- 4 Aralık 2024
- 5.229
- 5.737
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.521
Kaset test ne oluyor ki bilmiyorum bide testi yaptığım da tek çizgiydi sonradan baktığımda böyle çok dikkatli bakıldığında ikinci çizgi var gibi ya bilmiyorum inanın ister istemez modu düşüyor insanın
22 Nisan test günüm canm 5 gün embriyolariTabiki eklerim kuzum test günün ne zaman kaçıncı gün embriyosuydu
Testlerde pozitif ama daha kan vermedim günümü bekliyorumSenin pozitifti değil mi yanlış hatırlamıyorsam
Kaset test dediğim normal gebelik testinden canm şunun gibi ekliyorum. Herkeste tutunma zamanı yada betanin idrara yansıması aynı olmuyor inşallah pozitiftirKaset test ne oluyor ki bilmiyorum bide testi yaptığım da tek çizgiydi sonradan baktığımda böyle çok dikkatli bakıldığında ikinci çizgi var gibi ya bilmiyorum inanın ister istemez modu düşüyor insanın
Amin inşallah teşekkür ederimGözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah canim benim gözün aydinKızlarrr kan tahlilim çıktı 211.60
22 Nisan test günüm canm 5 gün embriyolari
Testlerde pozitif ama daha kan vermedim günümü bekliyorum
12 nisan da transfer olduysanız ogün sayılmıyor aslında bugün 7. gününüz başka bir topikte sanırım transfer tarihini 12 nisan gördüm. 7. gün daha yeni yeni beta salgılanmaya başlıyor haliyle idrar da çıkmaması da çok olasıTek çizgi kızlar ya 8. Gün olsa çıkardı
Allah razı olsun canımMaşallah canim benim gözün aydin
İnşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz bozma moraliniGözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Doktorumla konuşdum yüzde 65 artmışsa iui zateb 11-12 cı gun testı ılk baz alıyoruz derı sende 12 cı gun 202 çıkmiş dedı pazartesı yuzde 65 en sz artarsa harika
Yaş 32, 3.gun embriyosu, 14 nisan, 27 nisanÖyle canım o kaygı hiçbir zaman bitmiyor
Amin Ecmain inşallah cümlemiz pozitif görelim inşallahcanım istersen seni de tabloya ekliyeyim yaş , kaçıncı denemen , kaçıncı gün embriyosuydu , transfer günün ve test gününü yaz seni de ekliyeyim
Ayy olsun ben şimdi çok acemiyim ya o yüzden o kadar endiselenemiyorumAhh kizlar kucagina alana kadar rahatlama olmuyor biz tup bebek annelerine cok zorlu yollardan gectigimiz için...
Keseydi sonra kalp atisiydi, ilk 3 ay riskli, sonra tarama trstleriyldi detayli ultrasyonu derken dogunca anca bir rahatlama geliyor :)))
Bende dogduktan sonra da rahatlayamadim reflu vardi 7 ay boyunca kustu ve tikaniyordu şukur Allah beterinden korusun diyelim. Rabbim ferahlik versin sizlere de kucaginizi doldursun insallah
Ayy canım nasıl sevindim anlatamam ya sabah aklıma gelmiştin ne yaptın diye acabaKızlar selamlar. Dün beta artışı ile ilgili yaşadığım talihsizliği yazmıştım. Allah razı olsun çoğunuz destek verdiniz, dua ettiniz. Allah’a şükürler olsun güzel haberlerle geldim. Tamamen iki gün önceki betalar yanlış bakılmış. Bugün hamdolsun keseyi gördük, embriyo ve yolk sac oluşmuş. Haftaya inşallah kalp atışı için gideceğiz. Başına benim gibi talihsizlik gelen olursa korkmasın diye bilgilendiriyorum. Allah hepinizden razı olsun
Yaş 32, 3.gun embriyosu, 14 nisan, 27 nisan
Tesekkur ederim kuzum
Kızlar selamlar. Dün beta artışı ile ilgili yaşadığım talihsizliği yazmıştım. Allah razı olsun çoğunuz destek verdiniz, dua ettiniz. Allah’a şükürler olsun güzel haberlerle geldim. Tamamen iki gün önceki betalar yanlış bakılmış. Bugün hamdolsun keseyi gördük, embriyo ve yolk sac oluşmuş. Haftaya inşallah kalp atışı için gideceğiz. Başına benim gibi talihsizlik gelen olursa korkmasın diye bilgilendiriyorum. Allah hepinizden razı olsun
Amın canım amın ecet doktorda onu dedı onda erken vermıyın dıyoruz böğle sters yapıyorusunuz , bugun verse ıdın gunubd eguzel sonuc almış sevınmış olcakdınÇok güzel bir haber sen normalde erken verdin kan test gününde vermiş olsan 202 çıkmış ve iyi bir değer olacaktır sen kalbini ferah tut bebişin sağlıcakla tutunsun gelsin inşallah Amin
Amın canım amın ecet doktorda onu dedı onda erken vermıyın dıyoruz böğle sters yapıyorusunuz , bugun verse ıdın gunubd eguzel sonuc almış sevınmış olcakdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?