Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benimde dün aynı senin gibi silik çıktı bence kana da yansımıştır ama yine de sen bilirsin 🫠🫠 gitmezsin herhalde daha bu akşam dimi
Yok canım bu saatten sonra gitmem de belki yarın ya da cuma giderim bilmiyorum ki. Değer biraz daha artsın ele avuca gelene kadar beklesem mi diye düşünüyorum biraz da 🥲 kaçtan yüksek çıkarsa rahatlayabiliyor insan kimyasal riskinden acaba ?

Yok canım bu saatten sonra gitmem de belki yarın ya da cuma giderim bilmiyorum ki. Değer biraz daha artsın ele avuca gelene kadar beklesem mi diye düşünüyorum biraz da 🥲 kaçtan yüksek çıkarsa rahatlayabiliyor insan kimyasal riskinden acaba ?
Benim bildiğim kadarıyla net bi değer yok da 2. Test ilk testten düşük gelirse kimyasal oluyor o yüzden üst üste istiyorlar testleri ama tabi istersen gününde yap ben de bugün merkeze haber verdim pozitif çıktığını yine de prosedür gereği ve takip edildigimden 2 kere de orada yapılacakmış yarın tekrar kan vericem o yuzden bekleyebiliyorsan dedikleri günü beklesen olur😇

Bence de bekle canım bu sefer değer arttı mı artmadı mı diye sürekli kan vereceksin kollarına yazık evde testini günlük tekrarla ama kan için gününde ver 🤲❤️

Arkadaşlar tup bebekte dis gebelik riski daha mı az oluyor sonucta rahime koyuyorlar ya zaten embriyoyu tuplere tutunmasi daha zor bir ihtimal diye düşündüm sizce ? Bilgisi olan var mi

Arkadaşlar tup bebekte dis gebelik riski daha mı az oluyor sonucta rahime koyuyorlar ya zaten embriyoyu tuplere tutunmasi daha zor bir ihtimal diye düşündüm sizce ? Bilgisi olan var mi

Ben yaşadım canım maalesef tüp bebekte risk daha çok çünkü embriyo canlı olduğu için kendine yer seçerken tüplere doğru gitme ihtimali var ne yazık ki 😢

Öyle mi canim çok geçmiş olsun nasıl anlaşılıyor dis gebelik olduğu acaba

Çok teşekkür ederim canım Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah olumsuzlukları düşünmeyin 🥺
Benim kan değerlerinde anlaşılmadı değerlerim yüksek çıkmıştı keseyi görmeye gittiğimizde ortaya çıktı ama bebek hiçbirşekilde tüplerde bile görünmüyordu 5 gün bekledik ve sonunda Sağ tüpte gördük ve sonlandırıldı maalesef ameliyat oldum tüpte gitti şu an tek sol tüpüm açık 🤲🥰

Benim bildiğim kadarıyla net bi değer yok da 2. Test ilk testten düşük gelirse kimyasal oluyor o yüzden üst üste istiyorlar testleri ama tabi istersen gününde yap ben de bugün merkeze haber verdim pozitif çıktığını yine de prosedür gereği ve takip edildigimden 2 kere de orada yapılacakmış yarın tekrar kan vericem o yuzden bekleyebiliyorsan dedikleri günü beklesen olur😇
Ayy bunu öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederimm. Olmadı hemşireme haber veririm nasıl derse öyle yaparım bende 🥰 Dedikleri gün normalde pazar ama kapalı olduğu için pazartesi demişlerdi. sayende boşuna kan vermekten yırttım sagol😂😂

Çok teşekkür ederim canım Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah olumsuzlukları düşünmeyin 🥺
Benim kan değerlerinde anlaşılmadı değerlerim yüksek çıkmıştı keseyi görmeye gittiğimizde ortaya çıktı ama bebek hiçbirşekilde tüplerde bile görünmüyordu 5 gün bekledik ve sonunda Sağ tüpte gördük ve sonlandırıldı maalesef ameliyat oldum tüpte gitti şu an tek sol tüpüm açık 🤲🥰
Ah canım kusura bakma sanada hatırlattım 😐dilerim bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğin sana tutunur benimde ilk gebeliğim olacak inşallah insan her ihtimali düşünüyor maalesef Rabbım yardımcımız olsun inşallah 🥰

Ah canım kusura bakma sanada hatırlattım 😐dilerim bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğin sana tutunur benimde ilk gebeliğim olacak inşallah insan her ihtimali düşünüyor maalesef Rabbım yardımcımız olsun inşallah 🥰

Estagfurullah hiç öyle düşünme artık alıştım canım ya insanoğlu herşeye alışıyor maalesef ☹️ bende keseye gidecekken içim çok huzursuzdum adlandıramıyordum acaba dedim birine mi birşey olacak çok tuhaftım ama bilmedim ki hayat bana süprizler hazırlamış Rabbim beterinden sakınsın inşallah canım Amin cümlemize hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah çok teşekkür 😍 ederim 🤲🫶

ben daha önce dış gebelik geçirdim ilaçla tedavi oldum tüplerim alınmadı çok şükür az önce okudum tüp benek tedavisi ve daha önce geçirilen dış gebelik riski daha artıyormuş içime bir şüphe düştü şimdi cumartesi opu olucam nasipse tutan embriyolara tek gen taraması yapılacak eğer transfer olursam dış gebelik riski daha yüksek Allahım ne kadar zor işler bunlar araştırdıkça canım sıkılıyor

İyi düşünelim canım benimde ilk olacak gönlünü ferah tut ,tutalım. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🥰🥰 ben acaba ikiside mi tuttu diye de meraktayım bir yandan da nasip bakalım 😂😂🥰

Back
X