- 11 Kasım 2015
- 1.746
- 2.800
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.921
Aminnn inşallah kuzum sende son güne kadar dualarini eksik etme olur muAynen idrar yapma artık kan testi doğru sonucu verecektir inşallah
Allah’ın mucizeleri bitmez
Kiz birde sabahtan beri neler neler okuyorum. Artanlar, azalanlar neyse haftasonu sinavim var bari ona çalışayım
Aminnn inşallah kuzum sende son güne kadar dualarini eksik etme olur mu
Öyle ya hakkımızda hayırlısı artikÖyle inan ki bu süreç hiç belli olmuyor herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun hakkımızda
Çalış canım bol şanlar diliyorum
Bende hep pozitifim kuzum Rabbim dedi demek ki kulum sen bir dur tedbirli git ben ne dersem o olurDualarım seninleben sana karşı çok pozitiftim başından belli hala da pozitifim niye böyle oldu anlamadım
Bende hep pozitifim kuzum Rabbim dedi demek ki kulum sen bir dur tedbirli git ben ne dersem o olur
Öyle Rabbim yeter ki ol desinTabi ki ondan çok eminiz Allah’ın dediği oluyor inşallah bekleyelim bakalım gün doğmadan neler doğar inşallah
Canım seni çok takdir ettim maşallah bu nasıl güzel düşünce rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah pozitife dönsün çokça dua ediyorumCanim ben elimden geleni yaptim her yöntemi denedim kendimi rabbime teslim ettim gerisi onun dediği artik. Artsa da kimyasala dönse de kabul etmekten çarem yokher ihtimale hazirlikliyim canım ne olur bilinmez dediğin gibi sabirla bekliyorum. Diyorum ya Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı uğurlu olsun geliyor gelmekte olanKızlar ben 12 Nisanda transfer oldum biliyorsunuz asla yapmam dedim bugün test yaptım
Ayy çok tatlı bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri zaman geçmek bilmiyorAynen canım benim valla onlar iyi olsun ben herşeye katlanırım onları her görüşümde kalbim yerinden çıkıyor doktora soracaklarımı unutuyorum aklım beş karış havada oluyor valla
Benim kayinvalidem yapmıştı da o var sarı mı ney bilmiyorumDoktoruna sor sonra kullan bana sarı kantaron yağı al dedi ama çok kokuyor burnuma
Canımm inan sana karşı pozitifim hala da içimde bir mucize olacak hissediyorum. Dua ediyorum kuzumBende hep pozitifim kuzum Rabbim dedi demek ki kulum sen bir dur tedbirli git ben ne dersem o olur
evet evet hatırlıyorum. Bence güzel artmış değeriniz, 2 gün sonra birdaha yaptırdığınızda 2 katı görürsek mükemmel olurrBende aslında beklıycekdım normalda gunum yarındı evde 6 co gunumde nerdıvende düştüm korkdum verdım işde kan mecbur (((( yoksa bekler strese gırmezdım yarın normal vererdım
aaa hele 3.gün embriyosuysa, ohoo daha fırlar bu değer. Ayy şahane haber ya. Yarın öğleye doğru veririm kan diye planlıyorum. Hemen yazıcam burdanEvet muhtemelen bir de 3.gundu ya benimkiler anca buyurlerAyy inşallah çok teşekkür ederim heyecanla senin sonucunu bekliyorum yarın ne zaman gideceksin ?
Evet acaba ikiside mi tuttu diye düşünmüyor değilim testte görünce erkendenaaa hele 3.gün embriyosuysa, ohoo daha fırlar bu değer. Ayy şahane haber ya. Yarın öğleye doğru veririm kan diye planlıyorum. Hemen yazıcam burdan
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanım seni çok takdir ettim maşallah bu nasıl güzel düşünce rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah pozitife dönsün çokça dua ediyorum
yok yok iyi düşünelim iyi olsun, hemen yükselmeyelim tabi allah bilir sonuçta ama şuan için olumlu. Sonuçta bizler doğal yolla değil tedaviyle gebe kalmış olacağımız için (inşallah) biraz daha narin oluyor 12.haftaya kadar olumsuzlukların da ihtimal olduğnu düşünerek yaşıcaz. Of ne kadar zor haldeyiz. Hem seviniyoz ama üzülmeye de hazırız çok zorEvet acaba ikiside mi tuttu diye düşünmüyor değilim testte görünce erkendenyaz canım dualarimiz seninle hep inşallah kan da yanıltmaz beni
Canim ben hergün ignemi gül kolonyasi ile yaptırıyorum oda geçerli midir ?Kızlar ben bu süreçten önce epey direndim normal gebe kalmak için (5 yıl kadar) bu sırada çeşitli bilgilerim oldu şimdi transferden sonra imkan oldukça uyguluyorum size de belirtmek istedim
Gül dünya üzerinde frekansı en yüksek olan bitki o yüzden moral motivasyon ve enerji yükselmesi için her gün ya gül ya gülsuyu( saf ) yada yağı kullanın koklayın yada bileklere sürün
Birde karin bölgesini sıcak tutmak var yani rahmi crop tarzı kıyafetler göbeği açık bırakarak rahmi soğutuyor rahim üzerine küçük havlu olur yada tülbent dolayın içinizde kalsın sıcak tutsun rahminizi ve ben bu süreçte biraz da inzivanin iyi geldiğine inananlardanim şimdi dua ve sabır vakti gebelikte çekilebilecek esmalar ve dualar var youtube üzerinde ömer döngeloğlu hocada rahmi ve bu mucizeyi çok güzel anlatmış fırsat ve imkanı olan bakabilir bilen elbet vardır ama ben bilmeyenlere de bi hatırlatma olsun istedim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?