- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.221
Aslında çokta yüksek değil benimki sınırda ama yinede ilaç verdi iki hafta için sabredilir yine inşallah dediğiniz gibi çabuk düzelir ama çalışıyorum izin almak zor oluyor git geller çok oluyorCanim ben tedaviye başladığımda tiroidim normaldi. Sonra bir anda ilaçların etkisinden mi bilmiyorum 3.5 oldu doktorum dahiliye git ilac versin dedi. Ilac aldim 25 mg lik. O ay rahim dinlendirmedeydim zaten. Dahiliye ye Kontrole gittigimde düşmesi gerekirken çıkmış 4 küsürdü. İlacın dozu yükseldi 50 mg oldu. Transferden önce bakildi 0. Seviyesindeydi. Yani dogru tedaviyle 1 ayda çok güzel düşüyor. Bu arada transfer olunca ve gebelik oluşursa da tiroid ilacimiza devam ediyoruz sakincasi yok aksine yarari oluyor kullanmak.
Ya bi git allasenNihat hocaya soralım
Kullanıyorum kuzum fitil akıyor bende sadece günde kaç defa iç çamaşırı kaç defa günlük ped değiştiriyorumEvet aşkım fitilde akıyor ama yoğun akıyor, bu akıntı baya sıvı bildiğin şefaf. Sen fitil kullanıyorsun dimi?
Bak oglum gülme gülme bah güldük Allah bizi yahdiYa bi git allasenbirşey olacak tövbe yarabbim ay karnim ağrıdı
Ay evet bende bendeKullanıyorum kuzum fitil akıyor bende sadece günde kaç defa iç çamaşırı kaç defa günlük ped değiştiriyorum
Ben herşey yolunda mı nasil gidiyor ondan anlarım çıkıp bunları dese hi hi tamam derim anlamam yaniİnşallah canım inşallah
Vallaha bugünden itibaren bende anlamıyorum hesaplamayı
İnternette embriyo transferine göre 7+2 diyor
Doktor 6+0 yazdı ama iş yerine gebelik onayına 6+2 yazmış..
Ben kalktıktan sonra buyum
Kiz bunuda mi araştırdın
Ay evet bende bendevücudum benliğim progestan şu an, damarlarımda progestan akıyor olabilir kan yerine
mayala katar M Maralim2019 sizinde çay akıyor kan yerine damarlarınızda
Şöfar götür beni bu bitli mahalledenKız çenem ağrıdı bizden fakir gibi çayakıyor Progesteron ne gezsin
Soyinirem soyinirem bitmiyirrr ay allahimBak oglum gülme gülme bah güldük Allah bizi yahdiay izlediniz mi o videoyu tövbe estağfurullah
Çay da Çay bacimAy evet bende bendevücudum benliğim progestan şu an, damarlarımda progestan akıyor olabilir kan yerine
mayala katar M Maralim2019 sizinde çay akıyor kan yerine damarlarınızda
Şöfar götür beni bu bitli mahalleden
Portakal suyu içmiyor bunlarAyy sen çok yaşa emi benim kızkardeşim bunu çok kullanır zenginolunca biz temsili
Yeminle doğruKız çenem ağrıdı bizden fakir gibi çayakıyor Progesteron ne gezsin
Kızlar iyi akşamlar. Bugün hiç bakıp takip edemedim.
Bugün doktor randevum vardı geçen keseyi görmüştük bugün bebişi de gördük kalp atışınıda gördük çok şükür.
Duymak için henüz çok erken
Şimdi ben internette hesaplama yapmıştım o hesaba göre 7+2 gösteriyordu
Ama tüp bebekte şöyle bir durum var, kese muayenesinden sonraki muayenenizde bebişi ölçüp ona göre hesaplama yapılıp son adet tarihiniz hesaplanıyor.
Ben mesela 16.02.2025de adet olup 10.03.2025de Transfer olmuştum. Bu bilgileri internetten hesaplayınca 7+2 çıkıyor, doktorun hesaplaması
Aşko bu gün gülelim yarın test durumuna göre karar veririzSoyinirem soyinirem bitmiyirrr ay allahimgece gece ne güldük ya rabbim sen gülmelerden ayirma inşallah
MaşallahGözünüz aydınBende bugün kalp atışını duydum Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?