Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay evet bu çok acıttı. Zaten iğnelerimi
Eşim vuruyordu töbe billah kendime bişey batıramam:)
Bende bundan çekiniyorum ilk defa bu tedavimde hormon iğnemi kendim vuruyorum ama o çok kolay ucu küçük bu uzun olduğu için yapamam sabahları allahtan eşim evde ona yaptırırım

Kızlar yarın tek altın yumurtam alınacak :) inşallah altın yumurtadır. Benim doktor hep öyle dedi bakalım. Sabah 9da olcak. Hepinizden dua bekliyorum

Bol şanlar diliyorum canım inşallah Altın embriyo olur sonrada annesine sıkı sıkı tutunur pırlanta olur kim bilir sağlıcakla gelsinler inşallah

Allah razı olsun doktorum bile bana bu kadar bilgi vermiyor
Senin ikiz olabilir birisi arkadan geliyor ama önemli değil önemli olan sağlıcakla büyümesi sonradan kardeşini yakalar inşallah ultrason resmini tam atsaydın belki çözerdik buradaki deneyimli bayanlarla beraber hayırlısı olsun çok takma kafana sağlıcakla gelsinler inşallah

İnanın ultrasyon boş hiç birşey yok şaşırdım bende bilen birine attım keseyi zor gördü devlet olunca önemsemiyorlar babacım bizleri

Şöyle varmı ki

Eklentiler

• dc91b18a-7a44-4d72-8bd0-9ac72cb662a4.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…