Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar klinikten aradılar yarın sabah 8 de orda olucam, anestezili olacağı için sabaha karşı 5 den sonra yeme içme yok. Ağızdan alinan ilaclar haric fitil ve iğne yasak değil. Transfer öncesi intralipid serum ve sonrasinda Allah izin verirse de öğlen 1 de transferim var 😊 şimdiden heyecan bastı 🥰🥰🥰
Başarılar canım inşallah transferin çok güzel geçer ve her şey gönlünce olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Çok sevindim 🥹 senin adına inşallah sonun da mucizene kavuşmak dileğiyle Rabbim nasip etsin inşallah canım 🤲❤️ test günün ne zaman ?
Çok teşekkür ederimm, 20 si aslında ama pazara denk geliyor diye 21 inde gel dediler. Ben bi özelde veririm o gün dedim tamam dediler😂 o hafta cuma veya cumartesiden önce test yapmamaliyim diye eşime aldığım testleri kaldirttirdim😂

Çok teşekkür ederimm, 20 si aslında ama pazara denk geliyor diye 21 inde gel dediler. Ben bi özelde veririm o gün dedim tamam dediler😂 o hafta cuma veya cumartesiden önce test yapmamaliyim diye eşime aldığım testleri kaldirttirdim😂

En iyisini yaptın test yapmamak daha iyi aslında bende hiç yapmamıştım kan da hep sonuçları öğrendim strese girmeye gerek yok inşallah minnoşlar bugünden itibaren tutunmaya başlarlar Allah’ın izniyle Amin 🤲👼👼💕

Bir de enox başladık bugün ama çok kanadı ve acıdı yaptıktan sonra. Havasını da almıştık. Acaba yanlış bir şey mi yaptım neden böyle oldu ki ?🥲

Bir de enox başladık bugün ama çok kanadı ve acıdı yaptıktan sonra. Havasını da almıştık. Acaba yanlış bir şey mi yaptım neden böyle oldu ki ?🥲
Damar üstüne denk gelmiş olabilir bendede oluyor bazen 😌 ama genelde kan sulandırıcılar hafif acılı oluyormuş, ben hiç kullanmadım ama öyle okudum

Damar üstüne denk gelmiş olabilir bendede oluyor bazen 😌 ama genelde kan sulandırıcılar hafif acılı oluyormuş, ben hiç kullanmadım ama öyle okudum
Bende ilk defa böyle olunca bi tırstım. Yani zor soktum gibi oldu zaten oradan anlamam lazimmis😂😂 bi de kendimi teselli ediyorum bunu her gün olanlar var kendine gel biz neler neler başardık diye 😂😂

Bende ilk defa böyle olunca bi tırstım. Yani zor soktum gibi oldu zaten oradan anlamam lazimmis😂😂 bi de kendimi teselli ediyorum bunu her gün olanlar var kendine gel biz neler neler başardık diye 😂😂

Ayy 😬 okuyunca içim geçti ya Allah yardımcın olsun şifa olsun inşallah canım 🤲🫶🏻

Bende oksapar yapıyorum iğneyi vururken bile ağrıtıyor bide nokta şeklinde morarıyor bazen 1-2 damla kanıyor ama öyle çok kanadığı olmadı canım bende

Back
X