- 31 Ocak 2025
- 584
- 881
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
- #11.301
Ahahhaha kız ben nar dedim anam babam usülü mayalam avokado dan girdi fas fakir dedi bizeKiz sen dedin diye etiketledim senidedin ya fakirler diye
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhaha kız ben nar dedim anam babam usülü mayalam avokado dan girdi fas fakir dedi bizeKiz sen dedin diye etiketledim senidedin ya fakirler diye
![]()
AhahahahahahaZenginin hali başka tabi tariflere bak![]()
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden dolayı. Benim ilk denememde E2 85 gibi bi rakamdı tam hatırlayamadım. düşmesi için ilaç falan içeyim dedim sağolsun oralı olmadı direkt 1.denemeyi yaptı 1 yumurta oluşmuştu zaten. O da boş çıktıE2 50 nın üzerindeyse yumurta kalitesinde zayıflama düşünülüyor. Fakat anlamadım ne oluyormuş 95 olunca tedavide. Ne için iptal edilmesi gerekmiş. Benim 86 iken iğnelere başlandı da onun için soruyorum.
Benim sürec değişik sanırım canım. İnternet de arastirdim. Uxun protokol denilen uygulanmış bana. Yarın sabah Synarela burun spreyi alacağım ve cumartesi ni pazara bağlayan gece 2 çatlatma iğnesi olacağım. Sonra da pazartesi Opu. Ama aldığım haplar var dediğiniz ismin aynısı sanırım. Onu da Opu günü doktor dozajini söyler. Bir kutuda90 tane var. Hayırlısı MayalamYok aşko iğne bitiyor fitil takacam gece uykuya geçmeden sabaha kadar kalsın senin de bitiyor Opu kararı verildiyse yarın sabah cetrotide gece de ovitrelle vurursun ne dedilir sana![]()
Canım benim bi arkadaşımda kullandı doğum kontrol hapını 1 ay kisti için sonraki ay hamileyim dediTeşekkür ederim verdiğiniz bilgiden dolayı. Benim ilk denememde E2 85 gibi bi rakamdı tam hatırlayamadım. düşmesi için ilaç falan içeyim dedim sağolsun oralı olmadı direkt 1.denemeyi yaptı 1 yumurta oluşmuştu zaten. O da boş çıktı2.deneme için bu sefer E2 95e çıkınca ilaç ve vitamin yazayım 1ay kullan dedi. Sanki doğum kontrol hapı dedi o an sinirden unuttum dediğini de
İyide doğum kontrol hapı çocuk olmasın die değil miydi ya ben mi yanlış biliyorum
tani dr şansını deniyor E2 yüksekti olsada. Bizim şansımız da çöp oluyor
![]()
Ya hamilelik belirtisidir ilaçlardan bağımsız olanı yok bu bacim içimiz rahatlasa biSeni mi kıracam gülüm![]()
Oğlak kadını da zor en yakın arkadaşımdan biliyorumOglak burcu- kova burcu anneleriinşallah. Kova erkeği uzaylı gibi bu dünyaya ait değil gibi , eşim kova ordan biliyorum
Allah yardımcımız olsun . Olsun da sağlıklı burçları hikaye
![]()
Aaa hadi inşallahCanım benim bi arkadaşımda kullandı doğum kontrol hapını 1 ay kisti için sonraki ay hamileyim dedi![]()
Benim tedavi de değişikAslında bazı yerlerde var genel anestezi bizimkilerde önceden yapıyormuş üç yıldır kaldırmışlar yumurtaların üstünde yan etkisi olduğunu söylüyorlar öyle tespit etmişler bizim klinik öyle yapıyor belki diğer yerler nasıl bilmiyorummonarozaya sorarız o da olucak bakalım nasıl yapacaklar
![]()
Benim yarın 4. Günüm oluyor çok bi belirtim yok sızıdan başka senin var miydi öncesinde belirtinMerhaba tüp bebek transferi sonrası 4.gunum belim yırtılır gibi ağrıyor 5-6 saattir bunu yaşamış olan var mı
Yok ama belim kopuyor ağrıdan bu akşam mahvoldum ilaçtan da olabilir kesin belirtidir diyemiyorumBenim yarın 4. Günüm oluyor çok bi belirtim yok sızıdan başka senin var miydi öncesinde belirtin
Google da 4. Günü önemli tutunma açısından diye okumustum inşallah tutunma işaretidirYok ama belim kopuyor ağrıdan bu akşam mahvoldum ilaçtan da olabilir kesin belirtidir diyemiyorum
Öyle hevesli hevesli olmayın bir sure sonra o iğneler aşık uyandırıyor bacim demedj demeCanım yine mi iğne olacak. Bana sade 2 catlatma ignesi den sonra hap var. Olsun da iğne jankisi de oluruz
![]()
Kiz sen bizim çayı beğenmeyip nar suyu deyince mayalam da avokado olmazsa olmaz anlamında dediAhahhaha kız ben nar dedim anam babam usülü mayalam avokado dan girdi fas fakir dedi bize![]()
Amin canım benim hepimiz inşallahAyy belirti olmayınca pozitif oluyormuş ya hadi inşallah kuzum![]()
Benim sürec değişik sanırım canım. İnternet de arastirdim. Uxun protokol denilen uygulanmış bana. Yarın sabah Synarela burun spreyi alacağım ve cumartesi ni pazara bağlayan gece 2 çatlatma iğnesi olacağım. Sonra da pazartesi Opu. Ama aldığım haplar var dediğiniz ismin aynısı sanırım. Onu da Opu günü doktor dozajini söyler. Bir kutuda90 tane var. Hayırlısı Mayalam![]()
Kiz sen bizim çayı beğenmeyip nar suyu deyince mayalam da avokado olmazsa olmaz anlamında dedisus sen bize fas fakir dedin
mayala katar yedirmem burda
![]()
Benimde hiç bir şeyim yok canım ama takılmamak çalış. Arkadaşım 3 kez transfer oldu ucu de negatifti ve bütün belirtileri vardı. O ruh uflendiyse belirtiye ihtiyacımız yokYa sanki hiç transfer olmamış gibiyim çok bi belirtim yok![]()