- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.701
Canım benim dualarım seninle altın yumurtan altın embriyo olacak Allah izniyleKızlar yarın tek altın yumurtam alınacak :) inşallah altın yumurtadır. Benim doktor hep öyle dedi bakalım. Sabah 9da olcak. Hepinizden dua bekliyorum
Aslında en son gittiğimde reçeteleri yazdılar ve aramami söylediler. Bugün öglen oldum. Aradım direk ve tlfnlara bakan kişi pazartesi arayacağız o vakte kadar burun spreyini alın dedi. Ben de geç olmuyor mu dedim hayır pazartesi 3.gün dedi zaten o 3. gün Akşam iğneyi yapacaksiniz bir ihtimal dedi. Korktum bişey mi var dedim. Hayır dedi ödemeyi yapmışsınız vs. gibi biseyler söyledi. Bir de 0.4 demişlerdi, bugün tlfna çıkan sekreter tam 4 değil dedi. Isteo vakitten sonra umudum kırıldı az gibi Şimdi iyice panikledim gibi.
Canım duamdasiniz. hem madden hem manevi yorucu bir sürec ama inanıyorum ki inşallah o güç o kuvveti de verecek Allah hepimize. Aslında ilk Türkiye'de baktım ordada fiyatlar uçmuş. Burada daha mantıklı geldi. Işime evime yakın diye burda yaptırıyorum. Kedimin yavrusu var o sanki hasta ona bakıyorum ondan geç yazıyorum.
Duamdasin canım inşallah müjdeli haberler olsun
Merhaba canım, umarım işinize yarar ultrasonum
Amin inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin çok zor bir süreç benim 2. Denememdi 10 yıllık bir mucizem dilerim Allah'tan sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin inşallahAmin darısı bizlerin başına inşallah Maşallahcanım çok sevindim hamdolsun inşallah dilerim sağlıcakla büyüsün gelsin minik mucize
Tek yumurtayla devam etmemesinin sebebi nedir peki?Kızlar günaydın. Doktordan çıktım şimdi haberler kötü. Yumurtamın biri çok büyümüş 14 mm diğerleri de çok küçük kalmış. Doktor estrofem verdi bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Yumurtayı küçültebilirsek iğne tedavisine başlayacak. Küçültemezsek diğer adete kalacak. Tek yumurtayla devam etmek istemiyor. Başına böyle bişey gelen var mı çok moralim bozuldumayala katar
Daha iyi bi ay olabilir dedi kuzum bilmiyorum cumartesi tekrar gidicemTek yumurtayla devam etmemesinin sebebi nedir peki?
Belki o hayırlı sonuçlar elde ettirecek veya ne bileyim başka bir çözüm vs
Kuzum amh düşüklüğün mü var?Kızlar çıktım opudan. Maalesef tek olan folikülde boş çıktı içinde yumurta yok. O kadar ağladım ki hala da ağlıyorum sanki içimi tamamen boşalttılar(( 2 ay sonra tekrar bakalım dedi. Rabbim şuan tedavisi devam eden arkadaşlara yardım etsin. Kimseyi umutsuz bırakmasın. Sizi uzaktan takip ediyor olcam. Çok benimsedim sizleri merak ederim. İnşallah güzel haberlerinizi alırım. Kendinize çok iyi bakın
Evet 0.6dı bi ara sonra 0,3lere düştü. Tek folikül vardı zaten onunda içi boş çıktı. Adet sayısı çok az onlarında içi boş çıktı maalesef. İki ay dinlenme sonrası Allah Kerim.Kuzum amh düşüklüğün mü var?
Amin canım, inşaALLAH sıradaki bekleyenlere nasip etsin RABBİM bian önce aminnOy oy maşallahsübhanallah artık büyümüşler Rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıcakla gelsinler minik kuşlar
Benim de bugün adetin ikinci günü kontrolüm vardı tek folikül varmış. Onu baskılamak için estrofem verdi. Küçülürse diğerleriyle beraber büyüsün diye iğnelere başlayacak. Benim de amh 0.4-0.8 çıkıyorEvet 0.6dı bi ara sonra 0,3lere düştü. Tek folikül vardı zaten onunda içi boş çıktı. Adet sayısı çok az onlarında içi boş çıktı maalesef. İki ay dinlenme sonrası Allah Kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?