Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ee kızlarım benimle transfer olan bacılarımı

bekliyorum herhangi bir belirti yaşıyormusunuz

Neler hissediyorsunuz bana sorarsanız çok

umutlanmamak için hiçbirşey hissetmiyorum
Bende ki belirti arada adet kasilmalari bel ağrısı ve göğüsler de ağrı bu kadar ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı çok şükür size testin resmini atacaktım ama her nedense atamıyorum

Benimde bugün 9. Günüm bel ağrım var bide göğüs hassasiyeti çok fazla kasık ağrımda gidip geliyor inşallah tutmuştur adet belirtileri değildir. Korkuyorum
Bende ayni şeyleri yaşıyorum ve bu sabah test yaptım pozitif çok şükür yani korkma bu iyi biseydir inşallah

Ah bana yazıklar olsun pozitif olan bebişin beta değerlerini bile bilmiyorum
Bana pozitif dedi olay bitmişti benim için beta nedir kaç olur vs hiç bilmezdim burada hepsini öğrendim
Canim ben geçen akşam öğrendim 5 ten sonrası şüpheli gebelik fazla yukarisi kesin demekmiş

Aynen canım insan öyle diyor işte onlar iyi olsun gerisi boş diyoruz çektiğimiz acılar ve herşey bebekler sırf iyi olsun gereken herşeyi yapmaya razıyız

Bende ki belirti arada adet kasilmalari bel ağrısı ve göğüsler de ağrı bu kadar ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı çok şükür size testin resmini atacaktım ama her nedense atamıyorum

Maşallah canım çok sevindim darısı bizlerin başına olsun inşallah bebeğin sağlıcakla gelsin inşallah Amin

Mesaj yazdığımız yerde altta dosya ekle yazıyor oraya bas orada foto yükle gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…