Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet yarın gıdıb kan vercem

Evet öğrenmekle bitmiyor maalesef yine de pozitif olsunda onu da bekleriz nasıl olsa hep biseyleri beklemek durumundayiz
Bu bebekleri bizler sabırla ilmek ilmek işledik canım onlar çok kıymetli
Öyle cidden çok değerliler şimdiden

İnşallah yaaa
Senin transfer ne zaman
doktorum 5.gün transfer ederiz demişti 17 nisan oluyor ama henüz döllendi mi çoğaldı mi hiç bi bilgim yok cumartesi opu olmanın zararı sanırım pazar kapalı bölüm dediler aramadılar inşallah yaşıyorlardir ve döllenip çoğalırlar hep birlikte anneliği de tadariz

Amin canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz dilerim embriyo kuşlarımız bölüniyorlardır Allah’ın izniyle Rabbim onları bize bağışlasın inşallah

Amin canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz dilerim embriyo kuşlarımız bölüniyorlardır Allah’ın izniyle Rabbim onları bize bağışlasın inşallah
Çok çok amin bilinmezlik çok kötü bir hismis 2.3. denemesi olan arkadaşlarımız var Rabbim size kat kat sabır kolaylık versin

Yok bacim yok şifa olsun afiyet olsun da bana çok gibi geldi. Bu ari sütü, omega3, b12, vitamin, folik asiti hepsini bir arada olan takviye yok mu ? Tek tek zor olur bacim. Ben transferden önce çok kullandim ordan biliyorum.
Şimdi azalticam canım. En minimum a indireceğim. OMEGA folik asit kesin olur. Gerisine bakarım

Canım ben hamileliğin ilk aylarinda nar suyunun içilmemesi gerektiğini biliyorum rahmi kasiyormus embriyo için iyi olmayabilir .İstersen doktoruna danış.
Transfer öncesi dönemde rahim duvarının kalınlaşması için nar suyu için diye bir yazı okumuştum ama doğruluğu nedir acaba yanlış mı yaptım

Çok iyi. Ben serumun yarisini 2,5 saatte üstüne yarim saatte izotonik serum aliyorum. O kadar kullanmama rağmen transfer günü alerji yapti. Bunu bir arastirayim doktoruma sorayim seninkinin kullanimi daha kolaymış
Canım bende önceki transferde serum kullandım işe yaramadı bende ve çok da pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…