• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

En baştan en sonuna o kadar katılıyorum ki bu söylediğine kim olursa olsun bizimle ayni şeyi yaşayandan başkası bizi anlamıyor. Ve her sorana da tek tek en baştan anlatmak anlayış beklemek yoruyor insanı. Daha bugün dedim. Ben kasımdan beri 3 defa opu oldum. 2 ay dinlenme derken nisanda transfer olucam. Maddi manevi yoruldum. Hele bedenim çok yorgun. Artik yoruldum transfer olup dinlenmek ve olumlu sonuç görmek istiyorum nolur diye de dua ettim. Ama anlayan var mi yok. Buraya bi girdim stresimden yorgunluğumdan eser yok. Hayir buranin enerjisinden her pozitif duyduğumda mendil verseler halaya kalkicam o dereceyim. 🤣🤣🤣 ya stresten kafayi yiyorum, ya burasi muhteşem bir yer 🤭🤭🤭🤭
İnşallah güzel haberini alıcaz ben bu transferimi ailem dışında yakın arkadaşlarımla bile paylaşmadım olumlu olursa güzel haberi veririm kimseye bişeyler söylemek anlatmak istemiyorum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim ilk denemem tutmamıştı dünya başıma yıkıldı o dönem,sonra dondurulmuş embriyolarımla 2. Denemeye karar verdim ama o karar tedirgindim ki çünkü o negatifi görmek insanı mahvediyordu şükürler olsun ki kızım bana tutunmuş ona kavuştum. Aslında şuan öncekine göre daha iyiyim çünkü Allah’a şükür bir evladım var diyorum. İnşallah sende o pozitifi görüceksin transferin ne zaman

Görselinide attım bu arada bakarmısınız

İkiz olabilir 🤔 keseyi gördünüz mü tek kese mi göründü yoksa şüphelendi mi doktor arkadan gelmesi önemli değil ikizlerin çoğu biri ya bir haftaya ya iki hafta önde gider yada arkadan gelir önemli olan sağlıcakla vaktinde zamanında gelmeleri 🤲❤️

Her ay yumurta takibi yapan sayfalarda daha çok stres oluyordum :) çünkü ovu takip et sonra yok oldu mu olmadı mı ? Sonra tuttu mu ? Regl belirtilerini bile hamile olarak alıyoruz. Tüp bebeğe karar verdiğimde daha bi relax oldum :) tamam burda da bekleme süresi var ama adım adım görüyorsun gözlerinle. Ve ona göre umutlanıyorsun. Keşke şak diye hamile kalsaydık ama nasip kısmet :)

Her ay yumurta takibi yapan sayfalarda daha çok stres oluyordum :) çünkü ovu takip et sonra yok oldu mu olmadı mı ? Sonra tuttu mu ? Regl belirtilerini bile hamile olarak alıyoruz. Tüp bebeğe karar verdiğimde daha bi relax oldum :) tamam burda da bekleme süresi var ama adım adım görüyorsun gözlerinle. Ve ona göre umutlanıyorsun. Keşke şak diye hamile kalsaydık ama nasip kısmet :)

Aynen öyle bize hasret oldu şak diye hamile kalmak 🥺🫣 tüp bebekte çünkü olma ihtimali var ondan rahat oluyorsun normale göre ne diyelim inşallah bize de hayırlısıyla nasip olsun inşallah 🤲👼🥰

Kızlar nerdeyse 1 ayı devirdik burada mart ayında üzülenlerde oldu sevinenlerde dilerim negatif sonuç alanlar bir daha ki süreçlerinde hepsi sağlıklı şekilde pozitifleri görürler inşallah 🤲🥲
Darısı bizlere olsun inşallah dilerim Nisan ayı biz bekleyenler için güzel hayırlı bol pozitifli bir ay olsun dilerim rekor kırabiliriz Rabbim bu yolda mücadele eden tüm anne adaylarımızın kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah 🤲🥹❤️👼👼
Amin 🙏🙏

