- 31 Temmuz 2024
- 244
- 345
- 18
- 34
- Konu Sahibi mayala katar
- #10.661
Maralim2019 Nasılsın canım bugün çok erken tabi ama var mı herhangi bir belirtin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin bebişim son gün bende öyleydim ev bitsin de dönünce iyi dinlenirim dedim. Kolay gelsin öpüyorumŞimdi de akşam yemeğiyapayım sonra güzel bir duşu hakettim
kızçem okuldan gelmeden yemek hazır olsun yine girerim birazdan siz güzel güzel konuşun ben gelirim yine canlarım benim öpüyorum
![]()
Ayyy varya yüzdük yüzdük kuyruguna geldik son anda kaçış ariyoruz dimiBende hemşire söyleyince yapmayın onu bari içsem olmaz mı dedim![]()
İyiyim canim sen nasılsın? Ben dün gece adet olcak gibi kasık ağrısı çektim ama suan iyiyim. Büyük ihtimalle işlem gördüğüm için oldu diyorum. Şimdilik bir belirtim yok bakalım kısmetMaralim2019 Nasılsın canım bugün çok erken tabi ama var mı herhangi bir belirtin![]()
Çok şükür Allah çekmeyeceğimiz dertler vermesinAhhh kardeş ahhh kim çekiyor bizim çektiğimizineyse bu günümüze de şükür
![]()
Dün birşeyim yoktu bugün arada kasığıma iğne giriyor gibi o kadar yaniİyiyim canim sen nasılsın? Ben dün gece adet olcak gibi kasık ağrısı çektim ama suan iyiyim. Büyük ihtimalle işlem gördüğüm için oldu diyorum. Şimdilik bir belirtim yok bakalım kısmetsende var mi değişiklik bir belirti falan
![]()
Selam arkadaşlar ben 6 Nisan'da transfer oldum 27 tane Yumurtam alındı laboratuvarda hepsi test edildi en iyi 5 tane embriyom vardı 1-2 ay dinlendim ve 6 Nisan'da transfer oldum işte iki tane embriyo transfer ettiler şu an transfer günümü sayarsak 5 günüm ve dayanamadım test yaptım çok hafif silik bir çizgi var gölge gibi bu süreçte çok heyecanlıyım Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah hep dua ediyorum olmayanlara da versin çok heyecanlandığım için bugün test yaptım Sabah erkenden değil de öğlene doğru yaptım fotoğraf çektiğimde görünmüyor ama gözle görülebiliyor size var mıdır umutlanmalı mıyım böyle olup da teslim pozitif olan var mı?![]()
Ben canım. 2 yılda 1.71'den 0,57 ye düştü. ŞEhir hastanesinde yaptırıcam. Doktorum amh düşük olduğu için aşılama şartı da ortadan kalkıyor dedi direl tüp bebeğe geçeceğiz.Arkadaşlar içinizde amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek deneyen var mı benim 0.39 çıktı tüp bebek için yeni yönlendirildim de konuyla ilgili hiçbir fikrim yok maalesef
Canım ben karadut direk aldım komposto yaptım içiyorumKızlar karadut özü falan içebiliyor muyuz acaba
Amin canım inşallahÇok şükür Allah çekmeyeceğimiz dertler vermesin![]()
Hadi bakalım allah güzel sonuçlar almamızı nasip etsinDün birşeyim yoktu bugün arada kasığıma iğne giriyor gibi o kadar yani![]()
Teşekkür ederim canım amin inşallahMaşallahcanım tebrik ederim sağlıcakla gelsinler inşallah Rabbim diğerini de sana bağışlasın inşallah kardeşini yakalar Allah’ın izniyle yeter ki nasibi olsun önünde hiçbirşey duramaz sağlıcakla büyüsünler sağlıcakla gelsinler inşallah canım benim
![]()
Aydın Tolga atakul canım daha önce çatlatma iğnesi aşılama işlemleri oldu tutmadı o yüzden 2 tane çift istedim doktor beyde uygun buldu 5.gün embriyosu koyarsak tek 3.gün koyarsak çift yapalım o zaman dedi bizde 3.günleri uygun gördükakbs canım sen nerde tedavi görmüştün benim de ilk denemem olacak da; çift transfer neye göre yaptılar sana? Genelde 3 denemeden sonra çift yapıyorlarmış ya ondan dedim?
Beta kaç çıktıBen tek embriyo taze transfer olmuştum. 5. Gün erken gebelikte çıktı, 6. Gün kan vermiştim. Gebeliğim sonlandı malesef ama çıkmıştı yani o günlerde![]()
Zararı yoktur OzmnCanım ben karadut direk aldım komposto yaptım içiyorum
Oh içeyim ozmn valla bi kaşıkEvet canım benim içebilirsin hem bağışıklık sistemine hem de demir eksikliğine çok iyi geliyor zararı yok hatta faydası var şifa olsun inşallah![]()
Yok canım chatGpt sordum faydalı ama dozu kaçırmayacaksın bir bardak her gün diye yazmış, oda şeker açısından dengede tut diye fazla içme demişZararı yoktur Ozmn
Ben bi kaşık bardağa koyarım üzerinde su koyarımYok canım chatGpt sordum faydalı ama dozu kaçırmayacaksın bir bardak her gün diye yazmış, oda şeker açısından dengede tut diye fazla içme demiş
Tüm tuşlara basıyoruzBen bi kaşık bardağa koyarım üzerinde su koyarım
Bilmiyorum erken olabilir ama merak ettim hafıften gölge gibi çıktı bakalim hayırlısıÖncelikle transferiniz hayirli olsun rabbim pozitif sonuç almanizi nasip etsintransfer gününü saymiyoruz demisti dün doktorum. Sizinki aslinda suan 4. Gün oluyor. Size transfer edilen embriyo 5. Gün embriyosu ise erken sonuç alınıyor da 3. Gün embriyosu biraz daha geç aliniyor. erken gibi geldi bana ama siz bilirsiniz.