Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım bilmiyorum ama ben misal avacoda, ceviz ,incir. Hatta dur kopyalayayim sana.
Bir işe yaradı mi bilmiyorum ama ekliyorum:
Günlük Vitamin, Takviye ve İlaç Kullanım Planı

Kahvaltıdan Sonra

Jodid (Tiroid fonksiyonları için destekleyici)( bunu doktora sorun ben de tiroid den Jod eksik)

Femibion (Hamilelik öncesi destekleyici)

Coenzym Q10 (50 mg, B vitaminleri, C, E, çinko içerir) (Enerji ve yumurta kalitesi için destekleyici, günde 2-3 kapsüle çıkarabiliriz)

Gelee Royal (Arı Sütü) (Doğal hormon dengesini destekler, sabah erken saatlerde tüketmek önerilir)

Omega-3 (1000 mg) (Hücre yapısını destekler, anti-enflamatuar etkili)

Magnesium Citrat (Sinir sistemi ve kas fonksiyonları için)

Öğle Yemeklerinden Sonra

Eisen + Folsäure (Demir ve folik asit) (Kansızlık önleme ve hücresel gelişim için, C vitamini ile alınması emilimi arttırır)

B Vitamine Kompleksi (Sinir sistemi ve genel enerji düzeyi için)

Akşam Yemeğinden Sonra

Ginseng + Ginkgo (Doppelherz) (Dolaşım ve enerji düzeyini destekler)

Genel Tavsiyeler:

Demir takviyesini kahve/yeşil çay ile almaktan kaçın.

Omega-3 ve CoQ10 alımını güne yayabilirsin.

Yoğurt, incir, ceviz, kabak çekirdeği gibi doğal gıdaları tüketmeye devam et.

Protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat et.
Bacim bu kadar takviye opu sürecinde mi kullanıyorsunuz? 😯😯😯

Ayy ben çok stres oldum kuzum akşam yemeği bile yiyemedim. Bir de regl olacakmışık gibi ağrı var karnımda. Kendimi çok korkmuş ve üzgün hissediyorum 🥺🥺
Canım sana diye la tehzennn ne yazmışım stres yapma hiç birşey olmayacak sürecin okadar emek verdiğin bak şükür herşey yolunda opu olacaksin hayırlısıyla altın embriyolarin olsun stres iyi olmaz güzel düşün güzel olacak inşallah 🙏 🙏 ♥️ 🌸 🥰 🧿🧿

Evet canım geceleri günde bir defa hamdolsun hormonlar hepsi iyi kan tahlilleri temiz güzel çıktı Progesteron seviyesi gayet güzel demişti ondan dolayı bir adet ama transfer sonrası lekelenme olursa iki defaya çıkar demişti şimdi nasıl geçer bakalım 🥰 benim ki kalem gibi içine sıkıp diğeri çöpe normal fitillerden değil krem gibi 😶‍🌫️
Cabuk adres oraya geliyorum bu doktoru çok sevdim 🤣🤣🤣

İnan şuan hiç bisey hissedemiyorum zaten sanki bütün duygularımı almışlar tabiki de gönül ister ki olsun ve bir daha böyle şeylere muhtaç olmayayım ama olmasa da vardır bunda da bir hayır derim 🤷‍♀️
Transfer oldun mu canım senin durum nasıl hazırlığı mi kusura bakma kafam dolu unutuyorum okuduklarimi

Bacim bu kadar takviye opu sürecinde mi kullanıyorsunuz? 😯😯😯
Canım hepsini değil. Arı sütü bitti. Ama tirodim vardı. Kanda doktor jodid al dedi. OMEGA ve coenzym B12 vitamini femibion ile alıyorum. Bir işe yaradı mi gerçekten fikrim yok. Yoğurt kabak çekirdeği, böğürtlenli yiyorum . Ceviz incir de. Kız yoksa zarar li mi?

Embriyonun daha iyi tutunması için neler yapmamız gerekiyor? Nar suyu görmüştüm bugün ona başladım, kabak çekirdeği tüketeceğim günlük. Başka dikkat etmemiz gerekenler kesin yememiz gerekenler var mı kızlar?
Canım ben hamileliğin ilk aylarinda nar suyunun içilmemesi gerektiğini biliyorum rahmi kasiyormus embriyo için iyi olmayabilir .İstersen doktoruna danış.

Back
X