Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aslında çokta yüksek değil benimki sınırda ama yinede ilaç verdi iki hafta için sabredilir yine inşallah dediğiniz gibi çabuk düzelir ama çalışıyorum izin almak zor oluyor git geller çok oluyor
Düzelir hiç merak etme yeter ki düzenli kullanılsın ilaç. Değer sınırda da olsa tüp bebekte dikkat ediliyor normal durumlar da aslinda ilac bile vermiyorlar bizim degerimizde olanlara

Eklentiler

• IMG_0187.webp
    IMG_0187.webp
    56 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0186.webp
    IMG_0186.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 30
Aşkım ilk zamanlarda öyle oluyor bir hafta ileri geri oynuyor ve o kadar hızla büyüyor ki, çünkü senin dr son adet tarihinden sonra yumurtlama zamanına denk getirip transfer yapmıştır, normal gebelik gibi
16.02 adet oldum
10.03. Transfer oldum

Eee ben şimdi 7+2 mi olarak hamileyim 6+0mı 😂
ChatGPT 7+2 diyor doktor ölçüme göre 6+0 iş yerine 6+2 bildirdi 😂

Canım benim çok tebrik ederim çok sevindim 🥰🥰🥰 darısı doğuma artik güzel annesi bizim içinde dua et olur mu 🥰🥰🤲🤲 valla böyle güzel haberlerle daha çok motive oluyorum ya 🤗🤗🤗
Her duamda hepiniz varsınız 🙏 bende çok şey yaşadım 🙏 2 çatlama. 3 aşılama 2 dış gebelik 2 olumsuz tüp olmuştu çok üzüldüm 😭 ama sabır ve zaman en büyük ilaç.Allah hepinizin kucağını sağlıklı bebislerle doldursun 🙏bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allahım🙏🙏

Back
X