Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar rahim duvarı kalınlığım 6.8 mm çıktı doktor 2 gün sonra tekrar çağırdı. Aslında bugün transfer tarihi belirleyecektik. Sizde de böyle oldu mu? Beklediğimiz tarihte istediğimiz kalınlığa ulaşamadı, bugün tarih almaya hazırlamıştım kendimi biraz moralim bozuldu. Pazartesi 8 mm üstüne çıkar mı acaba

Kasık bel göğüs ağrısı birde bacaklarım çok sızlıyordu bugün 10.günü
Ayyy benimde aynı şuan bile bacaklarım sızlıyor ben buna çok üzülüyordum adet belirtisi diye demekki olabiliyormuş. Ben gününde vercem pazartesini bekliyorum inşallah bende hamileyimdir sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Allah razı olsun doktorum 12.gün demişti ama dayanamadım yaptım. Umarım sağlıkla guzel şekilde ilerler. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Allah razı olsun doktorum 12.gün demişti ama dayanamadım yaptım. Umarım sağlıkla guzel şekilde ilerler. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Benim ilk transferimden tecrübeliyim o zaman 10. Gün vermiştim o 2 gün yedim bitirdim mendimi ilk 186 sonra 364 yükselmişti malesefe 9. Haftada kaybettim kalbi durdu. Şimdi 8 aydan sonra tekrardan 2. Transferimi oldum korkuyorum sonucu öğrenmeye çok yoruldum çünkü

Kizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim

Ayy canım benim çok üzüldüm
Maral’ım ne desem faydasız Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah Amin
Sana sımsıkı sarılıyorum üzüntünü paylaşıyorum canım çok zor Rabbim kolaylaştırsın canım benim inşallah dilerim diğerinde pozitif güzel haber Alırsın inşallah Amin

Canım inşallah yarın bir mucize olur hepsi blast olsun Amin Ecmain inşallah sabah ola hayrola kendini bırakma canım

yani bence gaayet güzel için ferah olsun hayırlı olsun bence seni hafata kese görmeye çağırır :)))

Canım inşallah pazartesi günü 8 mm olsun Rabbim yüzüne baksın inşallah ek birşey vermediler mi kalınlaşması için yiyecekle de biraz destekle dilerim pazartesi günü transfer tarihi alabilirsin inşallah Amin

Çok üzüldüm canım. Nasibinde varsa sağlıklı ilerler tabiki. Herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor

Kizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim
Canım çok sıkıldı arkadaşım üzülmemek elde değil. Rabbim yüreğini ferahlatsın. Kafanı toparla Allah'ın izniyle devam güzel haberlerini alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…