Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aramıza hoş geldin ben de pazartesi başladım gonalf 900 her gün 300 vuruyorum bir de tarlusal verdi başka bir iğne kullanmıyorum ben inşallah bunca emek ve zahmete değer sonuçlar alırız hayırlısı olsun
Amin inşallah. Ben 3. günü başladim adetim kesildi bir de hafif mide bulantısı var iğnelerden mi bilmiyorum. Sizde böyle bı şey var mı

Hayırlı olsun. Bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah. Transfer ağrılı bir işlem mi? Bazıları uyutuldugunu söylüyor bazıları ağrısız olduğunu söylüyor da

Hayırlı olsun. Bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah. Transfer ağrılı bir işlem mi? Bazıları uyutuldugunu söylüyor bazıları ağrısız olduğunu söylüyor da
Hayır çok jokey bir işlem hiç merak etmeyin. Muayeneden farksiz hatta daha bile kısa sürüyor. Çok mucizevi bir andi bence

Ben net bir şey göremedim yada gözlerim bozuk
İlk fotoğrafta göremedim
İkincide de gölgeleme mi koruma çizgisimi yada gebelik çizgisimi seçemiyorum açıkcası

Kızlar geçen transferimde 6.günden sonra test yapmaya başlamıştım en son 9.günde test yaptım ve 10.gün kan testi verdim betam 8 küsür çıktı kimyasal dedi doktorum. Belki fikir verir size Ama kötüsünü düşünmeyin inşallah tutunuyor minik bebişlerimiz

Eklentiler

• IMG_7510.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 38
İlk denemem canım ya senin? Ben de progestani kalcadan oluyorum 3 günde bir cok fena kalcam ağrıyor hareketimi kısıtlıyor
Benim 2.denemem. İlkinde boş gebelik oluştu.. bnmm progrstan dex göbekten her gün, seninki muhtemelen ğrogestan 50mg dır. Bnmki 25mglık olan göbek, onda sorun yok da kan sulandırıcı oksapar her gün o morartıyo

Opu ignelerinde bir sey yokmus ki bacimBende de kan sulandirici eklenene kadar her şey iyiydi. Yani morarma geçtim sertlestigi için yapacak yer azaldı iyice yeni bir göbek lazim
Offff evet ya morluk sertliğinden yağ tabakası kalmadı koldan yapanlar varmış kolun o yağlı kısmı varya altta bıngıl bıngıl olan inşallah oralara kalmayız

Kız geçen transferim yerini atlamışım okurken başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya bu sefer sandım Allah iyiliğini versin huh

Canimmmm çok sevindim çok tebrik ediyorum sabah sabah aldığım en güzel haber bu Rabbim keseyi görmeyi de kalp atimini duymayi da veeee kucağına almayı da nasip etsin inşallah bize de dua et güzel hamişim
Sağol canımm benim Allah razı olsun rabbim hepimize bu güzel haberi almayı kese görmeyi kalp atışları duymayı nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah

Yaaa çok iyi gözümüz aydın
Sağol canım benim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…