Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Masallah canim Su an kaçıncı günün transferden sonra

Biraz hüzünlüyüm kuzum sabah aradılr 8 embriyo da hala yaşıyormuş ama gelişim göstermemişler imha edildi

Ayy canım benim sana kocaman sarılıyorum
Kendini çok bırakma insanın elinden dua etmekten başka birşey gelmiyor vardır bunda da bir hayr gönlünü ferah tut geç olsun güç olmasın inşallah
Bak burada Zuhal hanım vardı hatırlıyorsundur ikizlere hamile kalmıştı cuma günü doktora gitmiş ikizleri tek yumurta ikiziymiş meğersem o da 4. Gün embriyosuydu çift transfer olmuştu o sanıyor ki ikisi de tutunmuş meğerse diğeri tutunmamış diğeri bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş daha yeni ortaya çıktı Allah’ın mucizeleri bitmez canım benim onun için sakin kal mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah Amin

Hiççççç birseycik yoktu canım mis gibi tek çizgi

Normal canım henüz çok erken tutunma daha yeni bitmiştir yani tutundularsa minnoşlar ancak yavaş yavaş beta salgılar en az 7. Günde silik çıkmaya başlar tabi idrara hiç yansımadan kanda pozitif görende var tutunsunlarda sağlıklı bir şekilde kanda görelim inşallah Amin

Bir umut kıyıdan köşeden dedim eşimde bende popomuzda iğne kırığı var gibiyiz aşırı hareketlilik var sıpalarda bize çektiyse koşup yerilerine yerleşmiştir belki dedim

Canım sadece ilk gün farklı yerde verdim diğerleri aynı yerde toplam 3 kere verdim sen verdin mi ne yaptin bugun çok bakamadım buraya
Ay evet verdim ben 273 çıktı, ama farklı bi hastanede verdim referans aralıkları farklı ama çok oynamaz demi ya inanmak istiyorum tedirginliğim gitmedi ama mutluyum kendimi de kaptırmamak istiyorum.

Kızlar çok canm sıkıldı progesterona baktırdım 8 çıktı çok düşük ya yarın doktora yazacam günde bı progestan dex iğne 3 kez de fitil kullanıyorum böyle düşük olması kötü mü bişey olur mu sizce

Ben çok anlamam kuzum inşallah kötü değildir doktorunla bir görüş istersen inşallah düzelir moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…