- 4 Aralık 2024
- 5.229
- 5.737
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.321
Sağol bebeğim senın de mucizeni beklıyoruz bebeğini sağ salım kucağına al inşallah❤
Mayala sana çok özel dua ediyorum canım herkese ediyorum ama kalbimden hep kendimle beraber Saba çok dua etmek geciyorAmin Ecmain inşallah sağol şekerim benim de 10 yıl sonra gelecek olan bir mucize yıllardır onu bekliyoruz bakalım bu hasret son bulacak mı inşallah
Amim canim benim Rabbim sizlere de hayirli evlatlar nasip etsin insallah kucaginizi doldursunMaşallahcanım Rabbim hayırlı uzun ömürler versin oğlunuza dilerim sağlıklı hayırlı bir kardeşi de olur Allah’ın izniyle Amin
Mayala sana çok özel dua ediyorum canım herkese ediyorum ama kalbimden hep kendimle beraber Saba çok dua etmek geciyor
Amim canim benim Rabbim sizlere de hayirli evlatlar nasip etsin insallah kucaginizi doldursun
Cümlemize AminnnnnnAy canımsın çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Beni çok mutlu ettin dilerim hep beraber pozitifleri görmek nasip olsun Amin
Normalde paylaşılıyor nereye basıyorsun
Her yere basıyorum olmuyorNormalde paylaşılıyor nereye basıyorsun
Bende ki belirti arada adet kasilmalari bel ağrısı ve göğüsler de ağrı bu kadar ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı çok şükürEe kızlarım benimle transfer olan bacılarımı
bekliyorum herhangi bir belirti yaşıyormusunuz
Neler hissediyorsunuz bana sorarsanız çok
umutlanmamak için hiçbirşey hissetmiyorum
Bende ayni şeyleri yaşıyorum ve bu sabah test yaptım pozitif çok şükürBenimde bugün 9. Günüm bel ağrım var bide göğüs hassasiyeti çok fazla kasık ağrımda gidip geliyor inşallah tutmuştur adet belirtileri değildir. Korkuyorum
Oyyyyyy bu nedir böyle kuzum koşmamiş uçmuş maşallah çok şükürRabbim keseyi kalp atimina sonrada doğumu göstersin ayyy ben bi motive oldum şuan
İnşallah Ulucak cnm benimAmin Ecmain inşallah sağol şekerim benim de 10 yıl sonra gelecek olan bir mucize yıllardır onu bekliyoruz bakalım bu hasret son bulacak mı inşallah
Canim ben geçen akşam öğrendim 5 ten sonrası şüpheli gebelik fazla yukarisi kesin demekmişAh bana yazıklar olsun pozitif olan bebişin beta değerlerini bile bilmiyorum
Bana pozitif dedi olay bitmişti benim için beta nedir kaç olur vs hiç bilmezdim burada hepsini öğrendim
Aminn canım inşallahAllah razı olsun cnm benimallahım sana da bu duyguyu göstersin cnm benim
Duydum canım iki kere maşallah iyiler şuan 2 aylık 6 günlüğünüzAy çok sevindim canım senin adına yeni yeni mesajlara bakıyorum senin ikizi mi İnşallah benim de öyledir ya iki tane transfer oldum kalp atışlarını duydun mu Nasıl oldu Merak ettim
Hiç bir belirtim yoktu bugün başağrısı ve sol böbreğim de bı ağrı hissediyorumBende ki belirti arada adet kasilmalari bel ağrısı ve göğüsler de ağrı bu kadar ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı çok şükürsize testin resmini atacaktım ama her nedense atamıyorum
Aynen canım insan öyle diyor işte onlar iyi olsun gerisi boş diyoruz çektiğimiz acılar ve herşey bebekler sırf iyi olsun gereken herşeyi yapmaya razıyızYa kıyamam canım benim aynı duyguları ben de yaşıyorum Vallahi mide bulantıları kramplar Hiç sorma ya ben de sonucumu 11.günümde Beta HCG yi 545,22 olarak öğrendim Yarın yine kan vermem lazımmış yükselmesi lazımmış hem karından hem kalçadan iğne vuruyorum ben de çok acı verici öldüm artık ama onlar sağ olsun da ben hiçbir şey istemiyorum Her yerim delik deşik oldu vallahi
Bende ki belirti arada adet kasilmalari bel ağrısı ve göğüsler de ağrı bu kadar ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı çok şükürsize testin resmini atacaktım ama her nedense atamıyorum
Canim ben geçen akşam öğrendim 5 ten sonrası şüpheli gebelik fazla yukarisi kesin demekmiş
Bende ki belirti arada adet kasilmalari bel ağrısı ve göğüsler de ağrı bu kadar ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı çok şükürsize testin resmini atacaktım ama her nedense atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?