- 31 Ocak 2025
- 317
- 442
- 18
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.621
Belki daha erkendir canım inşallah diğer testlerde katlanarak artarBilmiyorum
Bugün transfer hariç 7. Gün canim çok şaşkınım o yüzden birşey diyemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki daha erkendir canım inşallah diğer testlerde katlanarak artarBilmiyorum
Yok canım bu saatten sonra gitmem de belki yarın ya da cuma giderim bilmiyorum ki. Değer biraz daha artsın ele avuca gelene kadar beklesem mi diye düşünüyorum biraz daBenimde dün aynı senin gibi silik çıktı bence kana da yansımıştır ama yine de sen bilirsingitmezsin herhalde daha bu akşam dimi
Bilmiyorum
İnşallahBen hiç anlamıyorum inşallah anlayan çıkar![]()
Canım kan testi mi? Umutsuzluğa hemen kapılma M Maralim2019Kizlar sonuç negatif galiba 5.8 çok üzgünüm![]()
Benim bildiğim kadarıyla net bi değer yok da 2. Test ilk testten düşük gelirse kimyasal oluyor o yüzden üst üste istiyorlar testleri ama tabi istersen gününde yap ben de bugün merkeze haber verdim pozitif çıktığını yine de prosedür gereği ve takip edildigimden 2 kere de orada yapılacakmış yarın tekrar kan vericem o yuzden bekleyebiliyorsan dedikleri günü beklesen olurYok canım bu saatten sonra gitmem de belki yarın ya da cuma giderim bilmiyorum ki. Değer biraz daha artsın ele avuca gelene kadar beklesem mi diye düşünüyorum biraz dakaçtan yüksek çıkarsa rahatlayabiliyor insan kimyasal riskinden acaba ?
Yok canım bu saatten sonra gitmem de belki yarın ya da cuma giderim bilmiyorum ki. Değer biraz daha artsın ele avuca gelene kadar beklesem mi diye düşünüyorum biraz dakaçtan yüksek çıkarsa rahatlayabiliyor insan kimyasal riskinden acaba ?
Arkadaşlar tup bebekte dis gebelik riski daha mı az oluyor sonucta rahime koyuyorlar ya zaten embriyoyu tuplere tutunmasi daha zor bir ihtimal diye düşündüm sizce ? Bilgisi olan var mi
Öyle mi canim çok geçmiş olsun nasıl anlaşılıyor dis gebelik olduğu acabaBen yaşadım canım maalesef tüp bebekte risk daha çok çünkü embriyo canlı olduğu için kendine yer seçerken tüplere doğru gitme ihtimali var ne yazık ki![]()
Öyle mi canim çok geçmiş olsun nasıl anlaşılıyor dis gebelik olduğu acaba
Ayy bunu öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederimm. Olmadı hemşireme haber veririm nasıl derse öyle yaparım bendeBenim bildiğim kadarıyla net bi değer yok da 2. Test ilk testten düşük gelirse kimyasal oluyor o yüzden üst üste istiyorlar testleri ama tabi istersen gününde yap ben de bugün merkeze haber verdim pozitif çıktığını yine de prosedür gereği ve takip edildigimden 2 kere de orada yapılacakmış yarın tekrar kan vericem o yuzden bekleyebiliyorsan dedikleri günü beklesen olur![]()
Ah canım kusura bakma sanada hatırlattımÇok teşekkür ederim canım Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah olumsuzlukları düşünmeyin
Benim kan değerlerinde anlaşılmadı değerlerim yüksek çıkmıştı keseyi görmeye gittiğimizde ortaya çıktı ama bebek hiçbirşekilde tüplerde bile görünmüyordu 5 gün bekledik ve sonunda Sağ tüpte gördük ve sonlandırıldı maalesef ameliyat oldum tüpte gitti şu an tek sol tüpüm açık![]()
Evet canim için bir nebze rahatlamistir zaten testi görünceAyy bunu öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederimm. Olmadı hemşireme haber veririm nasıl derse öyle yaparım bendeDedikleri gün normalde pazar ama kapalı olduğu için pazartesi demişlerdi. sayende boşuna kan vermekten yırttım sagol
![]()
Evet evet bi yandan da yanlış mı test diye bi korktum ama mesajlar da geriye dönüp seninkini buldum aynı şekilde görünce rahatladimEvet canim için bir nebze rahatlamistir zaten testi görünce![]()
Ah canım kusura bakma sanada hatırlattımdilerim bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğin sana tutunur benimde ilk gebeliğim olacak inşallah insan her ihtimali düşünüyor maalesef Rabbım yardımcımız olsun inşallah
![]()
İyi düşünelim canım benimde ilk olacak gönlünü ferah tut ,tutalım. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunAh canım kusura bakma sanada hatırlattımdilerim bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğin sana tutunur benimde ilk gebeliğim olacak inşallah insan her ihtimali düşünüyor maalesef Rabbım yardımcımız olsun inşallah
![]()
Çok üzüldüm canımKizlar sonuç negatif galiba 5.8 çok üzgünüm![]()