- Konu Sahibi mayala katar
- #11.241
Evet o yüzden 10.gun iyidir diye düşündüm yaHe tamam kuzum 3.günse 12.gün test istiyorlar doğru![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o yüzden 10.gun iyidir diye düşündüm yaHe tamam kuzum 3.günse 12.gün test istiyorlar doğru![]()
Ayy evet yaa progestandan oluşuyor resmen vücudumuz artıkAy evet bende bendevücudum benliğim progestan şu an, damarlarımda progestan akıyor olabilir kan yerine
mayala katar M Maralim2019 sizinde çay akıyor kan yerine damarlarınızda
![]()
Gözünüz aydınBende bugün kalp atışını duydum
Allah herkese nasip etsin
![]()
Amin çok sağ ol canımMaşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Yeminle doğru![]()
İyidir kuzum haklısınEvet o yüzden 10.gun iyidir diye düşündüm ya![]()
Düzelir hiç merak etme yeter ki düzenli kullanılsın ilaç. Değer sınırda da olsa tüp bebekte dikkat ediliyor normal durumlar da aslinda ilac bile vermiyorlar bizim degerimizde olanlaraAslında çokta yüksek değil benimki sınırda ama yinede ilaç verdi iki hafta için sabredilir yine inşallah dediğiniz gibi çabuk düzelir ama çalışıyorum izin almak zor oluyor git geller çok oluyor
Ah fakirlerLatteler akmıyor ne edelim çayakıyor bacımsu
![]()
Amin canım.Amin canım çok sevindimcanım maşallah
sübhanallah sağlıcakla gelsin minik mucize
![]()
Canım benim çok tebrik ederim çok sevindimGözünüz aydınBende bugün kalp atışını duydum
Allah herkese nasip etsin
![]()
Hadi bakalım güzel haber ver bak bizeAşko bu gün gülelim yarın test durumuna göre karar veririz![]()
Aşkım ilk zamanlarda öyle oluyor bir hafta ileri geri oynuyor ve o kadar hızla büyüyor ki, çünkü senin dr son adet tarihinden sonra yumurtlama zamanına denk getirip transfer yapmıştır, normal gebelik gibi
Amin canım inşallah , 5 gün kaldı kan gününe , 5 gün yaparım artıkHadi bakalım güzel haber ver bak bize![]()
16.02 adet oldumAşkım ilk zamanlarda öyle oluyor bir hafta ileri geri oynuyor ve o kadar hızla büyüyor ki, çünkü senin dr son adet tarihinden sonra yumurtlama zamanına denk getirip transfer yapmıştır, normal gebelik gibi
Kiz allasen transferin 2. Gecesi aşırı terleme ye bak kurban olduğum çok merak ettimAmin canım inşallah , 5 gün kaldı kan gününe , 5 gün yaparım artıktest
Evet aşko sende tam ortadan al 6+5 gitsin16.02 adet oldum
10.03. Transfer oldum
Eee ben şimdi 7+2 mi olarak hamileyim 6+0mı
ChatGPT 7+2 diyor doktor ölçüme göre 6+0 iş yerine 6+2 bildirdi![]()
Ah fakirlerBen nar suyu içmeden yapamıyorum sabahları
![]()
aşkım şaka bir yana, adetin kaçıncı günü transfer oldun? Ona göre hesaplayalım16.02 adet oldum
10.03. Transfer oldum
Eee ben şimdi 7+2 mi olarak hamileyim 6+0mı
ChatGPT 7+2 diyor doktor ölçüme göre 6+0 iş yerine 6+2 bildirdi![]()
Her duamda hepiniz varsınızCanım benim çok tebrik ederim çok sevindimdarısı doğuma artik güzel annesi bizim içinde dua et olur mu
valla böyle güzel haberlerle daha çok motive oluyorum ya
![]()