- 26 Mayıs 2022
- 233
- 117
- 33
- 24
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.581
Ya sizce diğeri gelişimi kötü gbimi biri 12 diğeri 5.8 baya fark var gbiİkiz gebelerimiz bu soru size![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sizce diğeri gelişimi kötü gbimi biri 12 diğeri 5.8 baya fark var gbiİkiz gebelerimiz bu soru size![]()
Görselinide attım bu arada bakarmısınızİkiz gebelerimiz bu soru size![]()
İşte ikiz mi bilmediğim için ikiz gebelerimize yönlendirdim onlar yardımcı olurlar ben ikizle ilgili hicbir bilgim yokİkizmi sizce doktorum bişey söylemedi
Kim yardımcı olacak tam anlayamadımİşte ikiz mi bilmediğim için ikiz gebelerimize yönlendirdim onlar yardımcı olurlar ben ikizle ilgili hicbir bilgim yok![]()
Topigimizde ikiz gebelerimiz var da onlara dedimKim yardımcı olacak tam anlayamadım
İnşallah güzel haberini alıcaz ben bu transferimi ailem dışında yakın arkadaşlarımla bile paylaşmadım olumlu olursa güzel haberi veririm kimseye bişeyler söylemek anlatmak istemiyorum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim ilk denemem tutmamıştı dünya başıma yıkıldı o dönem,sonra dondurulmuş embriyolarımla 2. Denemeye karar verdim ama o karar tedirgindim ki çünkü o negatifi görmek insanı mahvediyordu şükürler olsun ki kızım bana tutunmuş ona kavuştum. Aslında şuan öncekine göre daha iyiyim çünkü Allah’a şükür bir evladım var diyorum. İnşallah sende o pozitifi görüceksin transferin ne zamanEn baştan en sonuna o kadar katılıyorum ki bu söylediğine kim olursa olsun bizimle ayni şeyi yaşayandan başkası bizi anlamıyor. Ve her sorana da tek tek en baştan anlatmak anlayış beklemek yoruyor insanı. Daha bugün dedim. Ben kasımdan beri 3 defa opu oldum. 2 ay dinlenme derken nisanda transfer olucam. Maddi manevi yoruldum. Hele bedenim çok yorgun. Artik yoruldum transfer olup dinlenmek ve olumlu sonuç görmek istiyorum nolur diye de dua ettim. Ama anlayan var mi yok. Buraya bi girdim stresimden yorgunluğumdan eser yok. Hayir buranin enerjisinden her pozitif duyduğumda mendil verseler halaya kalkicam o dereceyim.ya stresten kafayi yiyorum, ya burasi muhteşem bir yer
![]()
Görselinide attım bu arada bakarmısınız
Her ay yumurta takibi yapan sayfalarda daha çok stres oluyordum :) çünkü ovu takip et sonra yok oldu mu olmadı mı ? Sonra tuttu mu ? Regl belirtilerini bile hamile olarak alıyoruz. Tüp bebeğe karar verdiğimde daha bi relax oldum :) tamam burda da bekleme süresi var ama adım adım görüyorsun gözlerinle. Ve ona göre umutlanıyorsun. Keşke şak diye hamile kalsaydık ama nasip kısmet :)
AminKızlar nerdeyse 1 ayı devirdik burada mart ayında üzülenlerde oldu sevinenlerde dilerim negatif sonuç alanlar bir daha ki süreçlerinde hepsi sağlıklı şekilde pozitifleri görürler inşallah
Darısı bizlere olsun inşallah dilerim Nisan ayı biz bekleyenler için güzel hayırlı bol pozitifli bir ay olsun dilerim rekor kırabiliriz Rabbim bu yolda mücadele eden tüm anne adaylarımızın kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah![]()
Vallaha bilemiyorum canım, ne desem yalan olur.Geçmiş olsun canımbende çürük yokta geçenlerde ayni senin gibi kendiliğinden bir agridi ama ağzımı açamıyorum. Gittim diştasın oluşmuş ilaclardan olabilir dedi temizlendi. Kontrole gel tekrarlarsa cekeriz dedi sonradan sıkıntı yaşatmasın diye. Bugün de ağrı yoksa gerek yok dedi ama sonrası icin korkmaya başladım
sence bir problem yaratir mi ?
Bende adetin 8.günü başlamış oldum canım 3 günlük verdi baya yaktı ama gonal f gibi değilmişAleyküm selam canım bende bir kutu Menogon bugün bitirdim yarın ikinci kutuya geçiyorum pazar günü sabah yani reglin 7. Günü cetrotide başlıyorum Opu tarihi belli olana kadar iki adet yapacağım fazla acıtmıyor o da aynı gonal f gibi![]()
Aynen dediğin gibi en son çatlatma iğnesi dedi. Bulamayabilirsin şimdiden al dedi doktorum hepsini almış oldum. İstanbul’da Şişli memorial karşısındaki eczanede vardı ovitrelle falan. Cetrocide yaptım baya yaktı hiç gonal f gibi değilmişCanim tedavinin ilk aşaması ganol f ile yumartalari büyütmek sona yaklaştıkça büyük yumurtalar, küçükler büyüyene kadar catlamasin diye cetrotide catlama önleyici olarak veriliyor. Hepsi de toplama ölçüsüne gelince de en son ovitrelle catlatma ignesi veriliyor. Yani tedavin olmasi gerektiği gibi ilerliyor korkma. Açıkçası iki ay önce olduğum icin bu igneleri hangisi acitiyordu yada acitiyormuydu bilmiyorum![]()
Bende adetin 8.günü başlamış oldum canım 3 günlük verdi baya yaktı ama gonal f gibi değilmiş
İnşallah hepimizin embriyoları sıkı sıkı tutunurBenim de yarın umarım çok güzel geçer![]()
Şöyle kızlar acaba varmıdır
Kızlar size sorum var bugün 5 haftalık olduğunu öğrendim fakat pek bilgi verilmedi çift embriyo verildi ultrasyonda 2 gs yazısı var ölçüsü acaba ikiz olasılığı varmı bir 12.00 mm diğeri 5.8 ama doktor ikiz demedi net konuşmadı 2 hafta sonra belli olur dedi acaba beni ümitlendirmemek içinmi söylemedi çünkü araştırdım çoğu insanların ultrasyon resiminde 1 gs yazısı oluyor
Umarım daha fazla iğne vermezBenim ki 7 günlükevet iğne ucu daha uzun birde diğer hormon iğnesine göre yakıyor birazcık daha cetrotide iyi birde orgalutran diye bir marka var o hazır iğne sen onu yap o varya 10 dk yakıyor
![]()
Umarım daha fazla iğne vermez![]()