Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Şimdi de akşam yemeği yapayım sonra güzel bir duşu hakettim kızçem okuldan gelmeden yemek hazır olsun yine girerim birazdan siz güzel güzel konuşun ben gelirim yine canlarım benim öpüyorum
Kolay gelsin bebişim son gün bende öyleydim ev bitsin de dönünce iyi dinlenirim dedim. Kolay gelsin öpüyorum

Maralim2019 Nasılsın canım bugün çok erken tabi ama var mı herhangi bir belirtin
İyiyim canim sen nasılsın? Ben dün gece adet olcak gibi kasık ağrısı çektim ama suan iyiyim. Büyük ihtimalle işlem gördüğüm için oldu diyorum. Şimdilik bir belirtim yok bakalım kısmet sende var mi değişiklik bir belirti falan

Dün birşeyim yoktu bugün arada kasığıma iğne giriyor gibi o kadar yani

Ben tek embriyo taze transfer olmuştum. 5. Gün erken gebelikte çıktı, 6. Gün kan vermiştim. Gebeliğim sonlandı malesef ama çıkmıştı yani o günlerde

Arkadaşlar içinizde amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek deneyen var mı benim 0.39 çıktı tüp bebek için yeni yönlendirildim de konuyla ilgili hiçbir fikrim yok maalesef
Ben canım. 2 yılda 1.71'den 0,57 ye düştü. ŞEhir hastanesinde yaptırıcam. Doktorum amh düşük olduğu için aşılama şartı da ortadan kalkıyor dedi direl tüp bebeğe geçeceğiz.

Kızlar konuşmaları okudum tamamen de aklıma takıldı. Benim amh 0,57 ya şimdi 4-5 yumurtam gelişirse yine de havuz yöntemi önerebilir mi doktorum. Yoksa mesela 5. güne iyi kalitede bir yumurtam da gitse kalitesi iyi diye taze transfer de yapabilir mi?

Sonuçta muhtemelen az yumurtam oluşacağı için rahmim de çok zorlanmamış olacak. Korkum şu; şu sebepten soruyorum. Şimdi biz 2,5 yıldır korunmuyoruz ya bir de beyram girdi araya 1 ay daha attı. Tekrar süreç uzasın istemiyorum.

Teşekkür ederim canım amin inşallah

akbs canım sen nerde tedavi görmüştün benim de ilk denemem olacak da; çift transfer neye göre yaptılar sana? Genelde 3 denemeden sonra çift yapıyorlarmış ya ondan dedim?
Aydın Tolga atakul canım daha önce çatlatma iğnesi aşılama işlemleri oldu tutmadı o yüzden 2 tane çift istedim doktor beyde uygun buldu 5.gün embriyosu koyarsak tek 3.gün koyarsak çift yapalım o zaman dedi bizde 3.günleri uygun gördük

Bilmiyorum erken olabilir ama merak ettim hafıften gölge gibi çıktı bakalim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…