kızlar adet bır gun gectı test yapsam cıkarmı sade akıntım var şubat 28 cekıyor ondanmı bekleyımmı bıraz daha
siv,lseler cıktı hamıle kalıncada cıkıyormu kı
siv,lseler cıktı hamıle kalıncada cıkıyormu kı
bende bı yandan yıgenımı uyutuyorum bı yandan yazıyorum
kaydirigubbakcemile3 nasılsınız?
ohh alıştırma yapıyon negüzel inşallah kendi bebeğine bakarsın canmm...
bende iyiyim yoruldum temizlik bitti...-tatlicadiarzu- bende bittim
inşşşşşşşşşş:Saruboceq:
ayy bende eve dönunce yapcam bıde eşim gelcek valizdı kırlıydı yandım vallaaaaakafamçokkarıştı
kızlar benım ilk bebek karnımda oldu kurtaj oldum 1 sene sonra ikin cı oldu şimdi 3 yaşında tedavıyle oluyor hep bu ay kılomen iğne ct şansım az 15mm buyudu onun icinunitlenmek istemıyom
kızlar benım ilk bebek karnımda oldu kurtaj oldum 1 sene sonra ikin cı oldu şimdi 3 yaşında tedavıyle oluyor hep bu ay kılomen iğne ct şansım az 15mm buyudu onun icinunitlenmek istemıyom
nezaman gelcek eşin?
ev işi işte yap yap bitmiyo ki -tatlicadiarzu- iş bitiyo sıra yemeye geliyo bugünde yemek yapmadım eren okuldan gelsinde ne isterse yaparım. kesin mantı ister çok seviyo tosunum
yarın 4 te bınıyo sabah ınıcek işkence yanıbızde annemle mantı yapıcaz sımdı ben et yemıyorum oda tavuklu yapıyooo:dance:
slm..kızlar..ay bölede kendi kendime yazar gibi oldum.aşası gözükmüyo ya.:sinifsinif:sezenim okudum geçmişi,bakteri çıkmış ya,hiç merak etme..benim arkadaşımında çıkmıştı.antibiotik verdiler geçti.yalnız çay kahve içme bol bol su iç,idrarını hiç tutma.öptüm seni şeker..
allah kavuştursun kuşum...
kızzz tavuklu mantımı olurrrrrr bilmiyorumkismile
ben hazır dondurulmuş alıyom çooook güzel oluyo.:lepi: valla et yemen gerek canmm çok önemli CADIARZU
selamlarrrr
ben daha adet olmadımm .
sat 6 şubattı . bekliyorum test yapmadım korkuyorumm çünküü..
önceden çok akıntım oluyodu hep hamilelik belirtisi diye sevinmiştim ama sonucunda adet oldum.
şimdi öyle çook yok. bi ara vardı şimdi arada oluyo akıntım. ateşimde hep aynı düşmedi. belirtilere takılmak istemiyorum ama elimde deill bikaç gündaha bekleyim diyorum
hoşgeldin nazocummm nasılsın tatlım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?