Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar bizim şu transferde tedirgin olup onu yesek bişey olurmu, kalktım bişey olurmu sorusu, oruçluyken kaş almak orucu bozarmının aynısı değil mi kafayı yiyecez yakında, chatgpt beni engelleyecek
Yani dediğin gibiyiz resmen aman bi chatgpt bizi de anlamicaksa oda kimmiş bizde onu engelleriz olur biter

Ayy noldu nolduuu
Destan yazıyordum buradaki bir arkadaşa ne kaçırdımmm

Geçen haftalarda hamile kalan biri sürekli bir post açıp ciğer yedim bebeğime dokunur mu yok biraz ceviz kırdım bebeğime birşey olmuşmudur vay efendim yolculuk yapsam bebeğim düşer mi yok kolumu kaldırdım bebek düştü mü birde yazanlara da cevap vermiyor takmıyor sonunda şikayet edildi engel aldı

Öyleleri de var mi gercekten ya

Çok açıklayıcı olmuş ellerine sağlık canm iki gün yatarim en fazla sonra bende küçük yürüyüşler yapacam evde sürekli yat yat her yerimiz agriyacak yoksa transferden ne kadar sonra WC çıktın canm ben bı saat bekledim sonra WC çıktım ama aşırı sıkışık değildim bekleyebildm

Canim transferin hayirli olsun pozitif sonuclansin inşallah bende 3 saatlik yoldan arkada yatarak geldim. Simdi evde uzanarak yatiyorum. Ben transfer olduğumdan beri masada yiyorum çok takma o kadar biraz rahatla
Sana da hayırlı olsun canm arka arkaya transfer olduk arka arkaya da pozitif sonuçlar alalım inşallah benim çevre beni panik atak yapıyor valla relaxim şükür

Sana da hayırlı olsun canm arka arkaya transfer olduk arka arkaya da pozitif sonuçlar alalım inşallah benim çevre beni panik atak yapıyor valla relaxim şükür
Amin inşallah canım benim benim annemde öyle yanimda değil telefonla konusurken nasil oldun? iyimisin? Artik yormayayim seni teli kapatayim falan diyo dedim anne hasta degilim anne adayiyim ya aslinda tabiki bizde dikkat ediyoruz da etraf bizden daha dikkatli sanki ama bu durum işime gelmiyor değil bir ilgi alaka ohh mis

Bana sürgü verdiler kaldirmadilar canım
P Paradisee morceylan 8 nisan transferleri, nasılsınız ne durumdayız bi sorayım dedim :)
Daha bisey hissedemiyorum canım yine dün de demiştim sanki saniyelik sızı gibi oluyor geçiyor devamlı değil sen de var mi bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…