mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

evet banada bol su iç dedi kansızlığım hamilelikten olmuşş idraradaki bakteri içinde suya katılan toz verdi bi içimlik bide akşam yatarken vajinaya koymak için fitil verdi geçer dedii kan hapınıda bi gün tek bi gün çift iç dedi

evet canmm bol su içmeyi ihmal etme sakın.ayyy fitil haa -tatlicadiarzu-

eeee kadınlar nelere katlanıyo yaaa -tatlicadiarzu- kızz içimde bi heycan var dünden beri allah hayır etsin inşallah. delikafadulden

yarın haber gelirse hastaneden eşim de hemen dr.la konuşmaya gidicek sonuçlar nasıl diye.
amanınnn eyvahedigeldismile

belli olmaz bugünde çıkabilir demişler.
yarencik msj attmış adet olmuş oda.

yarın haber gelirse hastaneden eşim de hemen dr.la konuşmaya gidicek sonuçlar nasıl diye.
amanınnn eyvahedigeldismile
ay sorma ya 3 gündür doktora gide gide sersem oldumm salı tekrar gidicemm bide çok ani hareketler yapma bol bol dinlen dedi senin içindeki kıpırtı ne bebiş heyecanımı sardıı bugün şıkmadı yarına kaldı inş.. hafatasonu bol bol çalışırsınızz yumurtlama günün ne zaman

sen ani hareketler yapma canmm genelde ayaklarını uzatıp otur.
bide gerçekten ikizse dahada dikkatli olman lazım...şu salı bigelsede dr.gitsen görülse ne olcak acaba ben senden daha heycanlıyım kızzzzzzzzzzdelikafadulden

hafta sonundan sonra yumurtlama tam 14gün sonra oluyo belkim yetişirim allahın izniyle tabi eşimde isterse bilmiyorumkismile

hayırlısı cnm eşin niye isterse

ben biyandan temizlik yapıyom tatlım,toz aldım şimdi süpürcem.
ps açık ama

aynı ben gibisin bende bir yandan yaptım biyandan pc yi acık bıraktım :1rolleyes:
müzik açtım iş yaptım ohhh bitti ama sositososito

slm tatlım hoşgeldin kaydirigubbakcemile5 benim daha bitmedi yavaş yavaş yapıyom.

dinlenirkende size bakıyom...
yemek te yapcam işlerim biterse tabi benburda durursam işler hiççç bitmez kaydirigubbakcemile3

ben eniyisi çokıyım kızlar vallah işime konsantre olamıyom sonra görüşürüz.

yalnızım dostlarıııımmmm yalnızım yalnız nırı nı nını nını nırı nı nırı nıı nı nınınıııakannehir

kızlar adet bır gun gectı test yapsam cıkarmı sade akıntım var şubat 28 cekıyor ondanmı bekleyımmı bıraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…