamıyorum zatenEstagfurullah bacımsu hepsi ödem yapıyor maalesefiyi yapmışsın uyu tadını çıkar
Ay evet verdim ben 273 çıktı, ama farklı bi hastanede verdim referans aralıkları farklı ama çok oynamaz demi ya inanmak istiyorum tedirginliğim gitmedi ama mutluyum kendimi de kaptırmamak istiyorum.Canım sadece ilk gün farklı yerde verdim diğerleri aynı yerde toplam 3 kere verdim sen verdin mi ne yaptin bugun çok bakamadım buraya
Kızlar çok canm sıkıldı progesterona baktırdım 8 çıktı çok düşük ya yarın doktora yazacam günde bı progestan dex iğne 3 kez de fitil kullanıyorum böyle düşük olması kötü mü bişey olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?