- 31 Ocak 2025
- 364
- 470
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.721
Canım doktorun en iyisini bilir bence en tecrübelisi o aramızdaMerhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Doktor aradı transfere gidiyorum sadece 2 tane embriyo kalmışne olur benim için dua edin sizce 2 sini de transfer yapsak mı yoksa birini dondursak mı? Ben iki tane istiyorum da, doktor birini dondurursak şans daha yüksek olur dedi bilemiyorum ki Bu arada opu pazartesi olmuştum.
Aynı durum ama umarım o folikülün içi doludur. E2 ve Fsh kaç çıktı ?Benim de bugün adetin ikinci günü kontrolüm vardı tek folikül varmış. Onu baskılamak için estrofem verdi. Küçülürse diğerleriyle beraber büyüsün diye iğnelere başlayacak. Benim de amh 0.4-0.8 çıkıyor
InsAllah canım benim sana daCanım doktorun en iyisini bilir bence en tecrübelisi o aramızdaAma bende 2 tane istedim. Sebebini gidince sor aklına yatmazsa 2 istersin yinee. İnşallah en yakın zamanda tutunur bebişin sana
Bir önceki reglide e2 129, fsh 4,6 çıktı. Sanırım biz diğer döngüyü beklicez gibi duruyorAynı durum ama umarım o folikülün içi doludur. E2 ve Fsh kaç çıktı ?
KiWu nun Notfall numarasını buldum, aradım pazartesi hem dördüncü gün bu panikletti. Bana telefonda evet pazartesi arayacağız dedi burun spreyini almaya devam edin dedi . Bundan sebep burun spreyini alıyorsunuz ihmal etmeyin dedi. Bir bilseler nasıl meraklıyım iğneye başlamayaBugün adet olduğunda telefon açtın mı normalde ilk gün arıyorsun onlar sana termin veriyorlar ne zaman hangi saat de ignelerini vuracaksın
Değerlerin iyi aslında ama doktorun daha iyi bilir. Ben ne dediyse yaptım valla o benden daha çok üzüldü. Elimi sımsıkı tuttu üzülme başarcaz dediBir önceki reglide e2 129, fsh 4,6 çıktı. Sanırım biz diğer döngüyü beklicez gibi duruyor
Kıyamam sana kocaman sarılıyorumDeğerlerin iyi aslında ama doktorun daha iyi bilir. Ben ne dediyse yaptım valla o benden daha çok üzüldü. Elimi sımsıkı tuttu üzülme başarcaz dedi2 ay dinlencem artık bu sürede hem zayıflarım hem kafamı dinlemiş olurum.
Ya o pek öyle olmuyoRabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versinrabbim 2 pozitifi de göstersin inşallah bende yakinlarima söylemedim sonra olumsuz olursa kimsenin teselli etmesine bile dayanamam diye ama iyi sonuç alirsamda 12. Haftaya kadar söylemem diye düşünüyorum bilmiyorum o günleri bi görelim de inşallah benim bugün kontrolüm vardi. Herşey normal son kontrolüm ayin 3 de yine Herşey yolunda giderse 9 nisan da transfer kismetse
Yeni gördüm mesajınızı. Teşekkür ederim evet tekrarladım iki gün arayla 108 ve 238 olarak yükseldi. 10 gün sonra kese görmeğe gidicem inşallah
Ya yaşım 40 anneden dolayı erken menopoz riski de var. Ablamlarda da aynı olay olmuştu. Bide benim miyomlar çok büyüktü uzun süre de benle kalmış evlendikten sonra farkettik. Onlarda yumurta baskılıyormuş. ameliyatla aldık ama tabi en büyük etken anneden gelen genetik.Kıyamam sana kocaman sarılıyorumamh düşüklüğünün sebebi ne peki? Benim çikolata kistlerim var
Canım çok üzüldümKızlar çıktım opudan. Maalesef tek olan folikülde boş çıktı içinde yumurta yok. O kadar ağladım ki hala da ağlıyorum sanki içimi tamamen boşalttılar(( 2 ay sonra tekrar bakalım dedi. Rabbim şuan tedavisi devam eden arkadaşlara yardım etsin. Kimseyi umutsuz bırakmasın. Sizi uzaktan takip ediyor olcam. Çok benimsedim sizleri merak ederim. İnşallah güzel haberlerinizi alırım. Kendinize çok iyi bakın
Canım transferin hayırlı olsun inşAllah şimdiden.Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Doktor aradı transfere gidiyorum sadece 2 tane embriyo kalmışne olur benim için dua edin sizce 2 sini de transfer yapsak mı yoksa birini dondursak mı? Ben iki tane istiyorum da, doktor birini dondurursak şans daha yüksek olur dedi bilemiyorum ki Bu arada opu pazartesi olmuştum.
Emin değilim ama sanırım satın alma sucuklarda içinde ne olduğu bilinmediği için yasak, yani yenilmemesi daha sağlıklı.Kızlar bişi sorucam Sucuk bizim kendi kurbandan danadan yapıldı onu kızartmayıp kaynatsam yağı baharatı çıkıyor öyle sorun olmazmı
Saol canım. Tam konuşmadık ama regl olunca gel ilaca da başlayabiliriz dedi. Kafanı topla öyle gel şuan bişey konuşmayalım dedi.Canım çok üzüldümağla içini boşalt sakın ama sakın içine atma.
İki ay tekrar rahim dinlendirmemi veya bu iki ay ilaç mı kullanacaksın?
InsAllah canım benim sana dasanki adet olucakmisim gibi daha varmadık da inşallah da adet olmam hastane bize 2saat uzaklıkta
MaşallahHanımlar ben bugün muayenede keseyi gördüm çok şükür
Çok duygulandım ve tutamadım kendimi
Doktorum her şey çok iyi içi de dolu gibi ama 2hafta sonra net bir şey diyeceğim dedi
Ultrason fotoğrafı ve videosu verdiler ve gerçekten minicik bir mucize gözüküyor içinde
Allahım her kese her isteyene nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?