- 31 Ocak 2025
- 584
- 881
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.201
Fitilin akıntısından olsada anlamam brn kuzu sen fitil kullanmıyor musun belki ondandırAy bende bende canım
Birde dünden beri akıntım çoğaldı benim şeffaf, geçen sefer böyle olmuştu
Sizdede varmı kızlar ?
Şuan kardeş olmadığımıza emin miyiz
Evet aşkım fitilde akıyor ama yoğun akıyor, bu akıntı baya sıvı bildiğin şefaf. Sen fitil kullanıyorsun dimi?Fitilin akıntısından olsada anlamam brn kuzu sen fitil kullanmıyor musun belki ondandır
Kiz bizde de zaten çay kaynayıp olana kadar o saati buluyor kahvaltıAşko ben kalkar kalkmaz yemek yiyemem ya 10-11 kalıyorsam kahvaltım 13:00 buluyor
Ayy inşallah kuzum kendimi fazla dinlemiyorumdut inşallahNazlı kızım diğerlerine birşey diyemem de batma söz konusu olunca
Olur mu olur
Yıllardır aradığım bacımı buldum gel sarılalım
Canım bacım sen nerdedir sen nerdesin
Yaa bende her gün avokado yiyordum sonra kan sulandırıcılarla iyi değilmiş dedi chatgpt bende bıraktım yemeyi korktumAy dimi yaniben bu sefer avokado hiç yemedim geçen sefer nasıl yediysem , hala resmini görsem bile midem kalkıyor, etkisinde çıkamadım ya
Ben kalktıktan sonra buyumKiz bizde de zaten çay kaynayıp olana kadar o saati buluyor kahvaltıyok nerde bacım kalkar kalkmaz çay gelsin önümüze
Şu chatgpt benim tüm kahrımı çekti ya yeminleYaa bende her gün avokado yiyordum sonra kan sulandırıcılarla iyi değilmiş dedi chatgpt bende bıraktım yemeyi korktum
İçmedim kuzu çekindim siz öyle yazıncaKiz ihlamur bitki çayı ya riske atma istersen
Farkli birşey olursa zaten kendini belli ediyor kuzum sen belirti arasanda aramasan da çıkıyor merak etmeAyy inşallah kuzum kendimi fazla dinlemiyorumdut inşallah
He tamam kuzum 3.günse 12.gün test istiyorlar doğruYa benim 3.gun embriyolari da o yüzden anca diye dusunuyorumtest günü 12.gün o yuzden
Eşimle gittiğimizde eğer gün olarak uygunsa yani 2 3 gün iliski olmadıysa örnek verebilirsin demişti eşimeilk kontrolde hemen testi verebiliyor mu acaba bilginiz var mı
İçme canim benim nolur nolmazİçmedim kuzu çekindim siz öyle yazınca
Ben transfer tarihi ile hesaplayınca bugün 7+2 olması gerekirken doktor 6+0 hesapladıAy maşallah6+0 ise kalp atışınıda erken görmüşsünüz canım sağlıkal büyüsğn inşallah
Ben transfer olduğum sat tarihimle aynıydı bebeğin boyutu
Allah seni napmasin ya fazla gülmek yani kahkaha atmak zararli midirBen kalktıktan sonra buyum
Üroloji den çıkan sonucu Dr nuza gösterirsiniz inş olmaz bir sıkıntıilk kontrolde hemen testi verebiliyor mu acaba bilginiz var mı
Nihat hocaya soralımAllah seni napmasin ya fazla gülmek yani kahkaha atmak zararli midir
İnşallah canım inşallahKuzum herseyin yolunda gittiğine çok sevindimçok şükür birçok şeyi geride bıraktın artik sirada hayırlısıyla doğum zamanı var Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin birde bu hesaplamalardan inşallah pozitif alirsam bende yararlanirim simdi hiçbirsey anlamadim
Allah seni napmasin ya fazla gülmek yani kahkaha atmak zararli midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?