Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya ben kalbini duysam rahatlayacagim sanki biraz ama içime yeni bir korku yüklendi ya şimdiden kaybetme korkusu Tabbim hepimizin yardımcısı olsun canım

Benimde sürecim aynı seninki gibi ilaçlarımı aynı ilave kan sulandirici iğne de var ve kafamda aynı sorular var canim. Kalbi duyana kadar devam edeceksek yine iyi 12.haftaya kadar devam edenler var

Ya ben kalbini duysam rahatlayacagim sanki biraz ama içime yeni bir korku yüklendi ya şimdiden kaybetme korkusu Tabbim hepimizin yardımcısı olsun canım

Canım bir sakin ol inşallah hepsini duyarsın hayırlısıyla kötü şeyleri düşünüp çağırma sakın zaman su gibi geçecek sen rahat ol farkına bile varmıyacaksın inşallah bir bak bebiş doğdu kucağında hamilelikte güzel bir serüven her ayın her günün tadını çıkart karnın ve bebeğin büyüdükçe onu hissettikçe zaten rahat olucaksın onun için sen bunları düşünme herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Rabbimden Amin

Benimde sürecim aynı seninki gibi ilaçlarımı aynı ilave kan sulandirici iğne de var ve kafamda aynı sorular var canim. Kalbi duyana kadar devam edeceksek yine iyi 12.haftaya kadar devam edenler var
Sayı olarak çok geldi bana mesela esterfome üç adet kullanan var ben 4 tane iciyorm fitil 6 tane kullaniyorm bazıları 3 falan kullanmis bide çok maaliyetli hepsi maaslef

Amin Ecmain inşallah

Hay maşallah Hay maşallah bol pozitifli bir ay olsun hepimiz için amin kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosuydu canım
Benim daha ilk denemem 5 gün embriyosuydu embriyolog gelişime devam etti kalitesi de oldukça iyi dedi ama bilmiyorum çok nötrüm acaba 5 6 gün falan sonra mı başlar heyecanım bilmiyorum

İnşallah nasip olur görürsünüz Allah’ın izniyle
Benim sadece vajinal fitil şu an sadece geceleri kullanıyorum doktorum dün dedi eğer lekelenmen olursa günde iki defaya kadar çıkart sabah ve gece olmak üzere birde 12. Haftaya kadar kullanılacak fitiller yeter ki pozitif olsun herşey sağlıklı ilerlesin kullanırız Allah’ın izniyle inşallah

Benim daha ilk denemem 5 gün embriyosuydu embriyolog gelişime devam etti kalitesi de oldukça iyi dedi ama bilmiyorum çok nötrüm acaba 5 6 gün falan sonra mı başlar heyecanım bilmiyorum

Maşallah canım pozitif düşün inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun Allah’ın izniyle
Benimde 4. Tüp bebeğim ama 3. Transferim 5.gün çift transfer dilerim sağlıcakla tutunurlar bu hasret son bulur inşallah Amin

Amin canım çok yıpratıcı bı süreç Allah kimsenin emeğine boşa çıkartmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…