evet banada bol su iç dedi kansızlığım hamilelikten olmuşş idraradaki bakteri içinde suya katılan toz verdi bi içimlik bide akşam yatarken vajinaya koymak için fitil verdi geçer dedii kan hapınıda bi gün tek bi gün çift iç dediaaaa ne bakterisi yaa...benim idrarımdada likosit çıkmıştı.
ayyyy acaba bebeklere ondan bişey oldu? dr.bana bol su içicen demişti.
sende benimgibi sin kansız banada kan hapı vermişti sabah aç karnına içiyodum.
ayy ne vitaminsiziz yaa...
eeee dr.demedinmi baktari nasıl temizlencek diye?
evet banada bol su iç dedi kansızlığım hamilelikten olmuşş idraradaki bakteri içinde suya katılan toz verdi bi içimlik bide akşam yatarken vajinaya koymak için fitil verdi geçer dedii kan hapınıda bi gün tek bi gün çift iç dedi
ay sorma ya 3 gündür doktora gide gide sersem oldumm salı tekrar gidicemm bide çok ani hareketler yapma bol bol dinlen dedi senin içindeki kıpırtı ne bebiş heyecanımı sardıı bugün şıkmadı yarına kaldı inş.. hafatasonu bol bol çalışırsınızz yumurtlama günün ne zamanyarın haber gelirse hastaneden eşim de hemen dr.la konuşmaya gidicek sonuçlar nasıl diye.
amanınnn eyvahedigeldismile
ay sorma ya 3 gündür doktora gide gide sersem oldumm salı tekrar gidicemm bide çok ani hareketler yapma bol bol dinlen dedi senin içindeki kıpırtı ne bebiş heyecanımı sardıı bugün şıkmadı yarına kaldı inş.. hafatasonu bol bol çalışırsınızz yumurtlama günün ne zaman
hayırlısı cnm eşin niye istersesen ani hareketler yapma canmm genelde ayaklarını uzatıp otur.
bide gerçekten ikizse dahada dikkatli olman lazım...şu salı bigelsede dr.gitsen görülse ne olcak acaba ben senden daha heycanlıyım kızzzzzzzzzzdelikafadulden
hafta sonundan sonra yumurtlama tam 14gün sonra oluyo belkim yetişirim allahın izniyle tabi eşimde isterse bilmiyorumkismile
hayırlısı cnm eşin niye isterse
ben biyandan temizlik yapıyom tatlım,toz aldım şimdi süpürcem.
ps açık ama
aynı ben gibisin bende bir yandan yaptım biyandan pc yi acık bıraktım :1rolleyes:
müzik açtım iş yaptım ohhh bitti ama sositososito
begüm cüm canmm geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?