- 13 Aralık 2023
- 161
- 91
- 18
- 24
- Konu Sahibi mayala katar
- #11.681
Çok sağ olun Allah razı olsun inşallah bolca sağlıklı yumurta çıkar ve döllenir benim bolca embriyoya ihtiyacım var çünkü gen taraması yapılcak ve dondurulmuş embriyo transferi yapılacak ne kadar çok embriyo o kadar şans demek inşallah rabbim sizin gönlünüze göre verir çok umut bağlamak istemiyorum her sonuca hazırım ve razıyım opudan sonra kaç embriyo oluştuğu 5 gün sonra mı belli oluyor? Hiç bilmiyorum bu süreçleri önce Allah a sonra doktoruma güveniyorum illa olsun diye bir ısrarım yok zaten şu saatten sonra annelik gözümde çok büyüyor açıkcasıO sizin güzel kalbiniz canım benim çok zor süreçler Rabbim yüzümüze baksın bu ay pozitif haberler alalım inşallahAmin canım çok teşekkür
ederim güzel duaların dileklerin için cansın
Sen gönlünü ferah tut hepsi büyüyecek ben yeni çıktım bu süreçten çok şükür hepsi büyüdü en son 20 mm 19 18 17 olmuşlardı doktorum dedi son kontrolümde hepsi dedi olgun çıkar hepsi aynı eşitlikte büyümüştü çok şükür onun için kafan rahat olsun sen stres yapma önce Allah’a sonra doktorlarına güven bizi de haberdar et canım süreçlerinden inşallah güzel haberlerle gelirsin Allah’ın izniyle![]()