- 30 Ocak 2016
- 63
- 100
- 93
- 32
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.561
Kasık bel göğüs ağrısı birde bacaklarım çok sızlıyordu bugün 10.günüm.B
Kaçıncı günündü canım belirtilerin nedirbenim 10. Gün bugün hafif kasık ağrım bel ve göğüs ağrım var adet bekirtileri gibi
Ayyy benimde aynı şuan bile bacaklarım sızlıyor ben buna çok üzülüyordum adet belirtisi diye demekki olabiliyormuş. Ben gününde vercem pazartesini bekliyorum inşallah bende hamileyimdir sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunKasık bel göğüs ağrısı birde bacaklarım çok sızlıyordu bugün 10.günü
Allah razı olsun doktorum 12.gün demişti ama dayanamadım yaptım. Umarım sağlıkla guzel şekilde ilerler. Rabbim hepimize nasip etsin inşallahAyyy benimde aynı şuan bile bacaklarım sızlıyor ben buna çok üzülüyordum adet belirtisi diye demekki olabiliyormuş. Ben gününde vercem pazartesini bekliyorum inşallah bende hamileyimdir sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Benim ilk transferimden tecrübeliyim o zaman 10. Gün vermiştim o 2 gün yedim bitirdim mendimi ilk 186 sonra 364 yükselmişti malesefe 9. Haftada kaybettim kalbi durdu. Şimdi 8 aydan sonra tekrardan 2. Transferimi oldum korkuyorum sonucu öğrenmeye çok yoruldum çünküAllah razı olsun doktorum 12.gün demişti ama dayanamadım yaptım. Umarım sağlıkla guzel şekilde ilerler. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsunKizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim
Kizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim
Aynn alıyorlar bana da çok saçma geliyor. Sonucta bikac gün sonra yapacağı işlemi 1 ay sonra yapcak değişen ne anlamıyorumRahim dinlendirme de mi parali? Ne kadar pahali. Gercekten rahim dinlendirme ixin para mi aliyorlar Turkiyede?
Kızlar embriyolarımın hiçbiri 5. günde blastokist evresine ulaşmamış. Yarın 6. gün yarını beklicekler eğer gelişmezse imha edicekler. Sadece bir adet dondurulmuş 3. gün embriyom kalmış. Moralim çok bozuk
yani bence gaayet güzel için ferah olsun hayırlı olsun bence seni hafata kese görmeye çağırır :)))Arkadaşlar günaydın bugün 3. Beta mi verdim en sonkinden 3 kat artmış doktorum izinliymis ama asistanları bu bizim için daha güzel demek dedi yine de size sormak istedim dengesiz yükseklikte bir artış değil dimi ilki 99 ikincisi 204 bugünde 630
Kızlar rahim duvarı kalınlığım 6.8 mm çıktı doktor 2 gün sonra tekrar çağırdı. Aslında bugün transfer tarihi belirleyecektik. Sizde de böyle oldu mu? Beklediğimiz tarihte istediğimiz kalınlığa ulaşamadı, bugün tarih almaya hazırlamıştım kendimi biraz moralim bozuldu. Pazartesi 8 mm üstüne çıkar mı acaba
Hiç zannetmiyorum kuzum bir tane 3. gün dondurulmuş embriyom kaldı işte. Onun için de umudum yok. Baştan aynı şeyleri yaşamak istemiyorumCanım inşallah yarın bir mucize olur hepsi blast olsun Amin Ecmain inşallah sabah ola hayrola kendini bırakma canım
Hiç zannetmiyorum kuzum bir tane 3. gün dondurulmuş embriyom kaldı işte. Onun için de umudum yok. Baştan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Çok üzüldüm canım. Nasibinde varsa sağlıklı ilerler tabiki. Herşeye hazırlıklı olmak gerekiyorBenim ilk transferimden tecrübeliyim o zaman 10. Gün vermiştim o 2 gün yedim bitirdim mendimi ilk 186 sonra 364 yükselmişti malesefe 9. Haftada kaybettim kalbi durdu. Şimdi 8 aydan sonra tekrardan 2. Transferimi oldum korkuyorum sonucu öğrenmeye çok yoruldum çünkü
Canım çok sıkıldı arkadaşımKizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim
İnşallah canım ama hiç sanmıyorumUmudunu kaybetme canım belki o seninle olacak Altın embriyondur bilemezsin sakın umudunu yitirme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?