Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet canim yumurta sayisi az olursa sansi artirmak icin yapiliyor. yumurta havuzu deniyor. Bu ay 5 tane toplandi diyelim 3. Ve 5. Güne 2 tane embriyo kaldi diyelim. Diger ay yine 5 tane yumurta toplandı son güne 2 tane kalsa toplamda 4 embriyon oluyor. Yani birisi transferde tutmazsa geride embriyo kalmış oluyor.
Çok teşekkür ederim🌸😍

Günaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorum 😘 destek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin 🤲🫶💕👼🐣🌺
Allah yardımcın olsun canım 🙏 🙏

Günaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorum 😘 destek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin 🤲🫶💕👼🐣🌺
Güzel haberlerini bekliyoruz mayalam🥰😇

Canım inşallah her şey istediğin gibi hayırlısı ile olur🙏🏻❤️ Allah yardımcın olsun, şimdiden tebrik ederim 🥳

Allah işini rast getirsin canım güzellikle gir guzellikle güzel yumurtalarla çık inşallah 🥰🌸

kızlarrr günaydın transferin 10. günü beta 272 12. günü 909 14. günü ise 2850 gelmis. sizce bu kadar artıs göstermesi normal mi endişelenmeliyim miyim doktorum daha test verme 15 nisanda kontrole gel dedi. (5. gün tek embriyo transfer edilmisti)
Merhabalar hayırlı olsun. Bence normal ki doktorun da hem kontrole çağırmış daha takip etmeyeceği duymadan hiç endişelenme. Belirtin var mıydı? Transferden sonra neler yaptın?

kızlarrr günaydın transferin 10. günü beta 272 12. günü 909 14. günü ise 2850 gelmis. sizce bu kadar artıs göstermesi normal mi endişelenmeliyim miyim doktorum daha test verme 15 nisanda kontrole gel dedi. (5. gün tek embriyo transfer edilmisti)
Canim sonucun çok güzel çıkmış tebrik ederim 💐💐 artış olması güzeldir gereğinden fazla artış ikiz belirtisi bile olabiliyor 🤗 Rabbim hayırlısıyla keseyi, kalp atışını, sonrada doğumunu da göstersin inşallah 🤲🤲 darısı başımıza bize de dua edermisin hamişlerin duasi kabul olurmuş 🤗🤗🤗

cok tesekkur ederim. rabbim burada bekleyen tüm bacılarıma nasip etsin. hic belirtim olmadı hala da belirtim yok. ilk üc gün sadece tuvalet ve yemek icin kalktım namaz kılmadım. dördüncü gün evin icinde turladım oturarak namazların sadece farzlarını kıldım. beslenmeme dikkat ettim hergün yârım avokado ceviz muz kabak cekirdegi iki yumurta tükettim. bir de sürekli sol tarafıma yattım ve sürekli zikir cektim. rabbim ol dedi ve oldu. saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin. bekleyen isteyen herkesi rabbim sevindirsin.

Canim sonucun çok güzel çıkmış tebrik ederim 💐💐 artış olması güzeldir gereğinden fazla artış ikiz belirtisi bile olabiliyor 🤗 Rabbim hayırlısıyla keseyi, kalp atışını, sonrada doğumunu da göstersin inşallah 🤲🤲 darısı başımıza bize de dua edermisin hamişlerin duasi kabul olurmuş 🤗🤗🤗
hep dualarımdasınız. rabbim burda bekleyen tüm bacılarımı rabbim sevindirsin. transfer süreciniz su gibi aksın gecsin. 🤲🏻💓

Kızlar iki büyük folikül vardı 22, 17 mm bugün ignemin son günü. İnşallah iki yumurta çıkıp ikiside döllenir. Dua edin. Pazartesi yumurta toplanacak saat 2 de🥹🤲🏻
Oy canim benim maşallah 🧿🧿 yumurtaların altin yumurta olsun inşallah güzelce embriyolara dönüşüp annesine sım sıkı tutunsunlar inşallah 🐣🐣 dualarim seninle 🥰🥰🤲🤲

Back
X