Geçmiş olsun canım 😰 bende çürük yokta geçenlerde ayni senin gibi kendiliğinden bir agridi ama ağzımı açamıyorum. Gittim diştasın oluşmuş ilaclardan olabilir dedi temizlendi. Kontrole gel tekrarlarsa cekeriz dedi sonradan sıkıntı yaşatmasın diye. Bugün de ağrı yoksa gerek yok dedi ama sonrası icin korkmaya başladım 😰😰 sence bir problem yaratir mi ?
Vallaha bilemiyorum canım, ne desem yalan olur.
Okuduğum kadarıyla dişte sorun yoksa bile bu hamilelik hormonları diş ağrısı yarata bilirmiş ama öyle fazla değil
Hafif hafif yoklayıp sonra sakinleşe bilirmiş.
Ben diş doktoruma dedim, beklesek nasıl olur diye o uyuşması için ilacı almak istemedim regl geciktirmesin diye, daha büyük problem yaşarsın normal gün olsa belki bir yıl dayanırsın ama hamilelikte hormonlar değiştiği için belki ilk aylarda daha çok ağrın olacak dedi.
Yani eğer ki doktorun gerek yok diyorsa dursun

Aleyküm selam canım bende bir kutu Menogon bugün bitirdim yarın ikinci kutuya geçiyorum pazar günü sabah yani reglin 7. Günü cetrotide başlıyorum Opu tarihi belli olana kadar iki adet yapacağım fazla acıtmıyor o da aynı gonal f gibi 🫣
Bende adetin 8.günü başlamış oldum canım 3 günlük verdi baya yaktı ama gonal f gibi değilmiş

Canim tedavinin ilk aşaması ganol f ile yumartalari büyütmek sona yaklaştıkça büyük yumurtalar, küçükler büyüyene kadar catlamasin diye cetrotide catlama önleyici olarak veriliyor. Hepsi de toplama ölçüsüne gelince de en son ovitrelle catlatma ignesi veriliyor. Yani tedavin olmasi gerektiği gibi ilerliyor korkma. Açıkçası iki ay önce olduğum icin bu igneleri hangisi acitiyordu yada acitiyormuydu bilmiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Aynen dediğin gibi en son çatlatma iğnesi dedi. Bulamayabilirsin şimdiden al dedi doktorum hepsini almış oldum. İstanbul’da Şişli memorial karşısındaki eczanede vardı ovitrelle falan. Cetrocide yaptım baya yaktı hiç gonal f gibi değilmiş

Bende adetin 8.günü başlamış oldum canım 3 günlük verdi baya yaktı ama gonal f gibi değilmiş

Benim ki 7 günlük 🥺 evet iğne ucu daha uzun birde diğer hormon iğnesine göre yakıyor birazcık daha cetrotide iyi birde orgalutran diye bir marka var o hazır iğne sen onu yap o varya 10 dk yakıyor 🫣

Şöyle kızlar acaba varmıdır

Kızlar size sorum var bugün 5 haftalık olduğunu öğrendim fakat pek bilgi verilmedi çift embriyo verildi ultrasyonda 2 gs yazısı var ölçüsü acaba ikiz olasılığı varmı bir 12.00 mm diğeri 5.8 ama doktor ikiz demedi net konuşmadı 2 hafta sonra belli olur dedi acaba beni ümitlendirmemek içinmi söylemedi çünkü araştırdım çoğu insanların ultrasyon resiminde 1 gs yazısı oluyor
merve fidan merve fidan fsnckr fsnckr GulizAli GulizAli
Sizin ultrason fotoğraflarınız nasıldı? Yardımcı ola bilirmisiniz?

Umarım daha fazla iğne vermez :(

Amin canım sana yine üç günlük vermiş ben tam 7 gün kullanıcam ondan sonra artık Opu tarihi verilecek en son ovitrelle benim doktor allahtan doğal gebelik yapıyor sana çok ilaç yüklemiyor sadece Progesteron fitil yazıyor 🤲❤️

Seninde böyle değil mi toz ve sıvı ayrı karıştırıyorsun bak iğne ucu uzun hormonu iğnelerine göre 🙄

Eklentiler

• IMG_7403.webp
    IMG_7403.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 23
Back
X