- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.561
Daha önce yaptıklarımda çok silik çıkmıştı ve koyulaşma olmamıştı, kimyasal ile sonuçlandı o yüzden bu kadar tedirginim.Silik çıkınca mı kimyasal oluyor peki neden öyle düşünüyorsunuz inşaallah öyle olmaz içinizi ferah tutun
Amin inşallah. Ben 3. günü başladim adetim kesildi bir de hafif mide bulantısı var iğnelerden mi bilmiyorum. Sizde böyle bı şey var mıAramıza hoş geldin ben de pazartesi başladım gonalf 900 her gün 300 vuruyorum bir de tarlusal verdi başka bir iğne kullanmıyorum ben inşallah bunca emek ve zahmete değer sonuçlar alırız hayırlısı olsun
Hayırlı olsun. Bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah. Transfer ağrılı bir işlem mi? Bazıları uyutuldugunu söylüyor bazıları ağrısız olduğunu söylüyor daGüzel geçti çok şükür. O an çok heyecanlıydım titriyordum. Sonda ekrana baktığımda bebişleri orada görünce çok duygulandım çok güzel bir duyguymuş. 7. Gün erken gebelik yaparım büyük ihtimal
Hayır çok jokey bir işlem hiç merak etmeyin. Muayeneden farksiz hatta daha bile kısa sürüyor. Çok mucizevi bir andi benceHayırlı olsun. Bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah. Transfer ağrılı bir işlem mi? Bazıları uyutuldugunu söylüyor bazıları ağrısız olduğunu söylüyor da
Vallaha o kadarını bilmiyorum ama şampuan değiştirene denk gelmedim hiç etrafımdaBen kafayı yiyorum galiba benim şampuan keratinliydi diye korkttum galiba dalinle yıkanıodum saçım koptu kopacak
Ben net bir şey göremedim yada gözlerim bozukGünaydın kızlar transfer için adeti bekliyorum. Normalde doktorum korunamamı söylemişti ama 29ve30 martta kaçak oldu o günlerde ve birkaç gün sonrasında yumurtlama gibi şefaf akıntım oldu. İçime bir kurt düştü dün ve bugün test yaptım. Dün iki tane yaptım ama hiçbir şey çıkmadı bugünkü de sanki bir şeyler var gibi gölge gibi. Umutlanmıyorum öylesine yaptım. Buraya yükleyince kalite düşüyor biraz oyüzde foto ile oynadım. Gözle daha iyi görünüyor
Eki Görüntüle 3574114 Eki Görüntüle 3574115
Ayy Allah razı olsun kuzum unutmaa biziiAllahın izniyle inşAllah tüm dualarım sizinle yemin ederim ondan birazda burdan kopamıorum çok yazamasmda okuyorum merak ederim haberlernzi alıyorum..Allah şahit hep dualarımdasınız
Kötüyü düşünmüyoruzKızlar lütfen hep böyle pozitif olalim evrene potizifler gönderelim
Canım nasılsın? Kan testi verdin mi bugün?Teşekkür ederim canım henüz kan testi yapmadım ama yaptığım tüm idrar testleri negatif çok üzgünüm
Sizdeki enerjinin birazını yollayın buraya doğru kızlar yaKötüyü düşünmüyoruzİyiyi düşünüyoruz iyi oluyo Allahın izniyle inşallah
Benim 2.denemem. İlkinde boş gebelik oluştu.. bnmm progrstan dex göbekten her gün, seninki muhtemelen ğrogestan 50mg dır. Bnmki 25mglık olan göbek, onda sorun yok da kan sulandırıcı oksapar her gün o morartıyoİlk denemem canım ya senin? Ben de progestani kalcadan oluyorum 3 günde bir cok fena kalcam ağrıyor hareketimi kısıtlıyor
Ayy kuzum ya hemen paylaşayım yarısınıSizdeki enerjinin birazını yollayın buraya doğru kızlar ya
Offff evet ya morluk sertliğinden yağ tabakası kalmadıOpu ignelerinde bir sey yokmus ki bacimBende de kan sulandirici eklenene kadar her şey iyiydi. Yani morarma geçtim sertlestigi için yapacak yer azaldı iyice yeni bir göbek lazim
Kızlar aramızda panik ataklı insanlar olabilir misal ben korkutmayalm kızlarımızıOffff evet ya morluk sertliğinden yağ tabakası kalmadıkoldan yapanlar varmış kolun o yağlı kısmı varya altta bıngıl bıngıl olan inşallah oralara kalmayız
O kadar güzel olur kiAyy kuzum ya hemen paylaşayım yarısını
Gördüm şimdi, çok hafif görünüyor ama testi tekrarladığınızda inşallah koyulaşırBenim de gitti bu arada Burdan atamadım fotoğrafı nedense olmadı mesaj olarak attım bakar mısın
Kız geçen transferim yerini atlamışım okurken başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya bu sefer sandım Allah iyiliğini versinKızlar geçen transferimde 6.günden sonra test yapmaya başlamıştım en son 9.günde test yaptım ve 10.gün kan testi verdim betam 8 küsür çıktı kimyasal dedi doktorum. Belki fikir verir sizeAma kötüsünü düşünmeyin inşallah tutunuyor minik bebişlerimiz
Sağol canımm benim Allah razı olsun rabbim hepimize bu güzel haberi almayı kese görmeyi kalp atışları duymayı nasip etsin inşallahCanimmmm çok sevindim çok tebrik ediyorum sabah sabah aldığım en güzel haber buRabbim keseyi görmeyi de kalp atimini duymayi da veeee kucağına almayı da nasip etsin inşallah bize de dua et güzel hamişim
Sağol canım benim Allah razı olsunYaaa çok iyi gözümüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?