Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hadi inşallah sağ sağlim gidip gelmek nasip olsun bebişleri al da gel 🤲👼👼

Benim embriyoları 5. Güne götürmeye karar verdiler her seferinde erken transfer olmuştum bu sefer blast yapmak istiyoruz dediler dilerim hepsi de gider 5. Güne Allahım yüzüme baksın inşallah 🤲
Eğer herşey yolunda giderse iki adet 5. Gün embriyosu transferi olacak sabah 11:45 de Allah’ın izniyle 🥹🫶
Amin Ecmain inşallah dilerim sıkı sıkı tutunurlar bu sene bizim senemiz olsun inşallah 🤲💕
Aminnnnnnn rabbim biliyor kalbimizi canım Allah altın embriyolarin olsun sağlıkla tutunsunlar rabbim emzirmeyi nasip etsin inşallah 🙏 🙏 🙏 bebeğin emdiği an bambaşka bir duygu rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏 burda hepimiz güzel haberler verelim 🙏🙏🙏🙏🙏

Lotus canım transfer gecesi Kıbrıs’ta kalırsın büyük ihtimalle değil mi herşey gönlümüzce olsun inşallah 🤲👼👼👼👼💕
Aynen gülüm 15 gideceğim 18 de akşam dönüyorum gülüm dinlenmem lazım amin canım Allahim hepimizin dileğini gerçekleştirsin bacım güzel haberini bekliyorum inşallah Çarşamba günü en güzel şekilde geçer sımsıkı tutunsunlar rabbim biliyorsun konuyu 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Aynen gülüm 15 gideceğim 18 de akşam dönüyorum gülüm dinlenmem lazım amin canım Allahim hepimizin dileğini gerçekleştirsin bacım güzel haberini bekliyorum inşallah Çarşamba günü en güzel şekilde geçer sımsıkı tutunsunlar rabbim biliyorsun konuyu 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

İnşallah canım çok amin diyorum bu güzel dualarına Rabbim yüzümüzü güldürsün kucaklarımız sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah 🤲🫶🥲

Ayy ben çok stres oldum kuzum akşam yemeği bile yiyemedim. Bir de regl olacakmışık gibi ağrı var karnımda. Kendimi çok korkmuş ve üzgün hissediyorum 🥺🥺

Canım benim kendini niye üzüyorsun yemeğini güzelce ye meyveni ye 12 de sonra yemezsin o ağrılar normal folüküller büyüdüğü için kramplar oluyor bende çok oluyordu hatta buraya yazdım korkuyorum 😨 diye ama çok şükür kazasız belasız atlattık darısı sizin başına inşallah 🤲🥰

Canım benim kendini niye üzüyorsun yemeğini güzelce ye meyveni ye 12 de sonra yemezsin o ağrılar normal folüküller büyüdüğü için kramplar oluyor bende çok oluyordu hatta buraya yazdım korkuyorum 😨 diye ama çok şükür kazasız belasız atlattık darısı sizin başına inşallah 🤲🥰
Senin ne kadar oldu

Back
X