• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

bende bı yandan yıgenımı uyutuyorum bı yandan yazıyorum
kaydirigubbakcemile3 nasılsınız?

ohh alıştırma yapıyon negüzel inşallah kendi bebeğine bakarsın canmm...
bende iyiyim yoruldum temizlik bitti...-tatlicadiarzu- bende bittim

ohh alıştırma yapıyon negüzel inşallah kendi bebeğine bakarsın canmm...
bende iyiyim yoruldum temizlik bitti...-tatlicadiarzu- bende bittim

inşşşşşşşşşş:Saruboceq:
ayy bende eve dönunce yapcam bıde eşim gelcek valizdı kırlıydı yandım vallaaaaakafamçokkarıştı

kızlar benım ilk bebek karnımda oldu kurtaj oldum 1 sene sonra ikin cı oldu şimdi 3 yaşında tedavıyle oluyor hep bu ay kılomen iğne ct şansım az 15mm buyudu onun icinunitlenmek istemıyom

inşşşşşşşşşş:Saruboceq:
ayy bende eve dönunce yapcam bıde eşim gelcek valizdı kırlıydı yandım vallaaaaakafamçokkarıştı

nezaman gelcek eşin?
ev işi işte yap yap bitmiyo ki -tatlicadiarzu- iş bitiyo sıra yemeye geliyo bugünde yemek yapmadım eren okuldan gelsinde ne isterse yaparım. kesin mantı ister çok seviyo tosunum

kızlar benım ilk bebek karnımda oldu kurtaj oldum 1 sene sonra ikin cı oldu şimdi 3 yaşında tedavıyle oluyor hep bu ay kılomen iğne ct şansım az 15mm buyudu onun icinunitlenmek istemıyom

sen bi testini yap canmm belki hamilesin :lepi:
benimde 2ay önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.

hayırlısı olur ıns canım ozaman sende yarını bekle bakalım olmazsa yaparsın testi

nezaman gelcek eşin?
ev işi işte yap yap bitmiyo ki -tatlicadiarzu- iş bitiyo sıra yemeye geliyo bugünde yemek yapmadım eren okuldan gelsinde ne isterse yaparım. kesin mantı ister çok seviyo tosunum

yarın 4 te bınıyo sabah ınıcek işkence yanı :( bızde annemle mantı yapıcaz sımdı ben et yemıyorum oda tavuklu yapıyooo:dance:

yarın 4 te bınıyo sabah ınıcek işkence yanı :( bızde annemle mantı yapıcaz sımdı ben et yemıyorum oda tavuklu yapıyooo:dance:

allah kavuştursun kuşum...
kızzz tavuklu mantımı olurrrrrr bilmiyorumkismile
ben hazır dondurulmuş alıyom çooook güzel oluyo.:lepi: valla et yemen gerek canmm çok önemli CADIARZU

slm..kızlar..ay bölede kendi kendime yazar gibi oldum.aşası gözükmüyo ya.:sinifsinif:sezenim okudum geçmişi,bakteri çıkmış ya,hiç merak etme..benim arkadaşımında çıkmıştı.antibiotik verdiler geçti.yalnız çay kahve içme bol bol su iç,idrarını hiç tutma.öptüm seni şeker..

selamlarrrr
ben daha adet olmadımm .
sat 6 şubattı . bekliyorum test yapmadım korkuyorumm çünküü..
önceden çok akıntım oluyodu hep hamilelik belirtisi diye sevinmiştim ama sonucunda adet oldum.
şimdi öyle çook yok. bi ara vardı şimdi arada oluyo akıntım. ateşimde hep aynı düşmedi. belirtilere takılmak istemiyorum ama elimde deill bikaç gündaha bekleyim diyorum

slm..kızlar..ay bölede kendi kendime yazar gibi oldum.aşası gözükmüyo ya.:sinifsinif:sezenim okudum geçmişi,bakteri çıkmış ya,hiç merak etme..benim arkadaşımında çıkmıştı.antibiotik verdiler geçti.yalnız çay kahve içme bol bol su iç,idrarını hiç tutma.öptüm seni şeker..

hoşgeldin nazocummm nasılsın tatlım yerimseniben

allah kavuştursun kuşum...
kızzz tavuklu mantımı olurrrrrr bilmiyorumkismile
ben hazır dondurulmuş alıyom çooook güzel oluyo.:lepi: valla et yemen gerek canmm çok önemli CADIARZU

katılıyorum sana azizem..ben bir etobur olarak,hiç bi zaman ot yiyenleri,tavuğu kırmızı ete tercih edenleri anlamış deilim ayolaklinialirimsmileolumunekankayizsmile

selamlarrrr
ben daha adet olmadımm .
sat 6 şubattı . bekliyorum test yapmadım korkuyorumm çünküü..
önceden çok akıntım oluyodu hep hamilelik belirtisi diye sevinmiştim ama sonucunda adet oldum.
şimdi öyle çook yok. bi ara vardı şimdi arada oluyo akıntım. ateşimde hep aynı düşmedi. belirtilere takılmak istemiyorum ama elimde deill bikaç gündaha bekleyim diyorum

bayada geçmiş canmm olsun sen bi yap belki hamilesindir canmm inşallah öyledir.
güzel haberini bekliyoz canmm.

hoşgeldin nazocummm nasılsın tatlım yerimseniben

hoş buldum canım..noolsun işte..gündüz işte,gece mesaidekaydirigubbakcemileharıl harıl çalışmaya devam..hadi sende başla biran önce..bırak test sonuçlarını beklemeyi yaa temiz onlar diyom ben sana..güven bana..aldım dr.den tüyoyuolumunekankayizsmile

Back
X