- Konu Sahibi mayala katar
- #12.141
Kanka ne demek bir içtenliği var ki o kadar ince düsünüyor ki bacım diyip onu bağrıma basasim geliyorİki gündür ben bile ona sardim artik kankayiz o derece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka ne demek bir içtenliği var ki o kadar ince düsünüyor ki bacım diyip onu bağrıma basasim geliyorİki gündür ben bile ona sardim artik kankayiz o derece![]()
Bacim bu kadar takviye opu sürecinde mi kullanıyorsunuz?Canım bilmiyorum ama ben misal avacoda, ceviz ,incir. Hatta dur kopyalayayim sana.
Bir işe yaradı mi bilmiyorum ama ekliyorum:
Günlük Vitamin, Takviye ve İlaç Kullanım Planı
Kahvaltıdan Sonra
Jodid (Tiroid fonksiyonları için destekleyici)( bunu doktora sorun ben de tiroid den Jod eksik)
Femibion (Hamilelik öncesi destekleyici)
Coenzym Q10 (50 mg, B vitaminleri, C, E, çinko içerir) (Enerji ve yumurta kalitesi için destekleyici, günde 2-3 kapsüle çıkarabiliriz)
Gelee Royal (Arı Sütü) (Doğal hormon dengesini destekler, sabah erken saatlerde tüketmek önerilir)
Omega-3 (1000 mg) (Hücre yapısını destekler, anti-enflamatuar etkili)
Magnesium Citrat (Sinir sistemi ve kas fonksiyonları için)
Öğle Yemeklerinden Sonra
Eisen + Folsäure (Demir ve folik asit) (Kansızlık önleme ve hücresel gelişim için, C vitamini ile alınması emilimi arttırır)
B Vitamine Kompleksi (Sinir sistemi ve genel enerji düzeyi için)
Akşam Yemeğinden Sonra
Ginseng + Ginkgo (Doppelherz) (Dolaşım ve enerji düzeyini destekler)
Genel Tavsiyeler:
Demir takviyesini kahve/yeşil çay ile almaktan kaçın.
Omega-3 ve CoQ10 alımını güne yayabilirsin.
Yoğurt, incir, ceviz, kabak çekirdeği gibi doğal gıdaları tüketmeye devam et.
Protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat et.
Canım sana diye la tehzennn ne yazmışım stres yapma hiç birşey olmayacak sürecin okadar emek verdiğin bak şükür herşey yolunda opu olacaksin hayırlısıyla altın embriyolarin olsun stres iyi olmaz güzel düşün güzel olacak inşallahAyy ben çok stres oldum kuzum akşam yemeği bile yiyemedim. Bir de regl olacakmışık gibi ağrı var karnımda. Kendimi çok korkmuş ve üzgün hissediyorum![]()
İnşallah canım çok sağolCanım sana diye la tehzennn ne yazmışım stres yapma hiç birşey olmayacak sürecin okadar emek verdiğin bak şükür herşey yolunda opu olacaksin hayırlısıyla altın embriyolarin olsun stres iyi olmaz güzel düşün güzel olacak inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cabuk adres oraya geliyorum bu doktoru çok sevdimEvet canım geceleri günde bir defa hamdolsun hormonlar hepsi iyi kan tahlilleri temiz güzel çıktı Progesteron seviyesi gayet güzel demişti ondan dolayı bir adet ama transfer sonrası lekelenme olursa iki defaya çıkar demişti şimdi nasıl geçer bakalımbenim ki kalem gibi içine sıkıp diğeri çöpe normal fitillerden değil krem gibi
![]()
İnan şuan hiç bisey hissedemiyorum zaten sanki bütün duygularımı almışlar tabiki de gönül ister ki olsun ve bir daha böyle şeylere muhtaç olmayayım ama olmasa da vardır bunda da bir hayır derimStres yapma canım hep güzel düşün güzel olacak inşallah![]()
![]()
Ay chat cptye beni zorbala yazın şak şak insanın yüzüne vuruyor acı ama gerçekleriİki gündür ben bile ona sardim artik kankayiz o derece![]()
Benim ki hah yine girdin oraya birbirinizin aklını karıştırın bakalım der :)Benim eşimde hepinizi sorar bugün pozitif var mı kadınların morali nasil diye![]()
Violetta ya yazacağım stres yapma diye sana yazmışım gülümİnan şuan hiç bisey hissedemiyorum zaten sanki bütün duygularımı almışlar tabiki de gönül ister ki olsun ve bir daha böyle şeylere muhtaç olmayayım ama olmasa da vardır bunda da bir hayır derim![]()
Transfer oldun mu canım senin durum nasıl hazırlığı mi kusura bakma kafam dolu unutuyorum okuduklarimiİnan şuan hiç bisey hissedemiyorum zaten sanki bütün duygularımı almışlar tabiki de gönül ister ki olsun ve bir daha böyle şeylere muhtaç olmayayım ama olmasa da vardır bunda da bir hayır derim![]()
Cabuk adres oraya geliyorum bu doktoru çok sevdim![]()
Violetta ya yazacağım stres yapma diye sana yazmışım gülüm![]()
Musait yerlerine şaplak hazir diyorsun yaniAmin canım benim inşallah bize ve bebeklerimize şifa olsun o sıpalar bir gelseydi Allah’ın izniyleben bilirdim ne yapacağımı
![]()
Önemli değil zaten şuan hepimiz aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz onun için kim kime ne yazmış farketmiyor hepsi aynı kapıya çıkıyor zatenVioletta ya yazacağım stres yapma diye sana yazmışım gülüm![]()
Canım hepsini değil. Arı sütü bitti. Ama tirodim vardı. Kanda doktor jodid al dedi. OMEGA ve coenzym B12 vitamini femibion ile alıyorum. Bir işe yaradı mi gerçekten fikrim yok. Yoğurt kabak çekirdeği, böğürtlenli yiyorum . Ceviz incir de. Kız yoksa zarar li mi?Bacim bu kadar takviye opu sürecinde mi kullanıyorsunuz?![]()
3.gün olunca biraz daha garanti olsun istedim de. İnşallah önce siz sonra ben pozitif goruruzGenelde çıkıyor evet
Geliyorum bilet ariyorumbin gel Almanya’da canımmm doktorum herşeyin doğalını seviyorlar ilaç yüklemeyi sevmezler
![]()
Biz henüz ona yabanciyizsabret sabredelim, bu sefer de değer çıkınca acaba 2 kata artcak mı stresi sarıyor o daha büyük stres![]()
Canım ben hamileliğin ilk aylarinda nar suyunun içilmemesi gerektiğini biliyorum rahmi kasiyormus embriyo için iyi olmayabilir .İstersen doktoruna danış.Embriyonun daha iyi tutunması için neler yapmamız gerekiyor? Nar suyu görmüştüm bugün ona başladım, kabak çekirdeği tüketeceğim günlük. Başka dikkat etmemiz gerekenler kesin yememiz gerekenler var mı kızlar?
Musait yerlerine şaplak hazir diyorsun yanibana bak zaten çok bekledik yedirmem yeğenlerimi sana
![]()