Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım seni çok takdir ettim maşallah bu nasıl güzel düşünce rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah pozitife dönsün çokça dua ediyorum

Kızlar ben bu süreçten önce epey direndim normal gebe kalmak için (5 yıl kadar) bu sırada çeşitli bilgilerim oldu şimdi transferden sonra imkan oldukça uyguluyorum size de belirtmek istedim
Gül dünya üzerinde frekansı en yüksek olan bitki o yüzden moral motivasyon ve enerji yükselmesi için her gün ya gül ya gülsuyu( saf ) yada yağı kullanın koklayın yada bileklere sürün
Birde karin bölgesini sıcak tutmak var yani rahmi crop tarzı kıyafetler göbeği açık bırakarak rahmi soğutuyor rahim üzerine küçük havlu olur yada tülbent dolayın içinizde kalsın sıcak tutsun rahminizi ve ben bu süreçte biraz da inzivanin iyi geldiğine inananlardanim şimdi dua ve sabır vakti gebelikte çekilebilecek esmalar ve dualar var youtube üzerinde ömer döngeloğlu hocada rahmi ve bu mucizeyi çok güzel anlatmış fırsat ve imkanı olan bakabilir bilen elbet vardır ama ben bilmeyenlere de bi hatırlatma olsun istedim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Bende aslında beklıycekdım normalda gunum yarındı evde 6 co gunumde nerdıvende düştüm korkdum verdım işde kan mecbur (((( yoksa bekler strese gırmezdım yarın normal vererdım
evet evet hatırlıyorum. Bence güzel artmış değeriniz, 2 gün sonra birdaha yaptırdığınızda 2 katı görürsek mükemmel olurr

Evet muhtemelen bir de 3.gundu ya benimkiler anca buyurler Ayy inşallah çok teşekkür ederim heyecanla senin sonucunu bekliyorum yarın ne zaman gideceksin ?
aaa hele 3.gün embriyosuysa, ohoo daha fırlar bu değer. Ayy şahane haber ya. Yarın öğleye doğru veririm kan diye planlıyorum. Hemen yazıcam burdan

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum pozitifi gördükten sonra transfer sürecindeki ilaçlara devam mı ettiniz sayılarında azalma oldumu yada kestiniz mi ben yarın kan vercem de eğer pozitifi görürsem doktorum kalp atımına kadar ilaçlara devam dedi esterfom dört adet , fitil 6 adet, kan sulandiri , göbekten proegrtron iğne iki ampul yapıyorum biraz çok gibi ama bilmiyorm

aaa hele 3.gün embriyosuysa, ohoo daha fırlar bu değer. Ayy şahane haber ya. Yarın öğleye doğru veririm kan diye planlıyorum. Hemen yazıcam burdan
Evet acaba ikiside mi tuttu diye düşünmüyor değilim testte görünce erkenden yaz canım dualarimiz seninle hep inşallah kan da yanıltmaz beni

Canım seni çok takdir ettim maşallah bu nasıl güzel düşünce rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah pozitife dönsün çokça dua ediyorum
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun Ben hep böyleyim o yüzden bana polyanna derlerdi hep burda demiştim kötüyü düşünmeyin iyi düşünelim iyi olsun

Evet acaba ikiside mi tuttu diye düşünmüyor değilim testte görünce erkenden yaz canım dualarimiz seninle hep inşallah kan da yanıltmaz beni
yok yok iyi düşünelim iyi olsun, hemen yükselmeyelim tabi allah bilir sonuçta ama şuan için olumlu. Sonuçta bizler doğal yolla değil tedaviyle gebe kalmış olacağımız için (inşallah) biraz daha narin oluyor 12.haftaya kadar olumsuzlukların da ihtimal olduğnu düşünerek yaşıcaz. Of ne kadar zor haldeyiz. Hem seviniyoz ama üzülmeye de hazırız çok zor

Canim ben hergün ignemi gül kolonyasi ile yaptırıyorum oda geçerli midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…